Friday Favorites #60

november 03, 2017

Basics zijn niet meer weg te denken uit je kledingkast en ook de kledingkasten van de kids krijgen steeds meer van deze geweldige items. Wie nog denkt dat outfits saai zijn van alleen basics hebben het mis! Ook voor kinderen zijn minimalistische outfits ideaal en kunnen basics prima gecombineerd worden. Gelukkig zijn er steeds meer merken die doorhebben dat over de top kleurrijke kleding voor kinderen niet hoeft. Niet alle kinderen houden van felle kleuren, kinderlijke prints en zoetsappige teksten. Sommige kinderen, zoals die van mij bijvoorbeeld, hebben een aardige voorkeur voor stoere basics. Voor vandaag laat ik je dan ook mijn 5 favoriete minimalistische kinderkledingmerken zien.

5x Minimal Kids Fashion

Wie denkt dat basics alleen zwart en wit bevatten, heeft het mis. Mingo laat je zien dat de mooiste basics ook kleur kunnen bevatten, zoals dit seizoen prachtige paarse tinten, groene tinten en warme gele tinten. Het belangrijkste zijn de details, zoals de mooie breisels, stoere manieren van afwerken en extra details. Alle kleding is lekker draagbaar, zodat het niet in de weg zit tijdens het spelen. Want dat is natuurlijk mega belangrijk!
Mingo
Dudes N Dolls gebruikt zeer fijne pasvormen (ze vallen wel wat klein overigens, hou daar rekening mee met de aanschaf) en prachtige details. Ook dit seizoen is de collectie weer een prachtige combinatie van basics met hier en daar een subtiel printje of werkje. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de stoere henley tops met onafgewerkte onderkant. Een super stoer detail aan een geweldige basic. En ik hoef je dan vast niet meer te vertellen dat de rest van de collectie ook zo mooi is toch?
Dudes 'n Dolls
Gray Label is een nederlands merk dat sinds 2011 de markt veroverd met minimalistische kleding. Mooie basics, tijdloze modellen en kleuren die ieder seizoen weer spreken. Stijlvol, minimalistisch en toch nooit saai. De eigenaresse vond destijds geen kleding voor haar kids die bij haar paste en begon zo haar eigen merk. Gelukkig maar!
Gray Label
Dani's favoriete trui is er een van Nununu. Eentje met een geweldige pasvorm, super fijne kwaliteit en hij spreekt dus duidelijk kids ook aan. Nununu staat garant voor stoere modellen, her en der een stoere print en heel soms een kleurtje, maar ook voor duurzaamheid en vooral een comfortabele snit. En altijd anders dan anders.
Nununu
House Of Jamie is al een van mijn favorieten van voor ik zwanger was. Al jaren lang hebben ze een geweldige, standvastige stijl, mooie basics met vooral de mooiste afwerkingen en subtiele dingen waardoor alles net dat beetje extra luxe uitstraalt. Een extra ritje, een stukje paspel, een bijzonder knoopje. Niks is te gek, maar past wel altijd binnen het mooie merk. Ze hebben overigens niet alleen kleding, er is nog veel meer om de uitzet van je baby (en kids) te voltooien met deze geweldige stijl.
House of Jamie
Wat zijn jouw favoriete basics voor kids?

You Might Also Like

0 reacties