Shoplog

maart 10, 2018

Tijd voor een mini shoplog. Of nou ja.. mini... voor mijn doen is het aardig wat. Qua budget valt dat wel weer mee hoor, maar dat ligt ook meer aan de plek waar ik shopte. Niet alles staat op de foto hoor, ik ga je niet met alles vervelen. Maar deze dingen wilde ik wel even laten zien.

Cribstar
Mijn favoriete Engelse merk denk ik wel. Ze hebben erg leuk spul voor de kids, de shirts vallen bij Dani heel mooi en de prijs is ook nog eens aangenaam. Deze keer shopte ik er een damesshirt bij. De pasvorm ben ik nog niet zo over uit, wellicht dat het gewoon wennen is. Dani heeft overigens wel al een heel aantal shirts ervan (gehad), maar ook tops en shorts. En als je de prijs normaal al niet te geloven laag vindt... in de sale is het nog lager. Ik zal binnenkort wel een foto maken met het shirt aan, dan krijg je meer een idee wat ik bedoel met de pasvorm.

Overigens zat er deze keer ook een hele luxe shopper bij, voor nop! En aangezien we hier niet aan plastic tasjes doen vind ik shoppers echt ideaal. Ik gebruik ze voor het werk, voor boodschappen, maar eigenlijk voor van alles en nog wat. Ik heb er altijd in de auto liggen en in de keuken om mee te nemen. En deze is natuurlijk best stoer om mee te gaan shoppen als het nodig is, zeg nou zelf.

Zeeman
De Zeeman was vroeger niet echt een winkel waar ik snel aan dacht. Oubollig, suf en slechte kwaliteit. Maar die tijden zijn nu, gelukkig, wel anders. De lage prijs is trouwens wel gebleven. De nieuwe kinderkleding collectie is helemaal ons ding, OEKO-Tex gecertificeerd (hoera!) en dus ook nog eens meer duurzaam. Ik zag afgelopen week zelfs, toen ik toevallig voor het werk langs de Zeeman moest, dat er nog meer zwart-witte shirts inmiddels zijn (ook voor de kleintjes, grotere, dames en heren). Maar zelf bestelde ik vlug van alles online, omdat vaak de leukste dingen te snel uitverkocht zijn in de maat van Dani. Wat ik kocht:
  • 4 t-shirts voor Dani. Twee met streepjes, waarvan eentje niet op de foto staat. Daar staat een tekst overheen. De andere zie je hieronder, samen met nog eentje met allemaal oogjes en eentje met beren en een oranje tekst. 
  • Een vest voor Dani. Die zie je hier rechts op de foto, een bomberjack model.
  • 2 jasjes voor Dani. Links ligt er eentje van. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik eerst een 122/128 kocht in de winkel, omdat ik bang was dat de 110/116 te klein zou zijn, maar eenmaal thuis bleek dat niet het geval (Dani was naar school toen ik hem kocht) en dus besloot ik hem online te bestellen in de kleinere maat. Die andere blijft dus liggen om in te groeien. Een stoer jasje wat ook nog eens niet doorregent. En dat voor nog geen tientje! 
  • Verder kocht ik nog een broek voor Dani, gewoon een zwarte.
  • Voor mezelf een t-shirt met een borduursel op de borst.
  • Voor mezelf ook nog een spotgoedkope joggingbroek voor thuis op de bank. 
  • En voor Martin nog een shirt. Niet zozeer omdat hij die nodig had hoor, maar het was of verzendkosten, of voor dat bedrag nog een shirt. Precies, we zijn wel lekker Nederlands hè. 

Takko
De Takko zit hier ook in het dorp en dat is ook zo'n spotgoedkope winkel. En vooral voor Dani is die erg handig. Ze hebben er fijne spijkerbroeken die mooi op de heupen vallen bij hem. Althans, een aantal dan. Dani is nogal tenger op de heupen en dat is nogal eens lastig zoeken. Nou had ik een maand geleden ofzo nog allemaal nieuwe broeken voor hem gekocht in een lengte die te lang was, maar meneer heeft zo'n groeispurt dat die nu al kantje boord zijn qua lengte. Ik spotte deze stoere broek die hij wel mooi vond ook. Eens geen zwarte of grijze broek, maar een blauwe met legerprint stukken. Lekker stoer!

Verder scoorde ik de afgelopen maand nog een paar korte laarsjes in chelsea model met blokhak voor twee tientjes bij de Bata in Best. Ik vond nog 2 hele leuke broeken bij de H&M, een net model in 7/8ste lengte met streepjes en een vintage model in zwart met losse pijpen. Dat betekent dus dat ook ik er weer lekker tegenaan kan!

En dan is het voor nu: genoeg geshopt. Wat kocht jij laatst?

You Might Also Like

0 reacties