Op zoek naar de schat - Winactie

februari 08, 2018

Een paar weken geleden hoorde ik vanachter me in de auto opeens de vraag 'Mama, mag ik ook eens naar een musical?'. Een beetje een gekke vraag wellicht, maar mijn vaste lezers weten vast wel dat ik zo her en der wel eens een musical of theaterstuk bezoek. Ook Dani weet dat natuurlijk, want vaak ga ik alleen en blijft hij dus met zijn vader achter om wat leuks te doen.

Zelf hadden we ook al wel eens bedacht dat dit echt wel iets is voor hem, maar het idee om uren met hem in een theatervoorstelling te zitten viel ons nog wat tegen. Tot ik een berichtje voorbij zag komen op Facebook. Een speciale kindertheatervoorstelling die al geschikt is vanaf 4 jaar, hier in de buurt wordt opgevoerd en is nog eens educatief ook!

Aires vindt een schatkaart, deze leidt hem naar het huis van de oude tovenaar diep in het bos. Daar krijgt hij te horen dat hij een echte tovenaar kan worden. Samen met de kinderen gaat Aires het avontuur aan. Lukt het Aires de opdrachten van de tovenaar uit te voeren, en zo de schat in zichzelf te vinden? 

Deze spannende, magische, educatieve maar vooral sprookjesachtige voorstelling speelt in op de fantasie van het kind, door alle magische elementen en een schitterend verhaal. De show heeft dan ook een leeftijdsindicatie voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden! Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon.
   

Zondag over 2 weken speelt deze show in De Leest. Wij zijn uitgenodigd om mee te gaan kijken naar de show en ik ga je naderhand dan ook alles vertellen over wat wij, maar vooral ook Dani zelf, ervan vinden. Het filmpje hierboven heb ik hem inmiddels laten zien en hij was mega enthousiast.

Winnen!

Raak jij nou ook enthousiast van dit filmpje? Dan heb ik nog beter nieuws voor je, want ik mag maar liefst 2 kaartjes weggeven zodat ook jij erbij kan zijn! Wil je daar nou mega graag kans op maken? Laat me dat dan weten door een berichtje te plaatsen onder deze blog (zorg wel dat ik je kan mailen voor als je wint!) of onder de link van de blog op Facebook. Zondag 18 februari laat ik de gelukkige weten die ook mee mogen komen kijken.

Wil je sowieso verzekerd zijn van een plaatsje tijdens de show? Boek dan snel jouw kaartjes via de Leest. En natuurlijk nog fijner is dat je ze kan bestellen met 10% korting door de volgende kortingscode te gebruiken: OPZOEKNAARDESCHAT

De show draait op 25 februari om 15.00 uur in Theater De Leest in Waalwijk. De show duurt ongeveer 50 minuten.

Dit bericht is gesponsord, maar uiteraard zijn de woorden dat niet. Wij en vooral ook Dani zijn mega enthousiast en hopen dat jullie dat ook zijn. 

You Might Also Like

0 reacties