Merry Christmas

december 25, 2017

Omdat het vandaag kerst is, jullie waarschijnlijk gisteren hebben genoten van kerstavond en vast geen behoefte hebben aan een lap tekst met wat wij uit hebben gespookt afgelopen week.. en ik daar ook geen zin in had op kerstavond om die uit te tikken. Bij deze onze kerstgroet van dit jaar! De weekly komt later deze week online uiteraard. Maar voor nu mag je het doen met onze kerstgroet met Siep in de hoofdrol.

Merry Christmas!

   
Vorig jaar zag je de kerstmuts ook al terug, maar toen met Dani. Dat zijn de foto's hieronder. Meneer had alleen dit jaar écht geen zin om op de foto te gaan met de kerstmuts, dus vandaar dat Siep het moest ontgelden. Maar omdat Dani vorig jaar natuurlijk hartstikke aandoenlijk was met zijn kerstmuts, plaats ik de foto's gewoon nog een keer hieronder.
   

En Siep? Die heeft een mini sessie mogen doorlopen en vond de kerstmuts uiterst grappig om mee te spelen. Ze duldde de kerstmuts en mij gewoon en ik heb erna niet afgedaan als onderdaan. En wat Siep krijgt met kerst? Een speeltje en wat snoepjes, een lekker bakje eten en ruimte om te luieren op haar plaid op de bank. Of bij mij op schoot natuurlijk, want dat is ook wel fijn. Mits ik aai wanneer zij dat wil hè. Nou ja, ook van Siep dus een fijne kerst toegewenst, waarin we allemaal doen wat zij van ons wil. Het blijft een poes hè.
   
Fijne kerstdagen van ons en een pootje van Siep. Mits het haar uit komt dan 😜

You Might Also Like

0 reacties