Weekly #66

november 27, 2017

En zo ging er weer een week voorbij. Eentje die vrolijk startte met het klotteren, die natuurlijk vol stond met dagen werken, nog meer klotteren en dan opeens toch ziek worden. Ik ben bijna nooit ziek, het was al weer wat jaren geleden, maar helaas moet ik er toch aan geloven...

Maandag
De week startte in ieder geval vlot. Ik moest er op tijd uit om Dani weg te brengen naar school. Die gaat inmiddels 5 dagen in de week naar school en op een paar dagen kan ik hem daar zelf afzetten. Na het wegbrengen reed ik door naar mijn moeder om haar te helpen, zodat ze de dag erop mee kon gaan de stad in (want dan had ze tijd over natuurlijk). Eenmaal zover ging ik Dani weer halen en aten we vlug wat lunch. Het is nog wel wennen hoor, want uiteindelijk komt het erop neer dat je een half uur hebt waarin meneer moet eten, naar de wc moet en weer klaar moet zijn om terug de auto in te springen. En meneer is nogal een treuzelkont, wil graag zelf zijn brood smeren en raakt door iedere scheet afgeleid waardoor hij nooit op tijd klaar is met eten. Dit moet hij echt leren, hopelijk lukt dat hem snel. Nadat ik hem weg bracht reed ik door naar de winkels om te klotteren (Sinterklaas inkopen dus) en reed daarna door naar mijn werk. En die foto hieronder? Ik genoot nog na van deze heerlijke Choco-Cappuccino cupcakes die ik eerder maakte.


Dinsdag
Op zo'n vrije dag is het ideaal om een strakke planning te hebben. Vroeg eruit om Dani naar school te brengen, de was aan te zetten de vaatwasser in te ruimen (nadat Martin hem had uitgeruimd). Daarna reed ik door naar mijn moeder om met haar cadeaus te gaan scoren en nog wat nuttige dingen te halen (zoals broeken, omdat ik de maandag uit maar liefst 2 broeken was gescheurd... Oeps). Samen met haar haalde ik Dani weer op, lunchten we samen en brachten we hem weer weg. Hij trok haar nog vol enthousiasme mee de klas in om die vol trots te laten zien. Hij is echt mega trots op de school waar hij op zit en heeft het er ook echt naar zijn zin. Daarna ging ik nog voor de laatste cadeaus de stad in, bracht mijn moeder weer thuis en haalde Dani weer op van school. Tijd om voor het eten te zorgen. Een strakke planning van de dag, maar dat ging allemaal perfect. Vandaag op de blog vond je de Vegan Monchoutaart.

Woensdag
Deze ochtend startte ik al niet helemaal lekker, maar ik ging gewoon werken. Op Instagram blikte ik nog vlug terug op de verjaardagsdecoratie, gewoon omdat het kan. Na het werk haalde ik Dani op, zorgde ik voor het eten en daarna deden we nog vlug een boodschap. En eenmaal dat Dani op bed lag, lag ik uitgeteld op de bank. Ik voelde het al aan m'n water, ik ging ziek worden. Maar met deze tijd, vlak voor Sinterklaas, kan ik me dat eigenlijk niet veroorloven. Toch?

Donderdag
En ik had gelijk. De ochtend startte ik dood op, vol hoofdpijn, alles zat dicht, alle spieren en gewrichten deden zeer en ik hoestte alsof mijn leven als nieuw bakken zeehond er vanaf hing. Toch ging ik werken, ik wist wat er aan zat te komen op het werk en kon het niet over m'n hart krijgen om te melden dat ik ziek was. Ik hobbelde daar dus ook de dag door, zag volgens collega's lijkbleek, maar alle beetjes hulp op deze dag waren hard nodig. Eenmaal thuis was ik op, helemaal gesloopt en lag ik dus op tijd in m'n bed met wat pijnstillers erin. Als ik een nachtje goed zou hebben geslapen, zou ik vast weer kunnen gaan werken.

Vrijdag
Na een brakke nacht werd ik gesloopt wakker. Alles deed nog steeds zeer, ik was inmiddels in een gevorderd stadium van een blaffende zeehond beland en voelde me zo beroerd dat ik niet echt anders kon dan thuis blijven. Die dame hier onder op de foto kwam me vaak warm houden op de bank en op bed en nadat ik zag dat ik blauwe vingertoppen had haalde ik de thermometer erbij. 35 graden zei deze. Logisch dat ik me dus zo beroerd voel. Toch maar in de gaten houden.

Zaterdag
Mijn plekje op bed heb ik uren warm gehouden, na een poging mezelf op te frissen in de badkamer. Uiteindelijk lag ik dus opgemaakt te slapen in bed. En later op de bank, uitgeteld. De temperatuur was iets omhoog, 35.8 en dus al weer iets positiever. 's Avonds kregen we nog wel gezellig bezoek, lekker bijkletsen!

Zondag
Vandaag was weer zo'n dag aanpoten met ziek zijn. Een berg vitamines om hopelijk wat sneller erdoor te zijn. De ondertemperatuur is verdwenen en heeft zich nu aangepast tot een verhoging. Of dat beter is? Geen idee, wel heb ik het minder koud nu.
Dani heeft trouwens wel zijn tekenkunsten verbeterd de afgelopen tijd. Waar hij eerst alleen maar kraste en verder niet wilde, heeft hij nu heel netjes zijn kleurplaat ingekleurd voor Sinterklaas. Dat verdient wel een schoencadeautje natuurlijk, in plaats van een snoepje of wat pepernoten.
Zo zag onze week er voor nu uit. Hoe was jullie week?

You Might Also Like

0 reacties