Friday Favories #72

februari 09, 2018

Een berg kindermerken hebben nieuwe collecties gelanceerd! En ik moet daarbij wel eerlijk toegeven dat ik bij sommige dingen mijn wenkbrauwen optrek hoor. Mijn ding is het heus niet allemaal. Maar gelukkig zijn er genoeg toffe items die wél mijn ding zijn. Tijd om je dus wat te laten zien van de nieuwe collecties van een aantal merken, waarbij ik natuurlijk een niet zoveel heb met hysterische kleurtjes, dus die mag je lekker zelf gaan bekijken. Tijd voor heerlijke zomerse items voor de kids, want met die kou van nu droom ik graag alvast weg naar warme dagen met nieuwe items.

Meteen maar even binnen vallen met Huxbaby, want wat zitten er weer leuke items tussen! Ze hebben niet te drukke prints, vrij minimalistisch, maar hebben genoeg speelsheid om ook voor de kids nog steeds leuk te zijn. Ik ga het merk wel steeds leuker vinden en steeds meer bij Dani vinden passen ook. De beren en konijnen komen nog altijd voorbij, zoals ook in deze print. Deze beer-donut is van goud (Dani gaat meteen blij zijn als hij dat weet, die heeft iets met goud op het moment) op een stoere zwarte tanktop met verlaagde achterkant. Een stoer item dat zeker deze zomer gezien mag worden.

Tanktop van Huxbaby

Ook bij Little Jet hebben ze een aantal monochrome items in de lijst staan. Ik twijfelde tussen een paar items om te laten zien, maar uiteindelijk koos ik gevoelshalve voor deze. Een mooi licht t-shirt met grijze druppels, die eigenlijk overal wel mee te combineren valt. Een licht shirt doet het ook altijd goed in de zomer, met een fijne spijkershort eronder bijvoorbeeld. Maar ook met een lange broek en een stoer vest erop kan hij mee door de lente en zelfs door de herfst.
T-shirt van Little Jet

Stiekem baal ik nog steeds een beetje dat Dani liever alleen spijkerbroeken draagt. Die valt hij ook niet zo snel kapot, dus ergens is het wel logisch. Maar wanneer je dit stoere exemplaar voorbij ziet komen, weet je dat dit eigenlijk prima zou passen in zijn garderobe. De sportieve broeken zijn deze zomer helemaal hot, met zo'n nineties streep aan de zijkant. Ik had ze vroeger ook en stiekem vind ik ze nog leuk. Dit model heeft ook nog eens zakken als ze buiten spelen en graag dingetjes gaan verzamelen (schelpjes, eikeltjes, mooie blaadjes etc.). Lekker stoer en comfi!
Zwarte sportieve broek van Ammehoela

Een prachtig subtiel item is deze top van Phil & Phae. Een streepje mag wat mij betreft altijd, het is en blijft tijdloos. Zo'n top is ook mooi unisex en zou zeker ook Dani mooi staan met een fijne short eronder. En of dat nou een spijkerbroekje is of een tricot short, eventueel met toffe all over print, hij zit er altijd goed mee. 
Top van Phil & Phae

Deze is niet echt monochrome, maar past wel erg mooi bij een grijze of zwarte broek bijvoorbeeld. Zelfs met een mooi vest erover kan hij nog even mee. De beige tinten staan Dani toch ook wel mooi ondanks dat hij liever voor zwart kiest. De collectie van Bobo Choses draait om Jane Goodall, een antropologe die het bekendst is om haar onderzoek naar het leven van de chimpansee. Als kind had zij een knuffel-chimpansee, Jubilee, die dus op dit shirt staat. Maar ook wanneer je dit niet zo belangrijk vindt is een shirt met een aap natuurlijk altijd toepasselijk (geef toe!).
Shirt van Bobo Choses

Een driekwart broek is wel iets wat ik mega stoer vind bij de boys hoor! Ook Dani heeft wel de leeftijd inmiddels dat hij dat vast wel aan wil (ik vul dat even in voor hem nu hoor). Een lekkere van joggingmateriaal, zodat hij heerlijk kan spelen, is in de zomer wel fijn. Het ideale is dat de knieën net wat meer beschermd worden bij de kleine rauwdouwer. Deze broek is er overigens ook als korte broek te vinden, wat ook wel een erg fijn exemplaar is. 
Cropped pants van Mingo

'Mama's zijn altijd bang voor spinnen en jongens niet'. Althans, dat zei Dani van de week nog tegen me. Zijn lievelingstrui met spin wordt langzaam toch echt te klein en laat ik nou net in de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen dit t-shirt zien? Je snapt dus meteen dat ik hem wel even moet laten zien. Een lekker gek, beetje apart, maar vooral ook stoer en speels exemplaar.
T-shirt van Bang Bang Copenhagen

Ik ga even hierover kwijlen hoor, maar de vesten van Repose AMS zijn zo mooi! Dani heeft een zwarte van een paar collecties geleden en die is nog zo mooi. Ze hebben ook toffe andere items, maar die bevatten allemaal wel wat meer kleur. Dit is wel zo'n item die je in ieder geval het hele jaar door kan pakken. Op een frisse zomer dag even ergens over, eventueel als jasje en verder natuurlijk als heerlijk vest. Hij past overal bij en wat is hij toch mooi he. Lekker tijdloos ook, ik hou ervan!
Vest van Repose AMS

Mini Rodini is vaak wel meer van de kleurtjes, al hebben ze ook gewoon zwarte basics. Uit hun zomer collectie (drop 1, drop 2 moet nog komen) zag ik al deze tanktop die super leuk is voor de zomer. Een off white exemplaar met een vrolijke cactus. Stiekem gniffel ik al over de flauwe woordgrappen eerder op het werk, maar die ga ik jullie besparen hoor. Cactussen zijn wel nog steeds helemaal hot dit jaar en een top als deze kan op iedere short, effen tot all over print. 
Cactus Tanktop van Mini Rodini

Tiny Cottons heeft ook zijn nieuwe collectie gelanceerd, maar eerlijkheidshalve ben ik er niet geweldig weg van deze keer. Hotel Bonheur is het thema en zo zie je een boel dingen met kaartjes, voor medewerkers etc. en ik kan me er niet zo in vinden. Het enige wat ik wel grappig vind ik is de print met deze octopusjes. Als all over print een beetje hysterisch, maar nog te doen, maar als sokken wel echt mega leuk. Stoer boven een laars uit voor jongens of onder een rokje voor de meiden 
Sokken van Tiny Cottons

Wat zijn jouw favoriete items van deze 10 brands met hun nieuwe collectie?
Heb je trouwens nog tips van andere toffe merken die hun nieuwe collectie gelanceerd hebben? Let me know!

You Might Also Like

0 reacties