Friday Favorites #57

oktober 06, 2017

De feestdagen komen er alweer aan. Dani wordt binnenkort 4 jaar, Sinterklaas staat daarna alweer voor de deur om zich te laten verpletteren door de Kerstman. Een berg cadeaus moeten er dus weer verzonnen gaan worden. En ondanks dat hij best wel wat ideeën heeft wat hij leuk vindt, is er ook nog een boel verzinnen bij. Zeker als het gaat om budgetcadeaus, want hoe leuk is het om een berg cadeaus te kunnen geven van onder de €10,-? Ik ging op onderzoek uit en geef je hierbij de 10 leukste budgetcadeaus voor peuter/kleuterjongens voor onder de €10,-!

De 10 leukste cadeaus voor maximaal €10,-

Zodra ze 4 worden gaan ze naar school. Iets waar wij over een maandje ook aan moeten geloven met Dani. Ik kan het me nog goed herinneren dat ik als meisje een rugzakje had met een trommeltje en een beker. En ook Dani zal die krijgen als hij straks 4 jaar is. En sowieso: wat is er leuker dan met een echt stoere broodtrommel op school komen en daarin lekkere dingen vinden?
Wehkamp
Auto's blijven geweldig bij de jongens. Dani speelt er graag mee en ze kunnen hem niet stoer genoeg zijn! Grote wielen, stoere buitenkant. Echte terreinwagens, lekker crossen. Dat is echt zijn ding wat betreft auto's en beleeft er hele verhalen mee. Deze stoere wagen rijdt ook zelf en heeft ook nog licht- en geluidseffecten.
Intertoys
Rollenspel komt steeds meer in beeld, Dani speelt gerust riddertje met andere kinderen, doktertje of winkeltje bijvoorbeeld. Maar stoere jongens gaan ook stoere verhalen beleven. De tv series die ze zien worden langzaam steeds stoerder en ook de lego doosjes krijgen stoerdere thema's dan de duplo ervoor. Deze boef is ideaal om helemaal mee op te gaan in het spel en daarnaast toch nog lekker zacht en knuffelbaar.
Hema
Met ballen spelen blijft leuk! Voetballen, overgooien, rollen, stuiteren. Zolang het maar heel druk en wild gaat en er veel energie mee uit kan. Deze ballonbal is ideaal voor in huis. Je stopt er een ballon in en die blaas je daarna op, knoop je dicht en et voila! Een handige bal om mee te spelen. Wij hebben hem ook in huis en ik (en Dani ook) ben fan! Super handig en veel veiliger voor je spullen dan een echte bal in huis.
Kaatje Pluk
Deze puzzel bevat 25 stukjes. Voor sommige wellicht nog wat pittig, voor anderen misschien alweer net te weinig. Dani is inmiddels al toe aan de ruim 50 stukjes, maar vele van zijn vriendjes zijn daar nog niet. En puzzelen is sowieso leuk als het weer eens een dag regent en ze zich binnen moeten vermaken. Niet altijd die tv en ook niet constant heel druk in het spel. Puzzelen is ook goed voor de ontwikkeling en een ideaal cadeau.
Mevrouw Schaap
Sparen is iets wat ik als ouder erg belangrijk vind. Dani heeft al een nette spaarrekening opgebouwd. Ooit gaat hij studeren en heeft daar geld voor nodig om niet te starten met een enorme lening. Maar ook zal hij wellicht een auto willen voor zijn eerste echte baan. Een mooie cent achter de hand hebben is dan natuurlijk erg fijn. En geld sparen leer je al op jonge leeftijd, niet altijd alles op maken maar eens wat wegleggen voor een grotere uitgave. Niks leukers dan al gaan oefenen met geld sparen met zo'n leuke spaarpot. Zo wordt sparen een feestje!
Mevrouw Aardbei
Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en over een tijdje ook om te leren lezen. Maar het werkt ook goed voor de fantasie, brengt ze tot rust en geeft je heerlijk qualitytime samen. Verhalen van Annie M.G. Schmidt doen het hier nog altijd goed en spreken goed aan tot de verbeelding van je peuter/kleuter. Dani herkent zich er in en vindt ze dan ook erg grappig en herkenbaar. De dieren van Jip en Janneke, Takkie en Siep, zijn dan ook altijd een leuk onderwerp. Takkie heeft inmiddels zijn eigen boek. En Siep? Die kijkt dan natuurlijk toe hoe wij voorlezen uit het boek van Takkie.
Bol.com
Eten van een eigen bord is natuurlijk altijd stoer. En wanneer je naar school gaat, ga je ook alle letters leren. Hoe gaaf is het dan om een bord te krijgen met alle letters erop, zodat je tijdens het eten ook meteen nog spelenderwijs met het alfabet bezig kan zijn. Ik voorzie al dat Dani me nog eens gaat vragen om letterspaghetti om alles uit te gaan tellen hierbij. 'Kijk Mama! Dat is mijn letter daar'.
Lola & Olivia
Dani zijn kamer puilt inmiddels uit met houten trein onderdelen, maar leuk blijft het zeker. En als ik zo zie hoe Dani ermee speelt, verwacht ik nog wel dat hij er nog lang mee zal spelen. En bij de Ikea zijn deze sets niet duur en geeft je dus de optimale gelegenheid om ook jouw zoon te laten bouwen en spelen met zo'n leuke set.
Ikea
Ook kleuren komt steeds meer in the picture bij Dani. En dat zal vast bij vele peuters/kleuters zo zijn. Ze kunnen er verhalen mee maken, zijn intensief en geconcentreerd bezig op iets wat voor ons wellicht nog niet zoveel lijkt, maar wat na hun uitleg al wel logischer begint te worden. Deze mooie set zijn wasco krijtjes met een handige vorm om vast te houden en te stapelen. En met hun mooie kleuren geven ze een bijzonder pallet voor de stoere boys om toch lekker aan de slag te kunnen.
PSIkhouvanjou
Wat zijn jouw favoriete budget tips voor stoere jongenscadeaus?

You Might Also Like

0 reacties