Friday Favorites #68

december 29, 2017

Tijd voor mijn favorieten van deze week. Een ratjetoe wellicht, maar deze items kwam ik online tegen en wilde ik toch echt even met je delen hoor. Ieders om zijn eigen reden vond ik leuk genoeg om aan je te laten zien. Leuk voor tips als cadeaus, leuk voor cadeaus aan jezelf (zoals ik deed, lees maar verder) of gewoon omdat ze zo handig zijn.

Nu Dani naar school is lijkt me dit wel wat. De schoolfotograaf zal ieder jaar voorbij komen en dus zal Dani ook ieder jaar op de foto gezet worden met zijn klas en los. Een handig boek om alle foto's in te verzamelen en bij te houden is daarbij natuurlijk wel tof. Deze mooie boeken zijn er trouwens in meerdere maten. Ik ben er zelf niet over uit welk formaat ik uiteindelijk voor zou gaan overigens. Handig lijken ze me wel en dat ze ook nog eens mooi gestyled zijn speelt daar natuurlijk wel in mee.

School fotoboek van Demico Kids

Of het nou voor mij tijdens het werk is (had ik al gezegd dat ik een nieuwe baan heb? Binnenkort begin ik) of voor Dani op school als reserve set, een extra lunchtrommel en bijpassende beker zijn nooit weg. Dani zijn set staat nog al eens in de vaatwasser en mijn trommels gaan ook niet altijd dezelfde dag nog mee. Wanneer de vaatwasser niet vol is, gaat hij namelijk niet aan hier. Verspilling als je het mij vraagt. Een extra set is dan wel handig. Nog leuker is dat je kan kiezen welke letter je erop wil, dus voor mij bijvoorbeeld de A en voor Dani dan dus de D. Ook handig voor Dani op school als hij zijn trommel laat slingeren, dan hoeft de juf al minder lang na te denken van wie hij is.
Design Letters lunchtrommels (en bekers) via Gras onder je Voeten

De lamp boven de eettafel zou ik nog wel eens willen vervangen voor een hipper exemplaar. Niet meteen nu hoor, maar met de tijd. Een exemplaar zoals deze lijkt me dan wel gaaf. Een houten balk (mag ook van een tak zijn van een boom), daar wat kabels omheen gedrapeerd met mooie ledjes erin. Wanneer je erg handig bent kun je die prima zelf maken, maar anders zijn ze gewoon te koop. Zoals deze bij de Leen Bakker. De prijs valt ook reuze mee voor een lamp, dus dat moet vast goed komen.
Hanglamp van Leen Bakker

Deze trui spotte ik bij Toddlers and Tees. Een webshop waar ze hele gave kinderkleding hebben, maar dus ook soms wat items voor de volwassenen. Een lichte twijfel rees of ik hem wel zou dragen, maar ergens vind ik hem zo gaaf dat ik denk dat ik hem wel zou dragen ook. Een stoere trui, lekker comfy qua pasvorm en als ik zou willen twinnen is er ook nog een voor Dani te krijgen. Al zal die wel eigenwijs roepen dat hij dat niet cool vindt...
 Beau Hudson trui via Toddlers and Tees

Deze kussens worden speciaal op aanvraag gemaakt in sets van 3. Je kunt overleggen voor kleuren combo's, maar een eyecatcher zullen ze zeker zijn. Je kunt ze stapelen tot een poef of klein bijzettafeltje (leuk met een dienblad erop!), maar ook gewoon los gebruiken. Zie het als een mooie investering in een meubel item en dan is het zijn prijs meer dan waard. Sowieso, unieke items om je interieur mee aan te vullen.
Set kussens van Bisou de Lou

Jezelf trakteren kan geen kwaad toch? Ik deed dat namelijk afgelopen week en bestelde deze mooie ketting. De dame achter het merk maakt alle sieraden zelf en voor die prijs kun je jezelf echt wel een keer trakteren! Dit design is prachtig minimalistisch, maar ook voor andere leuke designs kun je er eens kijken. Gisteren kwam hij trouwens, aan mijn nek dan, voorbij in mijn foto voor het Project 365.
Ketting van Motor and Tea

Welke pareltjes vond jij onlangs online?

You Might Also Like

0 reacties