Blogstilte

mei 18, 2018

Het is de afgelopen maanden flink stil geweest op de blog. Sinds mijn nieuwe baan heb ik thuis vaker de behoefte aan rust dan voorheen en kies ik er, na het huis houden, vaker voor om met het gezin door te brengen, de beentjes omhoog te gooien en soms zelfs even te niksen. Er kwam niks meer uit mijn vingers en zo gebeurde het uiteindelijk dat er dus al tijden een stilte is gevallen hier. Overigens niet alleen hier, ook op mijn social media kanalen blijft het rustig.

Tijd om even bij te kletsen
De afgelopen tijd heb ik natuurlijk gewoon veel gewerkt, maar daarnaast hebben we ook veel leuke dingen gedaan. Ons Efteling abonnement draaide overuren, met dit abonnement gingen we ook nog eens naar Phantasialand. We vierden nog een korte vakantie en gingen daarbij naar Zeeland. Ik sprak af met vriendinnen en had gezellige avondjes bij vrienden en familie.

Phantasia
Echt hoor, als je ergens een dagje naar een mooi pretpark wil en eens wat anders wil dan de vertrouwde Efteling hier, dan is Phantasia echt jouw park. Je kunt je er prima een dag vermaken, meerdere dagen is op zich niet nodig. Het park is geschikt voor kleinere kids ook, maar ook gewoon voor de grotere (volwassen) kids. En het is zo'n 2 uur van ons rijden, dus prima te doen voor een dagje uit. Met een Efteling abonnement kun je er een dagje gratis in en daar hebben wij dan ook gebruik van gemaakt.

Efteling
Sowieso, dit park. Even wat hartjes strooien hoor. Het ligt bij ons vlakbij en ik ben er bijna wekelijks te vinden. Met Dani na school of in het weekend. We zijn er nog een dagje met vrienden heen geweest om hun verjaardagen te vieren, maar zijn ook veelvuldig zelf geweest. Vooral voor halve dagen pak ik vlug een tasje in met een lunchpakket en wat lekkers. Een dagje uit hoeft niet altijd veel te kosten toch?

Zeeland
Inmiddels zijn we weer fris en fruiting terug uit Zeeland. We zaten aan de Oesterbaai in Wemeldinge, waar je hieronder een prachtige zonsonderdag van kan zien. De zee lag vlakbij het huisje, net achter een dijk en was dus met nog geen minuut lopen al te benaderen. Heerlijk om in de ochtend een strandwandeling te maken, maar ook om fijn te wandelen na het avondeten. Dit romatische tafereel zagen Martin en ik dan ook samen. De omgeving is trouwens ook leuk om te zien en ook voor Dani was er genoeg. We zagen het Arsenaal, waar Dani helemaal mee in zijn nopjes was, liepen daarna rond in Vlissingen, zagen het prachtige Zierikzee (wat een lief klein dorpje!), aten bij de Vierlinden in Goes (aanrader! Lekker eten, vegan op aanvraag, daarna lekker buiten spelen in de grote speeltuin of wandelen in het aangelegen park) en ook bij de Jonge Johannes in Serooskerke (niet zo'n aanrader. Heel rumoerig, weinig keuze en het smaakte maar matig. Wel een leuke speelplek buiten overigens). We zagen Middelburg, wandelden rond, zagen het Zeeuws Museum (je kunt er vragen naar de speurtocht voor kids), beklommen een toren en genoten bij Chocolate Lovers en het museum erbij. In een paar dagen zagen we veel en genoten we vooral van het steeds beter wordende weer.


Vrienden
We gingen nog shoppen in Roosendaal met een vriendin, waarbij we ook lekker gingen lunchen en dineren naderhand. Ik ging nog borrelen in de avond op het terras met een vriendin. En zelfs avondjes voor spellen werden niet vermeden. De kids lekker samen spelen om daarna richting bed te verhuizen, zodat wij ons verder konden vermaken. Familie kwam langs en wij gingen langs familie. Ook de tijd van de vele verjaardagen kwam weer voorbij en daar waren wij natuurlijk ook gewoon bij.

En verder?
Alsof het nog niet genoeg was, hebben we gewoon nog veel meer gedaan. We waren bezig met de tuin (of nou ja.. we.. Martin vooral, al hielp ik her en der wat mee). We genoten van het warme weer in Breda, we gingen met zijn allen zwemmen, bezochten we een dagje Dordrecht, gingen we nog shoppen in Turnhout en Wijnegem.

En zo ben ik vast nog een berg vergeten wat we gedaan hebben hoor. Maar voor een periode van 2 maanden, inclusief heel wat dagen werken. Overigens, just for your information: hoe vaak ik vanaf nu ga bloggen, of ik het weer maanden ga verwaarlozen of weer kei hard op ga pakken.... ik weet het niet. Je gaat het vanzelf wel zien (en ik trouwens ook haha). Gelukkig is er een zoek optie, zodat je je altijd kan vermaken met oude berichten, lekkere recepten, gewoon bijlezen, tips en trics, DIY's en meer.

You Might Also Like

0 reacties