Project 365: 271-288

oktober 19, 2017

Inmiddels ben ik al beland bij foto 288 van het Project 365. Al 288 dagen aan foto's heb ik gemaakt voor dit Project, wat betekent dat ik er nog 77 te gaan heb. Aan het einde kan ik terug kijken op een heel jaar lang alle dagen een foto, waarbij ik hoopte een mooi thema rondom ons leven te maken. Met daarbij ook nog eens een extra thema, omdat alle foto's een monochrome basis hebben. Dit leek me deze keer een goede optie, aangezien mijn vorige keer dat ik dit project deed (in 2011-2012) het een rommeltje bij elkaar werd. De link ervan vind je hieronder in de terug blik.

Alle foto's vind je hier terug: Project 365

In deze 18 foto's was Dani niet het gemiddelde hoofdonderwerp van de foto's. Het interieur stond veelvuldig in the picture. Dani is wel tweede hoofdonderwerp in de lijst, met erna eten en Siep. Verder neem ik je vluchtig mee op vakantie en zie je aan de kleuren dat ik toch wel erg geniet van de mooie kleuren die de herfst ons geeft. Uiteraard leg ik weer bij iedere foto uit wat er die dag speelde, om zo een beeld te krijgen over de foto's.

Foto 271 t/m 276
 • Foto 271: Het weer was niet zo heel best deze dag en dus schoot ik een foto van de deze schaaltjes in huis. Helaas had ik geen chocolaatjes in huis om ze mee te vullen. Misschien maar goed ook, want dan waren ze meteen weer leeg. 
 • Foto 272: Dani maakte me wakker met 'ik wil wel 5 nachtjes logeren!'. Dit was mijn uitzicht overigens, maar uh... 5 nachtjes is het niet geworden hoor. Wel 2. 
 • Foto 273: Als ik dan een dagje weg ben, omdat Dani toch de hort op is, krijg je het volgende beeld. Een luie poes die heel de dag op ons bed heeft gelegen. 
 • Foto 274: Ik was druk aan het opruimen in huis. Deze zakken hebben we er een aantal van. Ze zijn super handig om dingen in op te bergen, zoals speelgoed, cadeaus straks met de feestdagen, maar ook sjaals en mutsen. Online vind je er zoveel, zoek maar eens op het woord 'paperbag'. 
 • Foto 275: Even showen hoor, maar we hebben dus een nieuwe lamp! Als meisje wilde ik al een ronde glazen lamp hebben en nu, eindelijk, hangt er een. Ik ben er helemaal verliefd op! 
 • Foto 276: Deze foto somde ongeveer op hoe het voelde. Wat een gedoe is alles regelen rondom school als je ook werk hebt. Want hoe regel je dat toch met opvang als je pas laat weet met welke uren een school werkt? Een berg kopzorgen die hoop ik binnenkort echt over zijn. 

Foto 277 t/m 282
 • Foto 277: Deze dag was dierendag. En dus stond Siep in the picture, samen met Dani. Die twee zijn namelijk dikke vriendjes, mits Siep de trein niet steeds van de rails mept als Dani ermee speelt. 
 • Foto 278: Moet je zien hoe mooi de herfst is.
 • Foto 279: Ik kookte heerlijk eten en schoot daar deze foto van. Ik had hem in m'n hoofd nog mooier voor de foto, maar dat mislukte. Wel is hij gruwelijk lekker. Het recept vind je hier
 • Foto 280: Het weer is maar bagger en dus liet ik mijn oren weer eens in stijl voorbij komen. 
 • Foto 281: Deze zondag was het kroelen met Siep en vooral veel tijd voor het gezin. Even lekker genieten met z'n allen. Daarna gingen we namelijk op vakantie!
 • Foto 282: Hier dus een blik van de grond van Monschau. Wat was de herfst er prachtig. 

Foto 283 t/m 288
 • Foto 283: Hier nog een ode aan de paperbags. Want wat zijn ze fijn. Ik bedacht me dat ik er nog meer heb liggen en dus nog genoeg heb om wat dingen in op te bergen en bijvoorbeeld met Sinterklaas neer te zetten met alle cadeaus. 
 • Foto 284: Dani wilde nog een keer proberen wat hij met Wieke had geoefend. 
 • Foto 285: Op vakantie kwamen we terecht bij een klein tentje bij een ruïne, waar ik spontaan werd verrast door een vegan gerecht. Jum!
 • Foto 286: Ook werd ik totaal verrast door het mega vegan assortiment van de Delhaize! En zo stond ik bij de kassa met een berg vegan taartjes, want ik kon natuurlijk niet kiezen. Wel erg lekker zeg. Misschien over een tijdje goed inslaan bij de Delhaize in Turnhout, wat op zich niet zo ver is. Mooi voor een dagje uit bijvoorbeeld. 
 • Foto 287: Dani wilde nog een keer zijn Star Wars pak showen. Hij vindt het helemaal geweldig, dingen met Star Wars print. Niet dat hij de films kent hoor, maar dat geeft natuurlijk helemaal niks. 
 • Foto 288: Dani was weer blij om thuis te zijn en deed een dansje in onze keuken. Ik blijf het heerlijk vinden, die keukeneilanden die we neer hebben gezet. Een super oplossing voor meer werkblad en ook nog eens meer licht in huis. 
Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties