Weekly #67

december 04, 2017

Deze week een, voor mijn gevoel, wat saaie weekly. De week startte wederom met ziek zijn, al waagde ik wel een poging op de werkvloer. Die flopte trouwens. Later deed ik weer een poging hoor. Afijn, je leest het hieronder allemaal.

Maandag
Deze dag werd ik gaar wakker, nog steeds niet helemaal lekker. Ziek zijn eist toch wel zijn tol op mijn lijf moet ik zeggen. Dani oefende nogmaals zijn tekenkunsten, kijk hoe netjes! Deze deed hij erna weer in zijn schoen voor de sint. Nadat hij weer naar school was, ging ik op weg naar het werk om weer een poging te doen om te werken. Het bleek toch veel te zwaar nog en dus vertrok ik, nog altijd goed ziek, weer naar huis.


Dinsdag & Woensdag
Beide dagen was het nog steeds ziekenboeg. Hier valt simpelweg weinig over te melden. Ziek is ziek, niet waar? Er volgden nog steeds dagelijks blogs, want ik werk graag vooruit. Ik heb altijd zo'n berg ideeën en dingen al klaar staan die ik gewoon in kan plannen. En zijn de berichten niet van mij, dan zijn we wel van Layla, want ook die heeft niet stil gezeten!

Donderdag
Tijd om weer een dag te proberen op het werk. Nog altijd herstellende deed ik opnieuw een poging en met een wat rustiger gangetje kon ik goed mijn ding doen en weer aan de slag. Ik merk wel dat ik veel kracht ben verloren en dat de kou nog enorm veel impact heeft op mijn lijf en longen en ik daar dus op de werkvloer ook rekening mee moet houden.
Dani is trouwens wel echt heel vol van Sinterklaas. Je merkt dat zijn humeur wat grillig is en hij toch wel veel vroeg op bed ligt. Het eist ook best veel van hem, fulltime naar school, andere opvang en dan opeens die gekke Sinterklaas in het land waar ze helemaal gek van gemaakt worden. Tijd om die man het land uit te zetten, niet waar?

Vrijdag
Op school bij Dani werden er pepernoten gebakken en dus werden de ouders gevraagd of er mensen mee konden helpen. Ook ik hielp mee om de kids pepernoten te laten rollen en bakte ze thuis af en bracht ze weer terug. Daarna vertrok ik weer richting het werk, waar ik op de koudste afdeling belandde (niet handig tijdens het herstel). Tijd voor weekend, rust en verder herstellen.

Zaterdag
Een dag als deze stond in het teken van uitslapen, bijpraten en daarna met het gezin richting mijn zus die haar verjaardag vierde. Dani was duidelijk uit zijn hum heel de dag en op de weg terug viel hij dan ook eindelijk in slaap. Speciaal voor sinterklaas had hij geschilderd en dat gaat hem best goed af moet ik zeggen als ik dit zo zie. Op de weg terug bedacht hij zich wel dat hij zijn schoen had gezet bij zijn andere oom en tante en wilde daar dus per se heen om die op te halen. De kleine bofkont werd ook daar verwend en zette heel demonstratief zijn schoen terug bij de haard. Je weet maar nooit, toch?

Zondag
Deze ochtend zat er nog een poes vanuit een hoekje naar ons te kijken. Gisteravond had ze nog besloten over het kussen van Dani heen te plassen, de kleine smeerlap. Ze voelde zich in ieder geval enorm schuldig hierover.
Verder vierden we vandaag de verjaardag van een kleine man die 1 is geworden, hiep hoera! Om daarna naar hun buren te gaan om daar Sinterklaas te vieren. En wat zijn we toch verwend. Dani was helemaal in zijn nopjes, ondanks dat de spanning er voor hem enorm uit kwam en hij er ook heel vervelend onder is. Gelukkig gaat die beste man vlug het land weer uit en kunnen we daarna gewoon weer rustig verder met het leven.
's Avonds kroop ik in ieder geval met thee op de bank onder een dekentje. Na een flinke hoestbui was ik op. Vroeg naar bed is in ieder geval wel de beste optie.
Dit was onze week alweer. Hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

0 reacties