About Me

Hi! Leuk dat je wat meer te weten wil komen over mij.

Om je een kleine blik achter de schermen te geven: Ik ben Alissa en dus de moeder van Dani. En ja dat staat in een zin. Als moeder heb ik Dani bijna heel de dag om mij heen. Of ik nu thuis ben of onderwerg, Dani is daarbij. Tot ik als gepensioneerde ondernemer een leuke tijdvulling vond bij een bedrijf een paar dorpen verderop en daar af en toe even helemaal los kom van Dani. Desalniettemin is dat natuurlijk ook in het belang van Dani. Zo kan hij lekker gaan spelen op een kinderdagverblijf (hij leeft er helemaal van op) en zorg ik voor wat extra centjes om de kleine man heerlijk te verwennen.

Welkom in een stukje van ons leven! 

Naast Dani woont in ons huis nog mijn wederhelft, onze aanwaaipoes Siep. Over hun lees je ook nog wel eens wat op de blog en zul je ze op mijn instagram ook af en aan zien.

Eigenlijk blog ik al jaren over van alles en nog wat, zo heb je me als puber al kunnen volgen over kleding en piercings; mij als student kunnen volgen met al mijn voorliefdes voor dingen, creativiteit en meer; heb je de wat zwaardere kant kunnen vinden van mijn eerste vakantie met de wederhelft en schoonfamilie die later onze kant op kwamen; over de zwangerschap en sinds kort heb ik het bloggen weer opgepakt.

Hopelijk vind je zo dat je genoeg van me weet. Wil je nu meer weten, stuur maar gewoon een berichtje (onder een blog of via de contact knop) of spreek me aan op social media (links staan hier rechts). 

Liefs
Alissa
a.k.a. The Mom