Friday Favorites #59

oktober 20, 2017

Dani's verjaardag komt steeds een beetje dichterbij. Nog geen 3 weken meer en onze kleine man is alweer 4 jaar. Online vallen me daarom ook steeds meer de verjaardags-artikelen op, zoals shirts, slingers, ballonnen, toffe versieringen en meer. Tijd om dus de Friday Favorites weer eens te besteden met allerlei party artikelen. Sowieso: het leven is een feestje, toch? 

VanPauline heeft een aantal shirts die je kunt laten personaliseren. Zo zijn er ook een aantal die ze bedrukt met bijvoorbeeld de naam en leeftijd, tezamen met een feestelijke print. Deze spreekt mij wat dat betreft het meeste aan. Een stoere print, alsof het met de verfkwast erop is gesmeerd. Dat past wel bij een bijdehante, eigenwijze bijna-kleuter. Jeans erbij, stoere schoenen (hij koos opnieuw voor Dr. Martens dit seizoen) en feesten maar!
Birthday Shirt - VanPauline
Iets moois van de taart maken wil iedereen. De een koopt een taart, de ander maakt hem zelf. Dat laatste ga ik ook proberen. Een topper erbij is dan altijd wel tof, om de taart zo net wat mooier te maken, zonder een berg onnodige eetbare decoratie erop te doen. Goed is goed zeg maar. Deze topper kun je beschrijven met een krijtje en staat lekker subtiel. Toch geeft hij voldoende weer dat het echt tof is voor een kindertaart als je het mij vraagt, want dit soort poppetjes speelde ik vroeger ook mee op school. Nostalgie, maar dan een stukje hipper en van nu. 
Caketopper - Veer Design
Voor wat extra decoratie, die je later gewoon kunt laten staan natuurlijk, zag ik deze draadstalen letters bij de Hema. Voor hier uiteraard de D, want Dani is het feestbeest binnen een paar weken, maar ze zijn er in tig lekkers. Super leuk en toch lekker subtiel om neer te zetten. Of je maakt er de hele naam mee (mits hij niet meeeega lang is, dan wordt het zo'n duur grapje). 
Draadletter - Hema
Party hats zijn altijd super cute bij kids. Sowieso heb ik wel een voorliefde voor de gehaakte mutsjes van La Fête. Je kunt ze vragen in tig kleuren (voor hier geen roze natuurlijk) en kunt zelfs nog de kleur aangeven van de pompom bovenop. Hoe leuk is dat? Nog leuker zou zijn wanneer Dani hem ook echt op zou doen, maar daar moet ik maar van dromen denk ik (ik weet namelijk nu al zeker dat hij dat nooit gaat doen).
Party Hat - La Fête
Om de dag nog feestelijker te starten is het natuurlijk mega leuk om wat cadeaus in zo'n toffe paperbag te stoppen. Grabbelen maar! En als hij leeg is kunnen ze terug om te bewaren, kan hij in de woonkamer om het speelgoed in op te bergen of voor allerhande dingen op de kinderkamer staan. Als wasmand, voor het speelgoed, voor accessoires. You name it. Het past er allemaal in, in die handige paperbags. Ze hebben nog meer toffe designs bij Zoofs!
Paperbag - Zoofs
Feesten gaat natuurlijk beter met slingers. Dani heeft al een slinger met een batman print erop en is daar helemaal mee in zijn nopjes. Maar zo'n uitgesneden variant zal het vast ook super doen. Niet alleen voor de jongens natuurlijk, maar ook voor stoere meiden natuurlijk. Of ben ik de enige die dat vind kunnen? Mits de meiden het zelf ook tof vinden natuurlijk, maar ik kan me voorstellen dat er genoeg zijn die niet houden van hartjes en zoetsappige dingen.
Batman Slinger - Label 27
De outfit nog feestelijker maken kan al simpel door zo'n toffe bow tie van hout. Van hout? Jazeker! Deze tofferd is gemaakt van hout en geeft daardoor een nog speelser effect dan een gewone strik. Hij is er ook in effen, maar feestjes vragen natuurlijk om stippen. Sowieso: stippen kunnen altijd. Misschien moet ik daar ook eens een Friday Favorites mee vullen...
Party Bow Tie - Mint & Mini
Wat zijn jouw favoriete party props? 

You Might Also Like

0 reacties