Friday Favorites #58

oktober 13, 2017

Tijd voor mijn favorieten van deze week. Deze keer een dagje zonder thema, maar met een lijstje random items waar ik helemaal blij van word als ik ze zie.De vaasjes van Hella Duijs zijn altijd zo mooi! Wat een prachtig design en dat allemaal met de hand gemaakt door Hella zelf. Het vaasje Feline is denk ik altijd al mijn favoriet en wat staat hij hier mooi. Deze hele maand kun je de mini Feline ook nog kopen in haar webshop in meerdere kleuren. Maar wat mij betreft mag deze combi van een zwarte mini en een witte grote direct in ons huis gezet worden. Mooi op tafel of op de wandplank bijvoorbeeld.

Feline en Mini Feline

Deze trui van Deer One is zo gaaf voor de kids! Het model is van voren iets korter dan van achter, wat schattig staat met stoere jeans. En ondanks dat hij er ook in het grijs is met een zwarte print, vind ik deze zwarte met witte print nog toffer. Dani zou ik er zo al mee zien lopen. Super gaaf, zo'n stoere kids sweater. Binnenkort nog maar eens kijken wat hij nog nodig heeft voor komend seizoen, wie weet komt deze mooie trui nog eens in zijn kast.
Jumper van Deer One

Mooie zwart-wit dekbedovertrekken zijn er niet zoveel te vinden, zeker niet voor ledikant-formaat. Deze is er ook, gelukkig voor ons tenminste, in eenpersoons-formaat. Super mooi op de kinderkamer, lieflijk, speels en gewoon prachtig van design met de subtiele paspel. Ook mooi als je niet houdt van een monochrome kinderkamer, maar zeker ook gaaf wanneer je daar natuurlijk wel van houdt.
Little Dutch dekbedovertrek via Villa Uk

Deze taartjes zag ik bij de Delhaize bij onze zuiderburen. Ze zijn er in 4 smaken: framboos & blauwe bes, limoen & mango, chocolade & karamel en vanille. En weet je, ze zijn allemaal super lekker! Ik kon mijn blijdschap namelijk niet inhouden toen ik ze zag en ik kocht ze gewoon allemaal. Ze zijn glutenvrij, vegan en dus ook lactosevrij. En ze smaken zo goddelijk lekker. Als je nog een keer zegt dat vegan eten saai en lastig is... Dan prop ik een taartje in je gezicht haha.
Raw Cakes

Deze mok viel me direct op in de webshop van Oh My Goody. Hij is binnenkort echt verkrijgbaar bij haar, maar wat is hij leuk zeg. Ik ben een tikkeltje veel fan van kerst dingen en deze mok met rendier is natuurlijk super stoer. Combineer hem met een fijne deken, sloffen, een bank, warme chocomel (van Oatly, jum!) en een toffe film en hij geeft je meteen nieuwe warme herinneringen aan de koude maanden. Althans, die gedachte krijg ik erbij.
Rendiermok Studio Iris van Tricht via Oh My Goody

Weet je nog dat ik eens zocht naar een stoere, monochrome kinderrugzak? Geen bombastisch gekleurd ding, of met Thomas de Trein bijvoorbeeld (fml...), maar een stoer, hip ding dat tenminste ook je stylische moederhart laat kloppen? Ik vond er een paar, maar deze mooie van Kidooz kende ik toen nog niet. Wellicht had ze ze nog niet hoor, dat weet ik ook niet precies. Wel weet ik dat ik hem zag en hem móest laten zien aan je. Wat is hij gaaf. En wat mooi dat hij zo doorgestikt is. Lekker stevig, monochrome en stoer.
Rugzak van Kidooz

Ondanks dat ik niet veel sieraden draag... of nou ja, mijn 2 ringen, een berg oorbellen en nog wat piercings dan. Goed: ondanks dat ik eigenlijk nooit een ketting draag (klinkt beter toch?) zou ik voor zo'n mooie handgemaakte ketting van Perka Design wel een uitzondering maken. Het minimalistische design vind ik er prachtig aan en door de ronde vorm blijft hij vrouwelijk, stoer en tijdloos. En netjes, modern en stylish.. En en.. Goed. Hier zou ik mega blij van worden!
Ketting van Perka Design

Eigenlijk draag ik qua kleren alleen zwart, maar deze roze korte schoenen van Dr. Martens vind ik ook erg gaaf. Al zou ik ze denk ik eerder gewoon in het zwart kopen hoor. De korte varianten zijn makkelijker te stylen onder allerlei soorten kleding en zijn net wat stoerder dan de meeste schoenen van dit model. En het mooie van deze? Ze zijn vegan. Geen dierlijk leer, geen gekke dierlijke producten in de lijm. Wat wil je nog meer? Ik niks, ik zou wel raad weten met deze schoenen! Al hoop ik natuurlijk dat ze net zo snel inlopen als mijn vorige Dr Martens die als pantoffels aanvoelden...
Vegan Cambridge Dr Martens
Wat zijn jouw favorieten hiervan?

You Might Also Like

0 reacties