En hoe oud werd jij dan?

november 12, 2017

Afgelopen donderdag kopte het hier al op de blog. Hoera, Dani is 4 jaar! Wat ik natuurlijk wat minder groot in de spotlight wilde zetten was dat die dag ook mijn verjaardag is. Ik beviel namelijk op mijn verjaardag. Online speculeerden er al een aantal mensen dat jaar dat hij wellicht op mijn verjaardag zou komen, aangezien ik al over tijd liep. Uiteindelijk was het dan ook echt zo, Dani kwam ter wereld op mijn verjaardag.

Eeuwig 25

De vraag kwam sowieso steeds vaker voorbij, sinds hij er is al helemaal. Want ik roep graag hoe oud hij wordt, maar mijn leeftijd noem ik niet zo vaak. En gisteren op het feest had ik dan ook ballonnen die mijn leeftijd dan toch maar verklapten. En nee, het is niet zoals ik al eens vertelde die 35 jaar wat iemand dacht dat ik was. Ik zag er toen volgens iemand goed uit voor iemand met een oude kop. Inmiddels word ik iets jonger geschat en schatte iemand me laatst zelfs jonger dan ik ben (die mag blijven hoor, dat zei ik hem ook). Ik roep trouwens gewoon dat ik 25 ben hoor, dus dan zou mij dat 26 maken toch?
Behalve als je gaat tellen dat ik op mijn 25ste verjaardag ben bevallen.. Grapje dus! Geen 25 meer en dus ook geen 26. Helaas pindakaas! Maar nog altijd niet die 35 die ik ruim een jaar terug geschat ben. Eigenlijk valt het dan toch nog wel mee toch? Uiteraard voel ik me nog wel altijd 25 en stiekem denk ik gerust nog dat ik er zo nog uit zie.
Ik ben dus 29 jaar. Oeps, oude doos! Maar je kan het ook nog allemaal anders zien. Ik ben namelijk:
  • 348 maanden oud
  • Pas volwassen sinds 2006. Dat maakt me in theorie pas 11 natuurlijk. 
  • Waarschijnlijk met carnaval verwerkt 
  • Ruim 15 jaar oud op Mars
  • Geboren in het jaar dat het Nederlands voetbal nog wat voorstelde (ze wonnen het EK!)
  • Ook geboren ben in het jaar van de film Rain Man
Meer weetjes weten over je geboortejaar? Neem even de tijd, want hij doet er zo'n 10 minuten over om alles voor je uit te schrijven, maar leuk is het zeker: What happened in my birth year? 

Of kijk eens hier bij De Feest Kamer, minder spannend als die vorige, maar hij geeft ook leuke feitjes, specifiek over je eigen geboortedag (invullen in de confettibalk). 

Goed, als je het me nog eens vraagt zeg ik natuurlijk gewoon weer 25.

You Might Also Like

0 reacties