Makkelijke pizza

januari 24, 2018

Even lekker eten maken hoeft niet lang te duren. Zo stond ik in de winkel te kijken naar zo'n Turks brood en bedacht me dat het alweer lang geleden was dat ik die had gekocht. Maar wat ging ik er dan toch mee maken? Een pizza wellicht? Moet kunnen dacht ik. Zo'n brood kun je prima vullen alsof het een pizza is. Ik deed het uiteindelijk een tikje anders. Thuis dook ik de vriezer in (we hebben zo'n grote vrieskist) en vond ergens een zak om te wokken. Ratatouille stond erop, te maken met pasta. Nou ja.. geen pasta voor ons, wat ik wilde het op het brood smeren. Maar aangezien het maar 10 minuten gewokt hoefde te worden leek het me wel makkelijk. Ik slingerde de oven aan, verwarmde de wokpan en ging aan de slag.

De makkelijke pizza
Dit recept is goed voor zo'n 4 porties

Dit heb je nodig: 
  • 1 Turkse pizza
  • 1 zak Bonduelle ratatouille uit de diepvries 
  • Wilmersburgerkaas
  • Olijfolie
En zo maak je het: 
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm wat olijfolie in een wok en doe er daarna de zak met groente bij. Wil je liever iets anders pakken dan die zak (ik had deze in de vriezer liggen toevallig) dan kun je ook gewoon gaan voor wat roerbak groentes naar wens en een tomatensaus naar wens. Deze zak bevat namelijk een berg groentes en een sausje. Nadat je deze een tien minuten hebt gewokt is hij goed en klaar om te gebruiken.
Snij het brood open, beleg een kant met een paar plakken Wilmersburgerkaas en doe er daarna de groentes met saus overheen. Het is precies genoeg wat er in zo'n zak zit. Daarna leg je het deksel van het brood er weer op en schuif je hem voor nog zo'n 10 minuten in de oven. Eenmaal klaar snij je het brood in 4 punten en ben je klaar om te eten. 
Enne, eet smakelijk! Wanneer zet jij dit makkelijke gerecht op tafel? 

You Might Also Like

0 reacties