Friday Favorites #66

december 15, 2017

De kerst is in aantocht en dus gooi ik je met liefde en plezier dood met allerlei leuke dingen voor deze feestdagen. Uiteraard moet je dit wel als een breed begrip zien hoor, want kerst is meer dan alleen die boom in huis met een berg ballen en sfeerdecoratie. Dus voor deze vrijdag mijn favorieten hieronder weer neergezet, maar met kerstig randje.

X-Mas Is Coming

Bij Veer Design beschilderen ze broodplanken met de hand. Er zijn maar liefst 5 designs om uit te kiezen en verdorie wat is dat lastig. Toch viel mijn keus uiteindelijk het meest op deze broodplank met grassprietjes. Een natuurlijk effect op een natuurlijk materiaal oogt lekker fris vind ik. Ze hebben verder ook met verfspatten, een grid patroon, een bijenkorf patroon (mooi strak!) en met stipjes. Zoals ik zei: lastig kiezen. Ik zie ons al helemaal zitten straks, met kerst, lekker ontbijtje met zijn allen aan tafel, warme broodjes die we dan vers snijden op zo'n mooie broodplank op tafel. Voel je de warme gezelligheid je al tegemoet komen?
Broodplank van Veerdesign
Kerst is voor mij meer dan alleen maar een boom in huis en eten. Het is een tijd om extra met familie en dan ook met name het gezin door te brengen. En dat bracht mij er dan ook bij om zeker ook deze mooie sketches te laten zien van By Joëlle. Ze heeft ze ook in full colour, maar deze neutrale sketches vind ik ook erg mooi. Ze tekent alle tekeningen zelf en ze worden volledig persoonlijk gemaakt. Een bijzonder cadeau om bijvoorbeeld aan jezelf (of je vrouw) te geven. Het linkje stuurt je trouwens naar een sketch met 3 personen. Voor mij logisch, want we zijn een gezin van drie. Maar even verder zoeken bovenin bij de portretten en je ziet natuurlijk de rest van de keuzes ook. Zo'n poster zou hier mooi staan aan de muur en een mooie, subtiele persoonlijke twist geven aan ons interieur.
Persoonlijk Portret van By Joëlle
Kerstsokken zijn echt van die dingen die je vroeger bij een haard zag. Tegenwoordig mag je ze overal hangen en zijn ze een super leuke decoratie voor de feestdagen. Handig om de cadeaus in op te bergen, maar ook nog eens erg mooi en sfeervol om te zien. Deze van Fabelab (linkje is naar het rendier, maar de rest vind je ook bij PS Ik Hou Van Jou) zijn ook erg leuk voor de kids, zonder dat ze bombastisch en schreeuwerig zijn om te zien. Perfect voor in je woonkamer dus.
Kerstsok van Fabelab via PS Ik Hou Van Jou
Vorig jaar kocht ik onze kerstmuts al bij The Little Cuties en ook dit jaar maak ik er weer vol gebruik van voor kerstfoto's. Wat een leuk ding is het. Goed gemaakt en vooral ook mooi dat hij niet schreeuwerig rood, met lampjes, groen, rendieren etc. is. Gewoon een stijlvolle kerstmuts in zwart-wit. Om je kerstwens te maken in sfeer met je kind bijvoorbeeld (zoals wij vorig jaar deden) of zelfs met je huisdier. Oké, ze haat me nu nog hierom hoor, maar de foto's zijn te leuk om niet binnenkort online te slingeren. Dus zoek je nog een monochrome kerstmuts, scoor dan zeker zo'n mooie bij The Little Cuties.
Kerstmuts van The Little Cuties
Dat kerst niet alleen om eten draait wil niet zeggen dat er niet gegeten gaat worden. Ieder jaar eten we samen met mijn ouders, zus en haar vriend en maken we allemaal wat klaar om gezellig samen te eten. Een lekkere ovenschotel, wat pannen van het vuur en dan gezellig tussen ons in op tafel om op te scheppen. Maar niet zonder de tafel te beschermen met mooie onderzetters. Deze van Puik Design komen in een set van 4 en ik vind ze echt heel gaaf om te zien. Ze zijn er in meerdere kleuren, maar zwart zou hier de gekozen kleur wel worden. En eerlijk is eerlijk, ik ben wel een beetje boel fan van siliconen onderzetters en heb er al een aantal in de kast liggen die ik heel graag gebruik. 
Set onderzetters van Puik Design
Deze kon ik niet laten om in het lijstje te zetten. Het is een knuffel, maar och wat een schatje is dit toch. Die zou je zo neer zetten ter decoratie bijvoorbeeld. Ze zijn er zelfs om gemaakt om ook te kunnen zitten en hebben korreltjes onderin om zo rechtop te blijven. Leuk om de kids een kerstverhaal mee te laten spelen, maar ook gewoon om neer te zetten op een wandplank, de bank, een kast of zelfs de trap. Ach, en al is het maar om naar te kijken, het is toch gewoon een schatje? 
Rendier van Jellycat via Mevrouw Aardbei
Wat zijn jouw favoriete kerstitems?

You Might Also Like

0 reacties