Shop Saturday #49

oktober 14, 2017

Het is weer Shop Saturday! Tijd om weer een toffe shop in de spotlight te zetten. Deze week laat ik je graag een shop zien van eigen bodem. Eentje die handmade combineert met de tofste merken om zo haar shop een geweldige stijl te geven. Eigenlijk is ze al jaren een bekende naam, maar voor iedereen die haar nog niet kent..

Krijtwit

Monochrome met een tintje kleur, de mooiste basics, stoere baggy harems en helemaal hip. Dat is denk ik wel de beste omschrijving die ik kan bedenken bij Krijtwit. Het is altijd stoer en al jaren weet je dus ook wat je van haar kan verwachten. En toch verrast ze me iedere keer weer met een toffe nieuwe collectie spullen. Om je een goede indruk te geven van zo'n toffe collectie, laat ik je een aantal van mijn favorieten zien uit de shop.

Om alvast meteen te beginnen met zo'n toffe basic. Deze longsleeve heeft een vierkant model met afgeronde hoeken onderaan. Dat maakt hem stoer en ook wel meteen lieflijk en speels. Echt ideaal dus voor stoere kids. Dani zie ik er ook al zo mee lopen, jeans eronder, stoere schoenen en klaar. Maar ook voor hippe meiden zie ik hem zo gaan! Leuke legging eronder, mooie laarsjes, sjaaltje erbij en ze zijn helemaal hip to go!
Black Square Tee
Regenlaarsjes zijn bijna altijd felgekleurd en wellicht met lelijke printjes. Gelukkig heeft Krijtwit daar een tof merk voor gevonden die wel hippe regenlaarsjes heeft. Wat dacht je van deze? Stoer zwart met een kinderlijke smiley aan de zijkant. Super cute om stoere jongens en meisjes er mee door de plassen te zien stampen. En in plassen stampen, dat kunnen ze wel. Althans, als ik naar Dani kijk moet dat wel lukken.
Boxbo regenlaarsjes
Hoera voor skinny jeans! Niet alleen voor jezelf natuurlijk, maar ook voor de kids. Zeker wanneer ze wat smal van postuur zijn, zoals Dani, vallen ze veel mooier. De tijd van oversized spijkerbroeken, die je het gevoel geven dat er nog een dikke drol in huis kan houden rond de billen (zelfs mét pamper...) hoeft niet meer. Het is als je het mij vraagt ook geen gezicht, die brede broeken. Deze zwarte jeans is wel mooi skinny en heeft hippe kapotte plekken op de knieën. Ik hou er van!
Skinny Jeans
Ook voor mooie kaartjes kun je bij Krijtwit terecht. Toffe kaartjes voor de geboorte, beterschap-wensen of deze handige 'congrats' die je bij super veel gelegenheden kan sturen. Lekker basic, stoer, speels en vooral eigentijds. Echt zo'n kaart die ik gerust zou sturen als verjaardagsuitnodiging als Dani straks kinderfeestjes gaat vieren, voor verjaardagen, baby's, nieuw huis, nieuwe baan en nog veel meer toffe gelegenheden.
Card Congrats
De nieuwe collectie heeft toffe oversized t-shirt met korte, opgerolde mouwen. Moet je kijken hoe mega cute! Hij is er in 5 kleuren: zwart, grijs, legergroen, een zeeblauwe en een off white variant met grote stippen. Die laatste moet je ook even kijken hoor, vooral voor meiden is die zo cute! Als hij er in mijn maat zou zijn, wilde ik hem ook. De styling met een mooie blauwe jeans, stoere sneakers en bij de ladies een bun maken het ook helemaal af.
Black t-shirt
Wie mij een beetje kent, weet dat ik onderhand al aan het aftellen ben voor kerst. Dat is denk ik wel mijn meest favoriete feestdag van het jaar. Alles is gezellig, zelfs al met maar een klein beetje aankleding. De winkels zijn feestelijker, de straten zijn versierd en de huizen zien er knusser en warmer uit van binnen. En aankleding kan al door een bord te vervangen door een ander met kerstsfeer, zoals deze vrolijke met 'ho ho ho!'.
Melamine bord
Kende jij Krijtwit al?

You Might Also Like

0 reacties