Portfolio

Op mijn blog zie je geregeld DIY's en andere handgemaakte artikelen. Ik kan me voorstellen dat je eventueel niet zo handig bent en je afvraagt waar je bepaalde dingen kan kopen. Het is bij mij mogelijk om dingen op aanvraag te laten maken. Dit doe ik al jaren en heeft me een groot scala aan tevreden mensen gebracht. Wie weet ben jij de volgende?

Textielgerelateerde producten
Op aanvraag maak ik textielgerelateerde items. Ik krijg veelvuldig vragen voor geboorterompers/aankondigingsrompers. Verder maakte ik al alle vlaggenlijnen en slingers voor de Birthday Smash bij Hoeke Fotografie en bedrukte ik een aankondigings-t-shirt voor Meisje Eigenwijsje. Ook maakte ik op aanvraag wat leuke kado's als pannenlappen en ovenwanten (zoals rechts boven op de compilatiefoto, de grote lange, dubbele ovenwant). En uiteraard maakte ik ook privĂ© wat items die te leuk zijn om niet te laten zien (zoals bedrukte sokken, een verjaardagskroon, slingers, een vaderdagst-shirt waarvan ook een vaderversie is, een deken en een verjaardagst-shirt), maar er is nog veel meer te vinden van mijn hand. Zo zijn er ook een boel items met geborduurde namen en afbeeldingen te vinden die ik ooit op aanvraag maakte. Badcapes, knuffeltjes, maar ook handdoeken zijn er met naam te vinden. Zowel geborduurd als bedrukt.

Om je niet te vervelen met honderden foto's, hier een kleine compilatie die ik vind passen bij de (monochrome) blog. Nieuwsgierig naar meer of vragen of bepaalde dingen? Schroom niet om contact op te nemen. Ik heb archieven vol voorbeelden en maak bijna dagelijks producten.


Webdesign, SEO en Google Analytics
Voor de blog heb je vast al gelezen dat ik open sta voor samenwerkingen. Ik doe aan webdesign, werk SEO gericht en heb verstand van Google Analytics. Zo bouwde ik eerder al websites op o.a. Wordpress met Woocommerce. Zo bouwde ik eerder al de portfolio website van Son's Design, die helemaal vrolijk werd van het design van mijn blog op Blogger. Ook bouwde ik de volledige webshop voor Zreefer op Woocommerce/Wordpress. Een website waarvan mijn man graag over pronkt en doet alsof hij hem heeft gemaakt. Maar ondertussen bouwde ik hem dus.

De afgelopen tijd bouwde ik nog meer websites. Hieronder een kleine compilatie. Mocht je dit ook willen, laat je dan niet weerhouden door de voorbeelden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, maar gaat vaak de voorkeur uit naar het frisse design wat ik toepas.