Shop Saturday #45

september 09, 2017

Deze keer weer een Shop Saturday voor de dames! Want ondanks dat mijn schoenenkast het niet zo beloofd, is het eigenlijk wel gewoon zo: een vrouw heeft nooit genoeg schoenen. Toms heeft een flinke schoenencollectie met daaronder ook vegan schoenen. Ze zijn werken duurzaam én doen nog wat extra's voor mensen in nood. Het begon bij het One For One verhaal, voor ieder paar schoenen wordt een paar schoenen gegeven aan mensen in arme landen. Maar tegenwoordig doen ze nog veel meer (lees hier meer). Een goed project dus, terwijl wij dames kunnen genieten van duurzame, fair en (eventueel) vegan schoenen. O enne, het hele verhaal is no spon, ik ben gewoon fan van hun werkwijze en mooie schoenen.


  1. Avalon Istappers
  2. Natural Bos Classic
  3. Canvas Alpargatas
  4. Isle Pantoffels
  5. Lenox Sneakers
  6. Kleurrijke Classics
  7. Coated Canvas Avalon
Tijd om je mijn favorieten te laten zien. En omdat het eigenlijk wel moeilijk kiezen was, geef ik er maar liefst 7. Stiekem wilde ik er nog meer laten zien, maar dan werd het plaatje nogal onoverzichtelijk en gaat het zo'n enorm verhaal worden... Maar ze hebben niet alleen zwart/grijze schoenen, maar ook kleurrijke (met ijsjes en cactussen ook!) effen of geweven schoenen. Alleen zou ik die zelf niet zo makkelijk kiezen, omdat ik niet weet hoe ik dat moet combineren onder mijn volledig zwarte garderobe. Maar deze schoenen vind ik daar dan wel weer bij passen (en ook lekker tijdloos!).

Leuk voor de zomer lijken me model 6 en 2. Beiden het Classic model met een vrolijk ingeweven patroon. Ze zijn er in tig kleuren en werkjes, maar deze twee spreken mij dan wel echt aan. Nummer 6 nog niet iets meer zelfs, maar dat is wellicht ook omdat ze iets donkerder zijn en ze mij daarom makkelijker bij m'n outfits lijken te passen. 

Voor de rest zie je wat all-seasons schoenen, zoals nr 1, 3 en 5. Allemaal een ander model, maar wel lekker tijdloos. Hier zou je in de zomer lekker op kunnen gaan, maar ook in de lente en de herfst zijn ze mooi en stijlvol om te dragen. Nummer 1 is een wat hipper model met de geweven buitenkant, nummer 3 is een wat tijdlozer model met een canvas buitenkant en stoere witte zool. Beide zijn het fijne instappers die altijd mooi staan onder een stoer rokje, (skinny)jeans of een simpele t-shirtjurk. Nummer 5 is een nog iets stoerder model, maar wel handiger (als je het mij vraagt) vanwege de veters. Kost je 'iets' meer werk met aandoen, maar je kunt ze wel meteen goed aanstrikken. Een dagje Efteling erop is zo gedaan met deze fijne schoenen. Enne, ze zijn van jersey gemaakt, er staat bij van t-shirts, al lijkt het me niet dat er rekbaar tricot in zit (dan zou de buitenstof volledig rekken en gaan lubberen). Afijn, lekker comfortabel klinken ze wel. 

En dan blijven er nog 2 over die ik nog wel even wilde laten zien, omdat ik ze zo tof vind. Mijn meest favoriete zijn nummer 7, die zijn mooi tijdloos, het basic model van Toms én ze zijn gecoat! Ideaal voor vele doeleindes, zoals zo'n lange boswandeling, een dagje Efteling of gewoon lekker shoppen. Ze passen overal onder en je houdt lekker droge voeten. Ik ben fan! En nummer 4... hoe kan het ook: de mooiste pantoffels die er zijn! Want het is buiten nog maar 16 graden (snif snif) en dat vind ik behoorlijk koud hoor. Dus thuis vlug een warm vest aan en fijne warme pantoffels, bak warme chocomelk (van oatly natuurlijk) erbij, dekentje erover en ik ben ready om te gaan. 

Kende jij Toms al? 

You Might Also Like

0 reacties