Hoera! Dani is 4 jaar

november 09, 2017

Vandaag is het dan echt zover! Na weken jullie te laten lezen over de voorbereidingen, de party props die ik online vond, de ideeën die ik had en wat ik allemaal wilde regelen is het dan toch echt zover gekomen. Dani is namelijk officieel 4 jaar geworden.

Hiep hiep hoera! 

Twee weken geleden rommelde ik thuis, leek mijn fotoshoot idee in duigen te vallen en vond ik zo een rol zwarte tape en leefde me uit op de muur. De laatste zwarte ballonnen die ik vond blies ik op, op aanwijzen van Dani, ik trok Dani zijn verjaardagsshirt aan dat ik had gemaakt, trok een mooie broek erbij aan, zijn schoenen en schoot erop los. De dag erop bleek mijn idee deels nog wel door te kunnen gaan en wilde Dani toch nog heel graag op de foto met de grote ballon (in goud, want dat vond hij heel mooi). 
Vandaag is niet alleen de dag dat hij geboren werd, maar ook de dag dat ik 25 jaar voor hem geboren werd. Ik ben dus nog altijd 25, dat snap je ook wel. Al vind ik wel dat deze dag veel meer in het teken van hem mag staan. En dus plande ik dat het feest gaat starten voor hem en pas nadat hij op bed ligt er voor mij nog wat gevierd wordt.
De foto's zijn wellicht niet zo mooi als professionele foto's, maar ik vind ze super leuk geworden en het bewegen van de ballonnen geeft wel een tof beeld aan de foto's vind ik. Al is het maar omdat ik weet hoe een plezier Dani had met het maken van de foto's. Want hoe blij was hij al dat hij toch eindelijk écht bijna vier jaar ging worden. De verjaardag hebben we al wel gevierd en het afscheid is ook al geweest bij het kinderdagverblijf, maar toch weet hij heus wel dat het nu écht zo ver is. Hij is echt vier jaar. En is daar dus ook heel trots op!
Vandaag is hij ook voor het eerst echt naar school. De dagen oefenen zijn voorbij, gisteren nam hij afscheid op het kinderdagverblijf en vandaag is het dan echt zijn eerste hele dag school. En wat heeft hij er toch zin in. Vanavond knuffel ik hem natuurlijk dood (niet letterlijk hoor) en eten we wat feestelijks om het nog even samen te vieren. Want samen jarig zijn, vraagt natuurlijk extra om lekker eten, kroelen en leuke dingen doen.

Gefeliciteerd kleine man!

You Might Also Like

0 reacties