Project 365: het resultaat

januari 10, 2018

De challenge is voorbij. Een jaar lang maakte ik alle dagen een foto van ons leven. Een jaar lang daagde ik mezelf uit om iedere dag een foto te maken over ons leven, met een monochrome basis. Ik daagde mezelf uit om meer mijn spiegelreflex te pakken. Ik wilde een minder rommelig geheel dan een aantal jaar geleden. Het was even zoeken om alles tot 1 compilatie te kunnen krijgen, maar dit is het dan geworden. Een beeld waarin alle 365 foto's samen komen, waarin je duidelijk de basis ziet van alle foto's. 
Is het een geheel geworden? Ik denk van wel. Een grijs basis geheel met her en der een tintje. De meeste tintjes komen van eten als ik het zo zie trouwens. Het is een reeks geworden met een verhaal. Ons verhaal. De kleine dingen die voorbij komen. Dani die veelvuldig in beeld is, Siep die haar plekje meer dan veroverd heeft in ons leven (en inmiddels zo'n 2 jaar bij ons woont), het verlies van Gaia, de dagen in Nijmegen, maar ook alle feestdagen, dagjes uit en dagjes thuis.
Ik denk dat ik meer dan tevreden mag zijn met het resultaat van de challenge. Maar liefst 207 foto's zijn met de spiegelreflex gemaakt en, met de vakanties even buiten beschouwing gelaten, maakte ik tijdens het vorderen van het jaar steeds vaker foto's met de spiegelreflex. 

Als je naar de collage kijkt, zijn er (de grootte van de afbeeldingen negerend) foto's die er voor jou echt uitspringen? Of kun je je nog foto's herinneren van het afgelopen jaar die er voor jou echt uit sprongen en waar je nog aan denkt? Iets bijzonders, of misschien wel eentje die je er echt niet bij vindt passen? 

Vind hier alle overzichten die ik in 2017 heb geplaatst over de challenge:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties