Mag ik op de foto mama?

januari 30, 2018

Wanneer je een kind hebt dat opgegroeid is met op de foto gaan, vanwege een merk dat je destijds fulltime runde, dan is het niet zo gek dat wanneer hij iets aan heeft wat hij mooi vindt hij dus weer op de foto wil. Het merk run ik niet meer, al maak ik nog wel eens wat leuk. Niet dat dat deze keer zo was, want ik ben ook gewoon heel goed in koopjes scoren. Ik ben wel zo iemand die kleding voor Dani vooruit koopt, want hij groeit er vanzelf nog wel een keer in. Ik weet dat er mensen zijn die dingen gewoon terugsturen voor kinderen als ze het niet direct passen, die hebben nou eenmaal nooit gehoord van het feit dat kinderen groeien denk ik hoor. Ik heb die nooit zo begrepen.

Wel spitte ik afgelopen week weer Dani's kast een keer uit. Zijn broeken werden weer te kort en hij trok een shirt uit de kast waar mijn wenkbrauwen van omhoog rezen. Hij viel amper tot op zijn broekrand en zijn mouwen waren ook aardig kort. Misschien is hij toch wat harder gegroeid dan ik dacht? Ik snuffelde snel naar het label: 92. Aha! Dani zit inmiddels ergens tussen 104 en 110. Niet zo gek dus dat hij te klein is. Maar hoe zit dat dan met de rest? Dani wilde spontaan wel even alle kleren in zijn kast passen, vertelde erbij ook meteen wat hij wel en niet mooi vond (een aantal dingen vond hij niks, maar heeft hij wel veel gedragen hoor). En zo kwam hij deze trui ook tegen waar hij inmiddels goed in past. Die ligt denk ik al wel 2 jaar in de kast. Ze hadden nou eenmaal niet kleiner, maar ik vond hem zo mooi dat ik het voor lief nam en hem meenam. Het is zo'n maat waar ze wel in groeien, want iedere 3 maanden een nieuwe maat is niet meer als ze wat groter zijn.
Dani is zelf volledig in zijn nopjes met de trui en vond hem zo mooi dat hij hem gisteravond dus uit de kast trok met 'Die wil ik aan!'. Eens wat anders dan een zwarte trui, die hij vaak uit kiest. Het is een beige trui van Sissy Boy van dus 2 jaar geleden, maar nog steeds super leuk. De mouwen vallen wat lang, maar eigenlijk vind ik die lange mouwen juist ook wel erg leuk staan bij hem. Lekker baggy, maar toch mooi passend. Hijzelf was helemaal happy!
Hij is trouwens wel een ster met staren op de foto. Bijna sip zou je kunnen zeggen, maar erna ging hij los en kwamen de bovenste foto's. Verstoppen en dan kei hard grijnzen, met zijn pistool zwaaien en rond rennen. Had ik al gezegd dat hij piraat wilde worden later? Niet? Dan weet je dat nu. Dani wordt piraat als hij groot is, maar wel een lieve hoor.

Koop jij ook kleding op de groei of koop jij echt alles op maat?

You Might Also Like

0 reacties