Friday Favorites #70

januari 19, 2018

Daar zijn ze weer! De Friday Favorites zijn weer gearriveerd deze vrijdag. Laat je (bijna dan) iedere vrijdag verrassen door mijn favorieten van deze week. En dat kan een reeks zijn met een thema, bijvoorbeeld zwarte dingen, dingen voor in huis, kinderkleding, een kattenreeks (die mag niet ontbreken als crazy cat lady toch?), de fijnste sweaters en meer, tot een allegaartje van dingen waar ik stiekem mijn hart een beetje aan verloren heb. Deze week is het weer een reeks van het laatste trouwens. Kijk je mee?

En dan start ik meteen met een dingetje, want stiekem zou ik best wel een andere lamp boven de eettafel willen. En dat hoeft niet vandaag of morgen en die hoeft ook niet gekocht te zijn (want zeg nou zelf, zoiets als deze kun je toch ook zelf maken?), maar een iets moderne zou niet misstaan. Laat ik er wel bij zeggen dat dat waarschijnlijk een keer zal komen als Pasen en Pinksteren op dezelfde dag gaan vallen (net als de kast in de woonkamer die ik ook al jaren wit wil), maar dat terzijde. Wel zeg ik meteen dat ik helemaal weg ben van deze lamp. Ik zag hem in het echies bij de Leen Bakker, maar daar word je zo ongeveer beroofd. Nu was hij net nog €85,- bij Bollie, terwijl je bij de Leen Bakker voor een schamele €45,- meer hem mee mag nemen. Als je hem dan toch gaat kopen, dan weet je nu wel waar toch?

Eglo hanglamp

Dat ik een hart heb voor kleine en lokale ondernemers is je vast niet ontgaan toch? Dit is zo'n pareltje. Bij Zoofs vind je toffe handgemaakte kinderkleding (en meer!) voor vooral meisjes. Maar laat het nou net zijn dat ze toch weer met jongenskleding zijn begonnen. Dikke hoera, want kijk nou hoe gaaf deze sweater is! Niet te bombastisch, wit met een spikkel en een cute ass print. Iedere stoere jongen wil die toch in zijn kast hebben? Toffe broek eronder (zo'n harem met all over print of gewoon een stoere jeans) en klaar is kees. Voor de kleine mannen, maar ook voor de grotere kleuters net zo tof. Zie je Dani er al mee lopen? Precies, ik ook.
Mister Sweater van Zoofs

Volgens mij heb ik inmiddels wel een jubileum behaald met mijn lellen denk ik. As far as I know heb ik namelijk al minimaal 10 jaar inmiddels 25mm lellen (met een kleine pose dat ik ze leeg liet trouwens, maar kleiner dan 14mm werden ze niet). Nog langer zelfs heb ik gerekte lellen en stiekem vind ik ze nog altijd wel lief (en mijn portemonnee vind het leuker dat ze er blijven dan dat ik ze laat dichtmaken). En ondanks dat ik eigenlijk al jaren niks meer heb gekocht ervoor, lonkt het toch wel eens om te kijken wat er voor moois bij is gekomen. Ik heb wel genoeg hoor, maar deze hieronder worden inmiddels door AOP zelf gemaakt en het werkje erin bevalt me wel. Een mooie donkere houten plug, simpel en strak design. Dit is wel mijn ding namelijk.
Plugs met patroon van All Over Piercings

Wist je nog niet dat ik van stipjes hou? Dan heb je mijn blog vast nog nooit gelezen. Dus bij deze: ik hou van stipjes. In kleding, accessoires, huisdecoratie etc. Shirts, een tafelzeil, kussenhoezen, dekbedovertrekken je kan het zo gek niet verzinnen. Dit dekbedovertrek heeft een vrolijke, niet symmetrische print. Hij doet me denken aan mijn tafelzeil en die vind ik ook echt helemaal het einde. Hij is er alleen in een eenpersoons formaat, dus mocht Dani ooit een overtrek nodig hebben, dan is dit wel een toffe optie. En hij valt onder de Conscious lijn van H&M, dus daar hoef je het ook niet om te laten.
Dekbedovertrek met stippen van H&M

Dit is denk ik een guilty pleasure hoor, want normaal ben ik van de effen kleding. Geen prints (op een streep of een stip na), lekker basic en neutraal. Maar deze sweater is echt mega tof. Toch wel zwart, maar dan met een vrolijke groente print erop. Heel stiekem zie ik mezelf er wel mee lopen. Hij is alleen op in mijn maat, maar mocht hij er weer zijn... wie weet haal ik mezelf spontaan over en loop ik straks als vrolijke dokus met deze gekke trui. Skinny jeans eronder, avocado sokken en lage sneakers en hop de deur uit.
Groente sweater van Stalinski Superstore

IXXI's, de wanddecoratie die je inmiddels al een paar jaar voorbij ziet komen online en in winkels. Steeds als ik ze zie liggen kijk ik er weer naar. Want zijn ze leuk, wat zijn ze weer eens anders dan gewoon een schilderij of lijst met poster. IXXI's zijn vierkantjes die je met een systeempje aan elkaar klikt. Ze zijn er te krijgen met vooraf gekozen prints (zoals deze beauty waar ik al jaren naar staar in de winkels), of met eentje die je zelf maakt. Ik zou alleen echt niet weten waar ik het zou moeten laten denk ik, maar wat zijn ze mooi!
IXXI meets Rijksmuseum: Boeket Bloemen
Dit waren weer mijn favorieten van deze vrijdag. Volgende week verras ik je weer met een nieuwe Friday Favorites. Wat zijn jouw favorieten van hierboven?

You Might Also Like

0 reacties