Tijd voor een feestje

oktober 29, 2017

Vandaag een korte blog nog net op de valreep, of nou ja, eerder een plog. De afgelopen week was druk en hoe dit er allemaal uit zag lees je morgen met de Weekly natuurlijk. Wel wil ik je alvast wat dingen laten zien van gisteren. Mijn schoonmoeder werd 65 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. En ondanks dat 65 niet meer zo de lading heeft als vroeger, toen dit nog de echte pensioen leeftijd was, is het zeker een prachtige leeftijd om bij stil te staan. Ze vroeg nog of ik wat foto's wilde maken en ik vroeg Martin mijn fototoestel te halen. Dat ziet er altijd mooier uit dat met de telefoon. Voor vandaag een kleine selectie, omdat ik nog lang niet alles heb doorlopen, nog niks heb bewerkt (ook deze niet) en om privacy redenen natuurlijk het meeste niet online zal zetten.


Wie jarig is trakteert is het gezegde. Ze heeft dit enorm toegepast, wat zijn wij met zijn allen verwend op haar verjaardag! Taartjes op tafel, maar ook allerlei knabbeltjes en als klapper van de dag heeft ze een heuse frietkraam geregeld. Zelf mocht ze de eerste friet bakken en ook die momenten legde ik natuurlijk vast op de gevoelige plaat.
Gelukkig werd ze ook zelf goed verwend met mooie bloemen, flessen, cadeaus en persoonlijke dingen. Wil je nog een keer weten wat er gebeurde toen mijn schoonmoeder geboren werd? De vrouw van haar broer had er een prachtig lijstje van gemaakt. Wat een werk om alles uit te zoeken, maar wat een bijzonder leuk en persoonlijk cadeau!
Terwijl wij haar een half jaar lang bloemen en stukjes cadeau hadden gedaan, wilde ook Dani haar een cadeau doen en gaf haar deze roze roos. Hij was helemaal in zijn nopjes met zijn cadeau. Al was hij denk ik nog meer in zijn nopjes dat hij mee mocht, boven kon spelen in zijn uppie, beneden alle aandacht kreeg van iedereen die maar wilde en uiteindelijk zelfs mocht blijven logeren. 'Willen jullie mij vergeten mee te nemen?'. 
Met zijn allen proosten op het leven! Dat is wel iets van de familie van Martin hoor. En dus kwamen de kleine flesjes op tafel, werd er geklopt (zoals de flesjes vroegen) en werd er gedronken. En de lege flesjes werden weer verzameld voor een foto natuurlijk, zoals je ook hebt kunnen zien hierboven. Vergezeld met de bloem van Dani, Dani's hand die de boel nog 'recht' wilde leggen en een selfie van de jarig jet herself.
Als ik zo terug kijk heeft volgens mij iedereen genoten van de dag! En de rest van de foto's? Die spit ik nog helemaal door en zullen in besproken kring natuurlijk te zien zijn daarna.

You Might Also Like

0 reacties