Project 365: 361-365

januari 02, 2018

Even een heel blij bericht hoor, maar ik heb de challenge dus netjes afgerond. Joehoe! Ik heb hem afgerond! 365 dagen lang alle dagen een foto. Vandaag laat ik je de laatste 5 van de challenge zien. Later zal ik nog wel alles bij elkaar gaan zetten, maar ik moet eerst nog even gaan kijken hoe ik 365 foto's bij elkaar in een collage ga verwerken. Voor nu dus de laatste 5 foto's alweer. Wat is dat jaar eigenlijk omgevlogen, wat gek dat de challenge nu alweer voor bij is. Een jaar vol foto's van ons leven met een monochrome basis. Of dat gelukt is zie je dus binnenkort, of je volgt de linkjes in dit bericht om de rest terug te vinden.

Alle foto's vind je hier terug: Project 365

Over de laatste 5 foto's kan ik in ieder geval zeggen dat ze allemaal met de spiegelreflex zijn gemaakt. Toch best tof, want dat was een niet zo uitgesproken uitdaging die ik mezelf bij de challenge ook gaf. Pas later sprak ik deze wat meer uit en nu kan ik zeggen dat ik eindelijk een reeks heb waarin alle foto's ermee gemaakt zijn. Dat het er maar 5 zijn negeer je dan maar even. Goed, tijd om de foto's per stuk nog een keer langs te lopen.

Foto 361 t/m 365
  • Foto 361: De dag na kerst, waar we nog even aan het nagenieten waren van de kerstboom en alle hectiek. Zeker nadat ik Dani weg had gebracht kon ik mooi nog even rustig naar alle kerstversieringen staren. Toch wel gezellig, al kan ik niet wachten om het huis weer rustig te maken hoor. 
  • Foto 362: Soms jezelf verrassen mag best, toch? Ik kocht deze mooie ketting voor een mini prijsje bij een Etsy verkoopster uit Nederland: Motorandtea. Ik vond hem meteen mooi en de prijs was zo leuk! 
  • Foto 363: De laatste vrijdag van het jaar bekeek ik de boom nog eens lui vanaf de bank. Daarna deed ik nog wel wat nuttigs hoor, maar een beetje lui zijn mag best op zijn tijd toch? 
  • Foto 364: Lekkere warme schoenen die aanvoelen als pantoffels (en er volgens sommigen ook zo uit zien), die mogen best op de laatste zaterdag van het jaar. Ik ben dol op deze Toms en ze zijn zo fijn dat ik wellicht mezelf ooit nog laat verleiden tot een extra paar wanneer er weer schoenen zijn versleten. 
  • Foto 365: De allerlaatste foto van het jaar, de allerlaatste foto van de challenge. Ik wilde zo graag nog een leuke foto van ons als gezinnetje. Ik lolde nog over met z'n vieren, maar Siep had spontaan geen zin (normaal staat ze overal met haar pikneus bovenop). Er zijn er in totaal twee en ondanks dat je op deze wel ziet dat mijn ogen niet recht staan (voor degene die alleen mijn blog lezen en me niet in real life kennen: ik kijk dus gewoon scheel, geen lui oog ofzo, maar een afwijking). Ik verbloem dat normaal maar al te graag op foto's en op de andere zie je het ook niet. Toch koos ik voor deze. Al heb ik inmiddels ook een aangepaste versie waarin het niet zo opvalt (veel poetsen en verplaatsen) voor als ik hem aan de wand wil hebben. Zo ben ik dan weer wel. Steeds naar een grote schele versie van mezelf kijken kan ik dan toch weer niet aan hoor. 

Vind hier de andere overzichten:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties