50 vragen tag - deel 2

november 25, 2017

Zo'n blog vullen is hartstikke leuk hoor. Ik heb nog bergen berichten klaar staan die ik uit wil werken of zelfs al uitgewerkt heb, maar nog in moet plannen. Inspiratie genoeg, een mens wil immers uitgedaagd worden en wanneer ik merk dat dit mijn enige plek is voor uitdaging dan zul je begrijpen dat er genoeg te lezen valt. Maar soms... heel soms is het ook wel leuk om eens zomaar een tag in te vullen. Ik zag deze tag voorbij komen op de oude blog van Layla en besloot hem te vertalen en in te gaan vullen. Voor vandaag deel 2.

26. Wat is je geheime wapen om het andere geslacht te lokken?
Dit zou ik Martin eens moeten vragen, want ik heb werkelijk geen idee.

27. Wat zijn je plannen voor vanavond?
Werken. Saaie plannen dus, maar shit has to be done zeg maar. Ik zie mezelf ook liever op de bank hangen of dingen doen die ik geweldig vind, maar soms is het leven gewoon even niet anders. Overigens is deze tag niet ingevuld op de dag dat hij online komt, dan weet je dat ook weer.

28. Wie was de laatste persoon die je een Facebook bericht of reactie hebt gestuurd?
Een collega van me. We hebben een eetdate op het werk vanavond, zo gezegd en daar hadden we het over.

29. Wat is de volgende vakantie die je gaat doen?
We gaan naar Zeeland over een tijdje. Gewoon even de deur uit met z'n allen en een paar dagen genieten. Niks leukers dan dat toch?

30. Ben je ooit op kamp geweest?
Met school, zowel de basisschool als de middelbare school. Beide op dezelfde plek nog wel.

31. Was je een voorbeeld student op school?
Een voorbeeld voor wie? Maar nou nee.. Laten we het daar op houden. Die foto hieronder is trouwens nog van de middelbare school. De tijd vlieg en stiekem voel ik me wel een beetje oud als ik me dit bedenk.
Ze wilden me op het gymnasium hebben, ik wilde dat niet zo. Studeren was niet mijn ding toen. Uiteindelijk later deed ik wel iets mijn best en ging alles erg makkelijk. En als ik kijk naar waar mijn interesses nu liggen, denk ik achteraf: had ik toch maar wel gymnasium gedaan. Mijn HBO stelt niks voor (van wie wel?) en van uitdaging is niets terug te vinden.


32. Wat wil je weten over de toekomst?
Doe maar niks. De toekomst komt en zal toch zijn zoals hij gaat zijn. De rest is allemaal praten achteraf.

33. Draag je iets van parfum?
Nee, ooit wel hoor. Maar die fles raakte op en ik was te lui om een nieuwe te halen. End of story zeg maar.

34. Heb je voor dit jaar nog een afspraak staan bij de huisarts?
Nope, de laatste keer dat ik er kwam was ook niet eens voor mezelf.

35. Waar is je beste vriend(in)?
Waarom vraag je dat haar niet?

36. Hoe gaat het met je beste vriend(in)?
Ik heb nog geen rouwkaart in de bus gehad, dus ik ga er vanuit dat het goed gaat. Maar even serieus: vast prima.

37. Heb je een kleurtje?
Doorzichtig, is dat ook een kleur? Ik ben zo enorm wit dat het bijna doorzichtig is. Glow in the dark enzo.

38. Waar luister je op dit moment naar?
Naar het geknor van Siep. Verder het rammelen van mijn toetsenbord en verder heerlijk wat stilte.

39. Spaar je dingen?
Herinneringen. Dat zou iedereen moeten doen toch? Geld en spullen maakt niet gelukkig, ze zijn wel makkelijk. Maar mooie herinneringen zijn onbetaalbaar en geven zoveel rijkdom aan je leven.

40. Wie is de grootste roddelaar die je kent?
Ik geef niks om roddelen, dus bij mij hoef je niet echt aan te komen. Ik heb dus ook geen idee. Laat iedereen in zijn waarde en vertel het hun gewoon direct.

41. Wanneer is de laatste keer dat je moest stoppen van een politieagent?
O dat is al lang terug zeg, al zeker een paar jaar geleden. En weet je? Weer geen Bob-sleutelhanger. Wel kwam ik braaf door de blaastest bij de fuik natuurlijk.

42. Drink je fris met een rietje?
Nee, maar ik drink sowieso eigenlijk nooit fris. Ik hou niet van prik en drink graag water en thee.

43. Wat zegt je laatste smsje/appje?
'Mooi'. Het antwoord van mijn zus op een foto van mijn moeder in de groepsapp. Zij zag op haar beurt zandsculpturen in Nijmegen.

44. Hou je van chilisaus?
Yes, die literfles zegt nog niet genoeg in de kast?

45. Wanneer heb je voor het laatste gedoucht?
Gisteren, lekker opwarmen.

46. Moet je je was nog doen?
Wanneer niet? Met een kind in huis is er altijd was. Maar bijna alles was is wel weggewerkt, er staat nog 1 mandje om te vouwen. Best goed gedaan al zeg ik het zelf.

47. Wat is jouw afkomst?
Helemaal Nederlands. Onze stamboom is al wel eens ver terug bekeken en loopt tot ver terug gewoon in Nederland.

48. Ben je iemands beste vriend?
Hoe moet ik dat weten? Ik heb vrienden en met iedereen deel ik wat. Sommige ken ik al voor jaren en anderen wat minder lang. Maar dat maakt niemand belangrijker of minder belangrijk.

49. Ben je rijk?
Rijkdom komt niet met geld, maar ik ben wel rijk in kennis, herinneringen, vrienden en familie, liefde voor het gezin en de tijd die ik met ze wil delen. Rijk aan creativiteit, de wil voor uitdagingen en de drive om te blijven leren.

50. Wat deed je om 12 uur afgelopen nacht?
Slapen. Na een lange zware dag was ik moe en kroop ik op tijd mijn bed in.

You Might Also Like

0 reacties