About Me

Hi! Leuk dat je wat meer te weten wil komen over mij.

Om je een kleine blik achter de schermen te geven: Ik ben Alissa en dus de moeder van Dani. En ja dat staat in een zin. Als thuismoeder heb ik Dani bijna heel de dag om mij heen. Of ik nu thuis ben of onderwerg, Dani is daarbij. Tot ik als gepensioneerde ondernemer een leuke tijdvulling vond bij een bedrijf een paar dorpen verderop en daar af en toe even helemaal los kom van Dani. Desalniettemin is dat natuurlijk ook in het belang van Dani. Zo kan hij lekker gaan spelen op een kinderdagverblijf (hij leeft er helemaal van op) en zorg ik voor wat extra centjes om de kleine man heerlijk te verwennen.

Welkom in een stukje van ons leven! 

Naast Dani woont in ons huis nog mijn wederhelft, onze aanwaaipoes Siep en onze twee cavia's Luna (rip 06-10-16) en Gaia (rip 27-02-2017). Over hun lees je ook nog wel eens wat op de blog en zul je ze op mijn instagram ook af en aan zien.

Eigenlijk blog ik al jaren over van alles en nog wat, zo heb je me als puber al kunnen volgen over kleding en piercings; mij als student kunnen volgen met al mijn voorliefdes voor dingen, creativiteit en meer; heb je de wat zwaardere kant kunnen vinden van mijn eerste vakantie met de wederhelft en schoonfamilie die later onze kant op kwamen; over de zwangerschap en sinds kort heb ik het bloggen weer opgepakt en schrijf ik over van alles en nog wat. Geen gerichte blog dus, geen typische moeder blog, geen typische mode blog of interieur blog of wat je je dan ook kan bedenken. Ik schrijf over mijn liefde voor interieur, kinderkleding, andere mode, toffe shops, DIY, heerlijke recepten en mijn dagelijkse bezigheden. Stiekem vind ik het nog altijd zonde dat ik al die blogs steeds verwijderde. Wat een mega project had het geweest als je me al zoveel jaar had kunnen volgen en het nog altijd terug had kunnen lezen. Zo'n life-project. Van puber tot moeder. Helaas is dat niet zo en zul je het met de huidige dingen moeten doen.

Random facts: 

  • Ik ben bevallen op mijn verjaardag. Helaas kan ik er zo niet meer onderuit mijn verjaardag te vieren, maar zet ik die dag wel compleet in het teken van Dani. Ik ben natuurlijk eeuwig 25, net als die dag. 
  • Ik draag al zwart sinds mijn elfde. Als ik albums terug blader droeg ik ervoor ook graag donker, maar vanaf toen werd het bijna alleen nog maar zwart. Ik heb zelfs nog een 'gothic' periode gehad en stiekem ben ik nog dol op de levensstijl. 
  • Een boel zwart-witte accessoires in huis zijn al minimaal 10 jaar oud. Ik hou al lang van zwart-witte deco en dat is eigenlijk nooit meer echt veranderd. 
  • Ik heb 9 tattoos, waarvan er een paar een elkaar zijn geplaatst. Je zult ze niet snel zien alleen. Ook heb ik in totaal iets van 21 piercings gehad. Ik heb er nu nog maar 10. Ze blijven me fascineren! 
  • De term 'gelooft in sprookjes' kun je op tig manieren oppakken. Zoals dat ik vlakbij de Efteling woon, ik nog tig wensen en wel duizend dromen voor mijn leven. 2 maanden vakantie ofzo. 
  • Als huismoeder vind je me veelvuldig online. Of het nu voor het bouwen van websites/shops is (je kan me daarvoor inhuren! Al moet ik dringend mijn portfolio eens goed bijvullen), mijn instagram veelvuldig vullen of gewoon lekker browser door al die leuke shops en pagina's, facebook doorlezen of weet ik veel wat. 

Onze aanwaaipoes Siep is hier begin 2016 aan komen lopen. We zagen haar ervoor ook al vaak in de omgeving en ze vroeg al vaak aandacht, maar we gingen er vanuit dat ze ergens bij hoorde. Tot die dag dat ze met ons mee liep en steeds terug bleef komen. Inmiddels zit ze het liefst bijna heel de dag binnen en is ze hier echt komen wonen.

Hopelijk vind je zo dat je genoeg van me weet. Wil je nu meer weten, stuur maar gewoon een berichtje (onder een blog of via de contact knop) of spreek me aan op social media (links staan hier rechts). 

Liefs
Alissa
a.k.a. The Mom