Friday Favorites #64

december 01, 2017

Vandaag is het weer tijd voor een Friday Favorites. Mijn favorieten voor deze week op een rij. De ene keer is dat met een thema en de volgende keer een ratjetoe van allerlei leuke dingen. Dit thema is al wel eerder geweest hoor, maar gelukkig ben ik niet de enige crazy cat lady en komen er vaak te gekke nieuwe dingen voorbij van katten. Tijd om dus deze Friday Favorites te vullen met de stoerste monochrome katten items.


Een tikje gek, pittig in de prijs, maar zeker een prachtig design item waarmee je kids er echt eens anders uit zien dan de rest. Dit mooie vest van de Belgische ontwerpster Caroline Bosmans is een echte eyecatcher. Hij komt pas vanaf een maat 4 (ongeveer 104) en gaat door tot maat 18 (188, ook wel ongeveer een S of kleine M), wat het meteen al prettiger kijken maakt naar de bedragen. Want als ze er langer mee doen, mag zo'n fashion statement nog veel beter in de kledingkast toch? 
Caroline Bosmans
Eten met kids betekent vaak rommelen en een vieze tafel. De tafel opfleuren met een leuke placemat is soms geen overbodige luxe en ook wij hebben daar inmiddels al aan gedaan. Zeker nu er een tof tafelzeil op tafel ligt met veel wit, waar rode vlekken van bijvoorbeeld spaghetti moeilijk uit gaan, is het fijn dat er nog als extra een placemat ligt. Drie verschillende liggen er, super gezellig! Dani koos voor de poes zoals die hieronder. Wij hebben hem overigens in het wit, maar in het zwart is hij zeker ook mega stoer (en praktisch in onderhoud).
Via Lou & Blue
Hoe kouder het wordt, hoe fijner een kop thee is als je het mij vraagt. En toen zag ik wat servies items online op deze subtiele manier. Mooi wit is niet lelijk, wat mij betreft is al ons servies wit, maar met een subtiele tint zoals dit (of in het zwart) ziet het er allemaal nog mooier uit. Ik hou ervan! Lekkere thee erin, benen op de bank, plaid erbij, schootkat erbij, serie aan en hangen maar.
Via de H&M
Bijna alle kussens bij ons op de bank zijn wit (de andere 2 zijn licht grijs en licht roze), maar voor deze grappige zou ik best een uitzondering willen maken. Of op bed wellicht, want hangen op bed is nog fijner als je een extra kussen in je rug hebt. Afijn, wie echt dol is op gekke poezen-prints en op budget items, rent natuurlijk nu al naar de Ikea voor dit leuke kussen. Dat hij in mijn favoriete kleurcombo is, is natuurlijk wel erg goed meegenomen, vind je niet?
Via IKEA
Dit is nog eens een ander kussen. Een echt kussen voor de sier, maar wel mooi in zwart-wit. Ze zijn er overigens ook in tig andere stofjes te vinden. Deze kussens zijn alleen bijzonder. Ze worden namelijk gemaakt op vrijwillige basis en de winst ervan gaat naar het KWF! Voor een paar euro kun je al zo'n toffe kat bestellen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen, maar bovenal is het verhaal iets wat dit kussen nog meer bijzonder maakt.
Via Etsy
Doe eens gek en zet een vrolijke voederbak neer. In hip zwart, een modern design in kunststof met rvs bakjes. Of ik hem hier neer zou zetten? Ik gok eigenlijk van niet, maar hem laten zien wilde ik toch zeker wel. Met zwart valt hij op en valt hij toch ook weer weg in huis, het scheelt je bukken met optillen (luiheid siert de mens toch?) en de bakjes kunnen er los uit om ze in de vaatwasser te zetten of te vullen. Een design voederbak met een prijs die tussen een gewone bak en een design item in zit, maar wel lekker modern en bruikbaar.
Via de Bijenkorf
Broodtrommels zijn vaak maar suf toch? Als crazy cat lady heb je eigenlijk wel een broodtrommel nodig die bij jou past. Of een snacktrommel, wat jij wil. Stop er lekkere dingen in, brood, koekjes, fruit etc. en ga op pad met jouw toffe kattenbroodtrommel. Ze zijn van hetzelfde design als de placemat hierboven en ze zijn BPA vrij. Wist je dat ze ook in de vaatwasser, magnetron én vriezer kunnen? Scoren die trommel!
Via Huusje
Wat is jouw favoriete item als crazy cat lady? 

You Might Also Like

0 reacties