De dag na kerst

december 27, 2017

Gisteren genoten we nog volop van de tweede Kerstdag en zo kwam het ook dat er voor die dag geen blog klaar stond. De komende periode gaat het uiteraard wel weer enthousiast verder, maar voor de feestdagen was ook voor hier even rust en quality time met het gezin en onze familie. De eerste dag besloot ik mijn camera weer eens af te stoffen en maakte een aantal sfeerfoto's van de dag. Uiteraard is dit maar een deel van alle foto's. Om je niet teveel te overladen, maar ook om privacy redenen.


Om een kleine loop door de dag te nemen: we startten de eerste kerstdag bij mijn ouders thuis met koffie en gebak. Mijn ouders hebben iets met servies en dus kwam het kerstservies op tafel om de sfeer er alvast goed in te brengen. Iedereen was mooi aangekleed, het huis was in sfeer en de cadeaus stonden rijkelijk onder en rondom de boom.


Voor het eten werden er al cadeaus uitgepakt. Dani kon natuurlijk niet echt wachten en koos als eerste al een doos voor zichzelf uit. Een met een spel erin die we met hem gespeeld hebben (een kabouter Plop spel). Hij kreeg overigens meer spellen, puzzels, lego, andere speeltjes, kleding en lekkere dingen. Allemaal zijn we rijkelijk verwend met lekkere dingen, handige items en mooie cadeaus. Of zoals we Dani proberen te leren: Dank je wel Kerstman!

Tijd voor de lunch: het warm eten deze dag. Allemaal maakten we wat voor een gevarieerd drie-gangen menu. Groentesoep vooraf, vier soorten groenten, aardappels, rijst, vlees (en vervangers), fruit en sausjes voor het hoofdgerecht en ijs als toetje na. En zoals je aan de tafel ziet is er ook aan Dani gedacht met een mini wijnglaasje voor de ranja. Om erna met de laatste cadeaus uit te buiken en na te kletsen.

Ook de tweede dag aten we trouwens, maar die dag liet ik mijn camera thuis. We waren eerder namelijk aan het genieten met een uitje voor Dani en zodoende was ik hem vergeten.

You Might Also Like

0 reacties