Weekly #55

september 11, 2017

Afgelopen week stond in het teken van de deur uit, veel werken en mijn zoektocht naar een trui. Je kon afgelopen week op de blog ook lezen over party props, toffe schoenen, onze gezinsuitbreiding, dingen waar ik blij van word en het uitje naar het Oertijdmuseum. Maar hoe zagen mijn dagen er eigenlijk uit? Was mijn week wel spannend of was die eigenlijk oersaai? Vandaag lees je het op de blog.

Maandag
Deze ochtend rommelde ik thuis wat, terwijl Dani mee hielp en tussendoor lekker televisie keek. Ik schoot nog een foto van hem, dat leek hem zelf ook leuk, want hij stond maar weinig op mijn Instagram had hij gezien. De wijsneus. Eenmaal dat het tijd was hem weg te brengen ging ik onderweg nog even langs de Appie XL in Tilburg en vond daar dan ein-de-lijk die felbegeerde autodrop zonder gelatine! Je snapt natuurlijk dat zo'n doos diezelfde dag nog lees was. Afijn, ik reed door naar het werk, draaide mijn dienst, kaande de bak snoep leeg en vertrok weer richting huis aan het einde van de dag. Gaat toch wel vlug, zo'n maandag.


Dinsdag
Voor vandaag hadden we afgesproken met vrienden voor een dagje Efteling. We verzamelden bij ons thuis, vertrokken met zijn allen knus in één auto richting de Efteling (dat hele eind.. pfoe zeg) en scoorden daar kaartjes zodat ze binnen konden. De hele dag vermaakten we ons prima door de hele Efteling, hadden gruwelijk veel attracties gehad, terwijl Dani en ik ondertussen ook nog wat quality time samen hadden als de rest de achtbanen in dook waar hij niet in mocht. Samen kroelen en zoeken of we ze zagen bij de Vliegende Hollander, Dani die een pizza at bij de Baron en samen de winkel doorspitten terwijl de rest de Vogelrock in was. Best uh.. awesome dus.

Woensdag
Vandaag vertelde ik op de blog over onze gezinsuitbreiding. Dat had je niet gedacht hè? Verder vandaag was het gewoon een werkdag en nadat ik Dani weg bracht reed ik naar m'n werk, draaide ik een drukke dienst en ging daarna weer richting huis om Dani op te halen. Ik zorgde voor het eten, rommelde nog wat aan het huishouden en kroop op tijd weer in bed.

Donderdag
Deze dag was net zo'n dag als die ervoor. Ik had moeite met opstaan nadat de wekker ging, hees mezelf in m'n kleren, deed vlug wat make-up op, bracht Dani weg en vertrok naar m'n werk. Een nog drukkere dag dan die ervoor was het. Eenmaal dat het einde van de werkdag er was kon ik weer richting huis, dwars door de bizarre file om Dani nog net op tijd op te halen. Thuis zorgde ik vlug voor een lekkere hap eten, rommelde nog wat, bracht hem naar bed en plofte moe op de bank met deze lekkere chocolade reep die Layla voor me meebracht.

Vrijdag
Deze vrijdag was dan ook een ochtend van uitslapen. Dani vertoefde lekker op de bank voor de tv en speelde tussendoor met zijn duplo (die van hem nog wel naar boven mag. Hij ziet graag dat er meer lego komt). Ik rommelde voor het huishouden, maakte alvast eten voor mezelf voor die avond en pakte Dani's tas in. Dani zat uiteindelijk 2 uur lang met zijn jas op de bank, ondanks dat ik had gezegd dat hij uit moest. Hij wilde persé gaan logeren (wat hij ook ging doen hoor) en het kon hem niet snel genoeg gaan. Nadat ik hem had weggebracht haalde ik nog vlug wat eten voor Siep en ging ik richting m'n werk. Net voor middernacht was ik weer thuis en kroop vlug in bed.

Zaterdag
Deze zaterdag schrok ik laat wakker. Flink uitgeslapen zeg maar. Ik kleedde me aan (met warme avocado sokken), werkte nog wat was weg en ging Dani halen bij mijn schoonouders. We lunchten daar en daarna gingen Dani en ik nog even de deur uit. Ik bracht nog wat weg naar mijn ouders en wilde daarna nog even de stad in voor een nieuwe trui (of fijn vest), vanwege een chronisch gebrek aan warme dingen in de kast die passen. Dat vond ik niet. Wel vond ik een leuke winterjas voor Dani, die hij inmiddels wel nodig heeft (zijn vorige heeft hij 2 winters gedragen en is inmiddels wel te klein). Mijn hoop is dat hij er weer 2 jaar mee kan doen. Hij vond ook meteen een lekkere trui voor zichzelf voor de winter, met een Dino, en was helemaal in zijn nopjes met iets nieuws van Star Wars. In de avond kwamen mijn schoonouders nog langs voor een gezellig avondje. Het Keezenbord kwam weer eens op tafel!

Zondag
Uitslapen was van korte duur, Dani had al vroeg honger en we waren dus ook zo uit bed. Hij liet nog een keer zijn stoere Star Wars pak zien zoals je ziet op de foto. Zijn favoriete speelset vandaag. Daarna vertrokken we richting mijn schoonouders omdat mijn schoonzusje mee liep met de 80 van de Langstraat (en hem uit liep! Knap hoor), waar Dani het al wel snel voor gezien had en binnen ging spelen. Erna deden we nog een poging in mijn zoektocht naar een lekkere trui (die faalde) en vertrokken daarna naar huis. Martin kroop nog even in bed, Dani hing op de bank en ik verbouwde de keuken (doei Boerenbont servies in het zicht, hallo mooi zwart-wit servies wat ik al had). Veel beter! Eenmaal dat Dani in bed lag keken we wat afleveringen van een geweldige serie (als je het mij vraagt dan): Grand Designs. In Nederland op de buis ken je ze wellicht als De Grote Verbouwing. Bijzondere woningen worden gebouwd en verbouwd, vaak heel duurzaam ook. Echt heerlijk om naar te kijken. En zo was het al weer bedtijd voor ik er erg in had en terwijl Siep rondjes om me heen rent achter een haarelastiekje aan (ze is enorm speels opeens), typ ik deze blog af en vertrek ik richting bed.

Dit was onze week alweer. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties