Magisch Theater - Aires en Op Zoek Naar de Schat

maart 08, 2018

Afgelopen 25 februari waren wij aanwezig bij een kindertheatershow. Eentje waar Dani tot op heden over praat. Dani wilde al een tijdje graag naar een theatershow en toen we dit verhaal voorbij zagen komen was het voor ons wel duidelijk dat dit dé show voor hem zou zijn. Onze held op sokken durfde na de show zelfs nog langs Aires te gaan voor een Meet & Greet, gaf hem een handje, vertelde zijn naam en vroeg dé vraag die hij wilde vragen: 'Wanneer komt de volgende show?'. Aires nam enorm de tijd voor Dani om nog even met hem te praten. En Dani? Die was daarna nog meer vol van de show dan hij al was. Wat een enorm succes!


Op zoek naar de schat

Het verhaal start met Aires en een schatkaart, waarmee hij een heuse schat wil gaan vinden. Hij belandt bij het huisje van een tovenaar, waar hij in de leer gaat en samen met de kinderen op ontdekkingstocht gaat in het leerlingschap en uiteindelijk ook op zoek naar de schat. Hij zoekt de juiste toverstaf, voert opdrachten van de tovenaar uit samen met de kinderen in het publiek en ontpopt zich van leerling tot ware tovenaar. En die schat? Die vindt hij natuurlijk, maar niet helemaal zoals hij gedacht had.

Mocht je je afvragen of deze show iets voor jouw kids is, dan kan ik alleen maar heel hard roepen: ja! De show duurt een nette 50 minuten, wat een prima lengte is om goed vol te houden voor de kids. Er zijn spannende effecten, ze worden helemaal in het verhaal gezogen en denken enthousiast mee. Zelfs onze held op sokken zat naast ons mee te roepen en zat enorm in het verhaal. Zich aanbieden om te helpen was iets te veel van goede, maar de mogelijkheid was er zeker. Deze helden hieronder durfden het wel aan.
Heb je niet de kans gehad om ook naar de show te komen, maar zou je hem wel graag willen zien? Houd dan goed de website in de gaten wanneer de volgende shows zijn. Kun je niet zo lang wachten? Denk dan eens aan de mogelijkheid om hem te boeken. Waar er genoeg plek is kan de show in deze grootte worden gedaan in theaters, scholen, BSO's, maar ook op festivals en campings bijvoorbeeld. Een kleinere versie is ook zelfs mogelijk, bijvoorbeeld voor een magisch kinderfeest. Wie wil dat niet?

You Might Also Like

0 reacties