De 500ste blog!

december 07, 2017

Dit is hem dan hoor. Jawel, even goed kijken, maar dit is dan toch echt mijn 500ste blog op Dani and Mom. Hoeveel ik de afgelopen jaren ooit al gepost heb kan ik je niet meer zeggen, maar als dat richting de paar duizend gaat verbaasd dat me zeer zeker niks. Maar alles daarvan is weggegooid. Alle blogs van toen ik tiener was, alles over wat ik toen tof vond, de vakanties, de zwangerschap, alles is weg. Zonde eigenlijk, maar die keuze heb ik destijds nou eenmaal gemaakt. Ruim 14 jaar aan online berichten. Wat ik je wel kan vertellen is dat dit vandaag de 500ste blog is op Dani and Mom en het leek me dan ook leuk om even een terug blik te doen. Waar klets ik zoal over?

Waar het begon
Mijn eerste blog op deze blog begon ook met een mini intro dat ik weer opnieuw begonnen was met bloggen. Wie mij een beetje heeft gevolgd weet ook dat ik al zo'n 14 jaar lang blog, maar steeds weer alles weg gooide. Deze keer beloofde ik plechtig het opnieuw te proberen en tot nu toe is dat gelukt.
De rest van die blog bevatte overigens een simpel recept voor een bananenbrood.

Om de 50 berichten
Na de eerste 50 berichten nam ik je mee in een throwback naar Dani. Dani werd bij die blog bijna 3 jaar en dat gaf me de mooie gelegenheid om met jullie stil te staan bij zijn kleine levensloop. Super schattig toch?

Daarna volgenden om de 50 berichten ongeveer deze posts:
In theorie blog ik over van alles en nog wat, over eten, dingen die ik leuk vind, ons leven, mooie initiatieven, mijn uitdagingen zoals het Project 365 en DIY's. Lekker persoonlijk dus, al merk ik wel dat er de laatste tijd meer over eten langs komt. Geeft niet, want lekker eten doen we allemaal natuurlijk graag. Ook blijft mijn liefde voor kinderkleding, kleine ondernemers en mooie (handmade en/of vegan) dingen voorbij komen. Je leest over Dani en het ouderschap, kunt iedere week meelezen met hoe onze week eruit zag en krijgt zo her en der nog meer van ons leven te zien. Van onze aanwaaipoes Siep, van de moestuin, ons huis, uitstapjes en meer. 

Sinds een jaar ongeveer lees je af en aan ook blogs van Layla. Layla is de enige gastblogger hier, ze is een vriendin van mij die ik al heel wat jaren ken (Facebook zei me dat het 8 jaar was). Van haar lees je recepten, leuke uitjes en neemt ze je mee in wat handige tips rondom het vegan zijn. Dit vertelt ze met humor en een stukje vanuit haar persoonlijke leven.

Wat je nog meer mag verwachten de komende tijd op Dani and Mom? Tja.. ik verwacht wel gewoon een boel van wat je nu tegen komt. Wil je wat van me weten, schroom dan niet om het ergens te vragen, me op social media te volgen (bovenaan de blog zie je knopjes van onder andere instagram, facebook en pinterest) of me gewoon een mailtje te sturen. Wensen voor een blog? Wil je weten wat ik nou ergens van vind? Het mag altijd!

You Might Also Like

0 reacties