50 vragen tag - deel 1

november 18, 2017

Zo'n blog vullen is hartstikke leuk hoor. Ik heb nog bergen berichten klaar staan die ik uit wil werken of zelfs al uitgewerkt heb, maar nog in moet plannen. Inspiratie genoeg, een mens wil immers uitgedaagd worden en wanneer ik merk dat dit mijn enige plek is voor uitdaging dan zul je begrijpen dat er genoeg te lezen valt. Maar soms... heel soms is het ook wel leuk om eens zomaar een tag in te vullen. Ik zag deze tag voorbij komen op de oude blog van Layla en besloot hem te vertalen en in te gaan vullen. Voor vandaag deel 1.

1. Waar was je 3 uur geleden?
In bed natuurlijk, wat doe ik anders om half 7 's ochtends?

2. Op wie ben je verliefd? 
Op Martin. Naast dat zou het natuurlijk ook mega vreemd zijn als ik een andere naam in zou vullen. Gelukkig nog steeds blij met hem. Stiekem op beide heren thuis hoor. Kijk ze hier nou, daar zou je toch wel verliefd op worden?


3. Heb je ooit een krijtje gegeten? 
Buiten een snoepkrijtje om? Nee, dat niet.

4. Is er iets roze binnen een straal van 3 meter van je?
Ja, roze rozen. Gehad van Martin voor mijn verjaardag. En een lichtroze erbij, gehad van een collega van mij, ook voor mijn verjaardag. Wat een verwennerij!

5. Wanneer is de laatste keer dat je naar het winkelcentrum bent geweest?
Net nog. Het postpunt zit hier in het centrum en onze pakketbezorger doet zijn werk niet goed. Of nou ja, zeg maar gewoon niet. Dus alles komt standaard daar terecht en dus kon ik daar mijn bestelling halen.

6. Draag je sokken op dit moment? 
Jazeker, het is november. Mega koud als je het mij vraagt en dus ga ik echt niet zonder sokken lopen. Sowieso, ik ga pas zonder sokken als het echt heel warm is.

7. Heb jij of iemand in je familie een auto die minimaal €2000,- waard is?
Of hij het waard is nog weet ik niet, maar hij was wel meer dan dat bedrag toen we hem kochten hoor.

8. Wanneer is de laatste keer dat je je dorp uit bent geweest?
Gisteren nog. Ik werk buiten het dorp en ben dus bijna dagelijks aan het reizen.

9. Ben je nog naar de bioscoop geweest de afgelopen 5 dagen? 
Nee, ik kom eigenlijk nooit bij de bioscoop. De laatste keer dat ik een film heb gezien in een 'bios' was in een lief klein zaaltje in Den Bosch. We kregen een lunch vooraf (ik, mijn zus en mijn moeder) en keken daarna de film 20th Century Women. En ja dat is best een aanrader als je het mij vraagt, een bijzondere film met een mooi klein verhaal wat je echt fijn meeneemt in hun leven.

10. Heb je het warm?
Nee, zie vraag 6. Zou thermo ondergoed al geoorloofd zijn?

11. Wat is het laatste wat je hebt gedronken? 
Thee. Groene thee zelfs, met een smaakje erbij. Ik meen sinaasappel, maar het kan ook goed wat anders zijn. Ze staan at random in de theebak en ik vis er gewoon standaard groen uit.

12. Wat draag je op dit moment? 
Een gebreide trui, een zwarte spijkerbroek, sokken (duh, dat wist je), zwarte veterlaarsjes en natuurlijk ondergoed.

13. Was je zelf je auto of laat je hem wassen?
Wassen? Wat zeg je nou? Het regent zo vaak hier dat dat toch niet nodig is. Oké, de laatste keer dat hij gewassen was, heeft Dani hem gewassen. Klinkt bijna als kinderarbeid, maar dat was het niet hoor. Maar ik ben denk ik niet zo gehecht aan de auto dat ik het nodig vind om hem vaak te wassen.

14. Wat is het laatste wat je gegeten hebt?
Een boterham met hummus. Niet heel bijzonder dus, maar wel een lekkere start van de dag.

15. Waar was je een week geleden rond dit tijdstip?
Ik wilde heel hard roepen dat ik de deur uit was, maar bij nader inzien bleek ik gewoon thuis te zijn geweest. Iets met taarten bakken voor een verjaardag.

16. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Ja, althans, als schoenen onder kleding vallen. Ik vind van wel namelijk. Al maanden loop ik dat ik nog een warm stel schoenen wil voor komend seizoen erbij, maar alles wat ik zie in de winkels lijkt op wat ik aan heb. Helemaal niet erg hoor, maar die van mij zijn nog prima en ik hoef niet nog een paar wat erop lijkt. Wel zag ik bij Toms al een paar wat ik echt leuk vond, maar ik twijfelde zo enorm over de maat aangezien ze, de laatste keer dat ik ze paste, klein vielen. Tot ik een collega van mij ermee zag lopen en haar nog eens vroeg naar haar bevindingen. Ze vallen tegenwoordig dus beter op maat, ik zag ze daarna bij Zalando in de korting en bestelde ze. Weet je dus meteen wat ik ophaalde bij vraag 5.

17. Wanneer is de laatste keer dat je hebt gerend? 
Gisteren, vast en zeker. Niet dat ik hard ren ofzo, maar soms zet ik wel eens een pas bij als ik ergens op het werk moet zijn en het is weer eens aan de andere kant van het gebouw. Dan hobbel ik op zo'n drafje voorbij wat op rennen moet lijken.

18. Wat is het laatste sport evenement dat je hebt bekeken?
Sport is niet zo mijn ding, laten we het daar op houden.

19. Wat is je favoriete dier?
Een kat, en sowieso katachtigen wel. Dat Siep hier besloot te blijven vond ik dan ook niet zo erg. Wel onverwacht, maar niet erg.

20. Wat is je droomvakantie?
Eentje die 12 maanden per jaar duurt, ieder jaar weer.

21. Van wie heb je als laatste zijn/haar huis bezocht?
Die van mezelf. En anders die van m'n moeder, waar ik afgelopen week nog langs ben geweest.

22. Wat is de heftigste letsel wat je ooit hebt gehad?
Een breuk denk ik. Ik heb nooit hele spannende dingen daarin gehad. Geen enorme open gaten, gekke verwondingen en rare ongelukkig. Ik kom er vaak gewoon met een blauwe plek en veel hoofdpijn vanaf. Die breuk was nog van mijn basisschooltijd. Combineer skeelers met een skatebaan en je hebt volgens mij al wel een manier om iets te breken.

23. Ben je wel eens verliefd geweest?
Zie vraag 2.

24. Mis je iemand op dit moment?
Stiekem mis ik Dani wel. Die gaat sinds een ruime week naar school en normaal zou ik hem op dit soort momenten bij me hebben en zouden we wat leuks doen. Maar nu is hij op school en zie ik hem kort tussendoor voor een boterham en daarna pas de dag erop weer.

25. Wat was de laatste musical die je hebt gezien? 
The Bodyguard zag ik als laatste, in het Beatrixtheater in Utrecht.

You Might Also Like

0 reacties