Friday Favorites #63

november 24, 2017

Over anderhalve week is de oude man jarig. Nee niet die van mij, Sinterklaas natuurlijk. Op 5 december wordt het weer gevierd door een berg mensen en krijgen de kinderen weer cadeautjes. Omdat leuke cadeaus niet altijd duur hoeven te zijn, zocht ik de leukste dingen op online die je kan geven voor onder de €10,-. Vrolijk, speels, monochrome en stylish. En nee, het thema was geen konijntjes, al komen ze wel vaak voor. Blijft een tof onderwerp voor de kids, toch?

Sinterklaascadeaus onder de €10,-


  1. Takkie boekje: Voorlezen is natuurlijk altijd leuk. Hun woordenschat wordt er beter van, ze leren langzaam mee te lezen, het geeft een moment van rust en een momentje samen en het is goed voor de fantasie en verbeelding. De vrolijke boekjes van Jip en Janneke doen het bij ons altijd goed, dus ook zo'n boek als die over Takkie slaat hier vast aan. Ik spotte hem bij Mevrouw Aardbei, maar hij zal vast op meer plekken te koop zijn. 
  2. Uil hanger: Decoratie voor op de kamer doet het vaak ook wel goed. Pas nog koos Dani iets uit wat hij heel graag op zijn kamer wilde hebben staan. Deze uil met slapende oogjes is natuurlijk helemaal hip en past in iedere kinderkamer. Je shopt hem bij Zoofs. 
  3. Batman bord: Dani vindt zichzelf inmiddels een grote jongen nu hij vier is en naar school gaat en is dan ook helemaal in zijn nopjes als hij eens niet van een plastic bordje hoeft te eten. Want die zijn voor baby's. Een eigen bordje van porselein is natuurlijk een enorm succes om te geven. Die zal hij niet zomaar laten vallen. 
  4. Beer koffertje: Wanneer Dani gaat spelen op een plek waar ze geen speelgoed hebben of als we op vakantie gaan, dan vult hij een koffertje met eigen speelgoed. Super handig! Heb je dit nou niet of wil je een wat kleinere dan wij hebben (hier hebben we een trolley) dan is zo'n koffertje een succes. 
  5. Bunny rugzak: Deze rugzak is in de sale en valt zo spontaan binnen het budget van deze blog! Rugzakjes voor de gym of gewoon voor het fruittrommeltje en de beker zijn natuurlijk ideaal. En wanneer ze ook nog zo leuk zijn als deze komt dat helemaal goed. Altijd beter dan zo'n felgekleurd exemplaar met tekenfilmfiguur (Dani is ermee in zijn nopjes hoor). 
  6. Stoere sokken: Van sokken heb je er nooit genoeg. Nu de winter eraan komt merk ik dat een boel sokken wat klein worden. En wat kort... Dani koos voor dit seizoen Dr. Martens laarsjes uit en ondanks dat die super stoer zijn, handig met aan doen en ideaal met het koude weer zijn, zit er wel een nadeel aan. Een boel sokken zakken weg in zijn schoen waardoor er nog een stukje been bloot komt. Tijd voor wat nieuwe sokken dus, wat hogere exemplaren, wellicht een maatje te groot. Deze vallen in ieder geval in de smaak. Ook stoer over de broek een boven de laarsjes uit!
  7. Vrolijke washand: In bad gaan is altijd al leuk, of zoals bij ons in de douchebak. Haren en gezicht wassen is soms een kleine strijd, maar wanneer ik hem zelf zijn gezicht laat wassen en zijn haren laat uitspoelen gaat dat al een stuk beter. Een vrolijke washand helpt daar echt bij! Dani heeft er een met een enorme koe erop, maar een extra exemplaar kan nooit kwaad. Of je moet graag nog meer willen wassen, omdat net die washand in de was zit... Je spot ze in meerder kleuren bij DeMiCo Kids, een tof verzamelplein van een aantal gave webshops (en mijn hand... ik zag hem spontaan voorbij komen haha). 
  8. Gepersonaliseerde treinrails: Heb je ook zo'n trein fan net zoals wij? Dan is zo'n gepersonaliseerd stukje rails natuurlijk super leuk. Dani is helemaal weg van de treinen en waar het van is maakt hem niet uit. Lego, Duplo, Thomas de trein of hout, we hebben het allemaal in huis. 
  9. Nijntje wandhaak: Wandhaken zijn super leuk om de kamer mee op te leuken. Je kan ze gebruiken als kapstok, maar ook andere mooie decoratie aan hangen (zoals die uil hierboven!). Op Dani's kamer heb ik ook wandhaken hangen. Geen Nijntje overigens, want die waren er toen nog niet. Wel andere die hij zelf uit koos. Toen ik deze Nijntje laatst spotte in het magazijn wist ik dat ik ze in ieder geval wel wilde laten zien, want ze zijn super leuk in het echt! 
  10. Letterspel: Nu Dani naar school gaat, is hij nog meer van het willen leren lezen. Hoe leuk is het dan dat je dit spelenderwijs kan doen met een tof spel? Ideaal om dus te geven met Sinterklaas, want samen een spel spelen is natuurlijk altijd leuk. En hij is ook nog eens leerzaam. Ze leren er letters mee en ook langzaam woorden mee leggen. Wordfeud Junior zeg maar. 
Klik hierboven op de omschrijving om te zien waar je de dingen kan kopen. Happy shopping!

You Might Also Like

0 reacties