Shop Saturday #44

september 02, 2017

Binnenkort verwachten ze een nieuwe collectie, maar de afgelopen twee collecties zijn nog online (en in de sale!). Dit merk viel mij al vlug op na de lancering van hun eerste collectie "More, Please!", maar ik werd echt pas verliefd op ze sinds hun laatste collectie "My Best Friends". Lieve items met een kinderlijk tintje, die toch stoer gedragen kunnen worden. De collecties passen perfect bij elkaar, wat hun stijl alleen nog maar meer kracht bij geeft.

TinyRain Kids

Tiny Rain Kids bestaat pas sinds 2016 en is bedacht door twee moeders die van een rustige, unieke stijl houden en vooral ook van kwaliteit. Alle items zijn GOTS gecertificeerd en hebben inderdaad een overduidelijk eigen stijl. Eentje die je zeker eens moet leren kennen. Ik geef je sowieso 6 van mijn favorieten van hun collecties, maar ze hebben natuurlijk nog meer! Ook erg leuke dingen voor de meisjes, dus een kijkje nemen kan zeker geen kwaad.

Dit vest is sowieso wel een favoriet van me. Op het eerste oog lekker basic, waardoor het een musthave is voor in de kast van je kindje. Het materiaal is trouwens wafelkatoen en het grappige konijn is geborduurd op een voorpand. Dit maakt het vest meer bijzonder. Een outfit met zo'n vest heeft niet meer nodig dan een basic t-shirt en een jeans om het al een vrolijk geheel te maken. Maar ik weet zeker dat zo'n vest ook goed weg komt met een all over print t-shirt, een t-shirt met tekst of een all over print broekje. Dani zie ik er in ieder geval wel mee lopen!
Bunny Cardigan

Deze trui is nog van de eerste collectie, maar de vrolijke print op zwart maakt dat het sowieso wel een item is dat je nog jaren kan dragen bij de kids. Sweaters zijn ideaal met het komende weer, de print bestaat uit tekst die lekker vrolijk is en echt bij kids past. Althans, wanneer ik naar Dani kijk: melk, koekjes en vriendjes en vriendinnetjes overal. Dit is ook wel een sweater die ik bij Dani zo aan zou trekken, wat een stoer ding!
BFF Sweater

Het korte broekenweer is al wel over, maar inslaan voor volgend jaar is heus niet erg. De hele hype rondom het 'ik verkoop iets nieuw of stuur het terug, want het valt te groot' heb ik nooit begrepen. Alsof je kind niet meer gaat groeien? Alsof het item niet meer leuk is zodra je kindje erin is gegroeid... Afijn, dat is iets van mij denk ik, voor Dani ligt er genoeg in de kast waar hij nog in moet groeien omdat het toevallig groter viel (Tiny Cottons vorig jaar anyone? Het valt zo groot, dat het nu nog baggy is bij hem. Hij groeit er vanzelf in). En fijn wanneer er een groeispurt aan komt, in deze leeftijd groeien ze geen tig maten per jaar meer, dus het excuus dat ze er na een half jaar heus niet in passen werkt wat mij betreft ook niet meer. Deze korte broek kan volgend jaar prima! Echt zo'n print die sowieso blijft en altijd kan met een stoer (of lief) shirt erop. Doen dus!
Gingham Shorts

Dit t-shirt heeft hetzelfde konijn als het vest eerder. Het beige met daarop het witte konijn maakt het een lief shirt om te zien. En toch, vanwege het gekke konijn met zijn mega bril, vind ik het juist ook een stoer shirt en zeker ook geschikt voor hippe jongens. Althans, bij Dani zou ik hem wel voor me zien (al twijfel ik erover wat hij ervan vindt, ik heb het hem niet laten zien), met een stoere jeans erbij en klaar. Niks bijzonders meer aan doen, lekker basic met een tof kinderlijk randje eraan.
Bunny Tee

Deze sweater vind ik zelf erg mooi om te zien en zou zelfs voor mezelf nog wel wat zijn (lekker thuis op de bank). Ik gok dat Dani hem niet mooi gaat vinden, het lichte grijs met de gele banaan enzo. De blauwe bes zal hem wel bevallen hoor, maar over het algemeen zal hij het niks vinden. Maar toch vind ik deze sweater wel tof en wilde ik hem wel even aan je laten zien. Ik gok dat er genoeg ouders namelijk zijn die dit wel erg tof gaan vinden! Comfortabel en zonder gekke teksten, maar wel met lekker fruit. En mooie subtiele kleuren die overal bij kunnen.
Fruit Sweatshirt

En last but not least, stripes are never out of fashion! Ook voor de kids. Wanneer jij kids hebt die nog wel van die tricot broekjes dragen (of meiden die ze als legging dragen onder een oversized sweater, jurkje of rokje), dan is dit echt wel handig. Lekker basic, past overal bij en zit natuurlijk mega comfortabel. En al past hij bij wijze van over 10 jaar nog, dan nog kan hij nog. Want streepjes kunnen altijd.
Stripe Pants
Kende jij TinyRain Kids al?

You Might Also Like

0 reacties