Friday Favorites #71

januari 26, 2018

Het koude weer wil maar niet weggaan. Ondanks dat het afgelopen week qua temperatuur iets op liep, zorgde de wind ervoor dat het toch nog steeds koud was. Nog altijd weer dus om je te verstoppen in bed... uh, fijne truien. Want we moeten natuurlijk allemaal gewoon werken. En omdat je van mij vast gewend bent dat ik normaal ga voor basic truien zonder printje of soms heel ruim met een subtiel of rustig werkje, wilde ik nu wat van mijn favorieten aan je laten zien die toch wel zwart van basis zijn (want liefde voor zwart), maar toch een wat apartere look hebben. Een beetje gek en anders mag best.

Om te starten dus deze volwassen variant van de sweater van het merk Ammehoela. Hij is er ook voor de kids, maar voor de ouders is hij net zo leuk. Een mooie fijne sweater met een soort van ingepunchte tekst in kleuren. Hij oogt in het echt (zo zag ik hem voor het eerst in Utrecht) erg luxe en de kleuren spreken me zo op de zwarte sweater ook echt wel aan. En de tekst is, naast dat hij voor het merk staat, ook gewoon erg leuk. Ammehoela!

Ammehoela Mom Sweater
Ook streepjes zijn wat minder basic dan je soms denk. Deze oversized trui is mega comfortabel en stiekem heb ik spijt dat ik hem niet meegenomen heb toen ik hem had gepast een tijd terug. De afhangende schouders maken hem apart, evenals de wat bulky manier van breien. En een streepje is verder opzich nog redelijk basic en zou dus sowieso wel onder een basisgarderobe mogen vallen toch?
Gestreepte Sweater van H&M
Fuuki zag ik voor het eerst wat jaren geleden. Ik stond zelf tegenover hun stand mijn eigen stand leeg te verkopen en had dus, tot mijn grote spijt, echt geen tijd om eens lekker te snuffelen bij ze. Gelukkig heb ik ze onthouden en kan ik terug kijken en bedenken of ik inderdaad een trui of shirt van ze zou willen. Ook voor kids hebben ze kleding, al viel me vandaag op dat die pas vanaf 122 is. Nog even wachten dus voor Dani, maar dat komt vanzelf. Al zie ik mezelf denk ik best wel lopen met een sweater van hun hand. Want uniek zijn ze zeker en stoer eigenlijk ook wel. Kan best toch nog wel voor een bijna dertiger (ik word oud.. hellup!)
DJ Fuuki Sweater
Even lekker toepasselijk op mijn leven, ondanks dat ik natuurlijk ook heel wat uurtjes op de werkvloer sta. Want een momlife, dat is het wel. Deze trui hebben ze in meerdere kleuren van basis en van opdruk, maar de zwart op zwart variant spreekt mij wel het meeste aan. En dat is niet zozeer zelfs vanwege het zwart, maar ook gewoon omdat ik het subtiele contrast juist mooier vind dan wit op zwart.
Momlife Sweater van Finns
Streepjes worden vaak gezien als basic toch? Behalve als je deze trui ziet. Het is van een oudere collectie, maar zeker niet minder mooi daarom. Wat een aparte trui, maar wel eentje die mij in ieder geval direct aanspreekt, opvalt en eigenlijk ook wel gewoon blijft hangen. En met een mooie zwarte broek eronder kan hij gewoon altijd wel.
Gestreepte Trui van Bobo Choses
En last but not least deze duurzame, organic trui van het merk Goat. Ze staan voor duurzame kleding voor een fatsoenlijke prijs en dat mag best wel even bold gezegd worden. En ik kan je uit ervaring zeggen dat hun kleding echt super fijn is en dat ze zo'n berg mooie basics ook hebben dat je echt wel iets van hun in je kast zou willen hebben. Een duurzame keuze, goed voor het milieu, gemaakt in een goede werkomgeving voor een fair loon. Klinkt goed, voelt goed.  
Bold Sweater van Goat
Verstop jij je ook nog steeds in cozy sweaters?

You Might Also Like

0 reacties