Project 365: 235-252

september 12, 2017

Officieel is het in mijn challenge vandaag alweer dag 255 van de 365 dagen van het jaar. Dat betekent dat er al twee-derde van het jaar voorbij is. Wat gaat de tijd vlug als je er zo naar kijkt. Alle dagen een foto, om zo na een jaar een samenvatting in foto's te zien van hoe ons jaar eruit zag. Best een gek idee eigenlijk. Eerder deed ik al eens deze challenge en begon hem halverwege het jaar 2011. Deze rondde ik netjes af, maar de foto's bij elkaar werden een zooitje ongeregeld. Onderaan dit bericht vind je trouwens een link naar die terugblik. Deze keer wilde ik dat de foto's in ieder geval bij elkaar zouden passen en koos voor een monochrome basis. Of alles aan het einde van dit jaar mooi bij elkaar past zullen we dan zien. Voor nu blik ik steeds iedere 18 dagen met je terug naar de foto's en kun je die in ieder geval wel vergelijken met elkaar.

Alle foto's vind je hier terug: Project 365

Over deze 18 foto's kan ik in ieder geval zeggen dat er niet echt een thema is. Wel valt op dat Siep er deze keer niet tussen staat. Dani staat er uiteraard wel bij, net als wat eten, dingen van het interieur en zelfs ikzelf sta er nog eens tussen. De verhalen achter de foto's lees je hieronder.

Foto 235 t/m 240
 • Foto 235: Deze glutenvrije koekjes van de Lidl bleken vegan te zijn en ik at mezelf er helemaal rond van. Wat zijn ze lekker! Dat verdiende een foto. 
 • Foto 236: Soms heb je van die dagen dat alles niet zo vlot. Het is druk, er moet veel gedaan worden en Dani heeft een verschrikkelijke bui. Dan ben je blij dat hij op bed ligt en je even kan genieten van een glaasje welverdiende wijn. Toch? 
 • Foto 237: Omdat een collega van me maar raar keek, moest mijn lunch wel even op de foto. Een granenbeschuit met pindakaas en pure hagelslag. Jum! 
 • Foto 238: Dani wilde op de foto, want hij stond al zo lang niet meer in het lijstje vond hij. Hij poseerde, ik moest een foto maken en hem plaatsen. En zo geschiedde. 
 • Foto 239: Na jaren steeds maar passen, goedkeuren en weer terugleggen, kocht ik dan nu toch eindelijk een hoed. Ze blijven zo leuk en ik heb blijkbaar echt een hoedenhoofd. 
 • Foto 240: Ooit gehoord van een moeder die lekker lui in bed lag? Dat ging vast over mij, als ik andere moeders wel eens hoor die nooit kunnen blijven liggen. Dani gunt me wel eens een half uurtje rust in bed. 

Foto 241 t/m 246
 • Foto 241: Vandaag was het zulk lekker weer dat het zwembad op stond in de tuin en Dani (zie zijn voetjes maar) er even in ging genieten. De blaadjes erin zeggen wel meer dan genoeg, de natuur vindt het eigenlijk al herfst. Gelukkig was het deze dag nog even zomer. 
 • Foto 242: Ik plaatste een nieuwe tekst in mijn lightbox! Ze zijn nooit zoetsappig hier en soms net op het randje vinden sommigen. Deze past natuurlijk prima bij ons. 
 • Foto 243: Sweater weather! Voor Dani trok ik deze mooierd van MiniKid uit de kast en wilde hem nog even laten zien. Zo leuk die stoere details, de rauwe randjes, het ritjes en het aangezette stuk met streepjes. Lekker stoer. 
 • Foto 244: Hoe koud kan het zijn mensen? Voor het laatste beetje zomer gevoel maar sokken met ananassen aangedaan. 
 • Foto 245: Mijn vader vierde zijn verjaardag! Oftewel (kijk maar goed): Party! 
 • Foto 246: En als kado maakte ik een 'Candy & Co' snoeppot voor hem. Hier lees je er meer over

Foto 247 t/m 252
 • Foto 247: Drie keer raden wie zichzelf weer miste in het lijstje? Precies. Meneer met de grote grijns wilde zichzelf weer even laten zien! Hij wist al wat we de dag erop zouden gaan doen...
 • Foto 248: En dat wat we gingen doen was 'awesome'! Een dagje Efteling met vrienden. Dani genoot volop!
 • Foto 249: Wist je dat wij gezinsuitbreiding hebben? Ik vertel er hier alles over
 • Foto 250: Van Layla kreeg ik deze heerlijke chocoladereep! Bij de Appie hebben ze een nieuwe lijn chocola die allemaal vegan zijn. Gruwelijk lekker. Ze verraste me met deze met aardbei (she knows me so well haha). 
 • Foto 251: Dani deed een dansje in de keuken (waar voor een van de laatste dagen het servies zo in de kast stond trouwens. Eindelijk geen zicht meer op het boerenbont). 
 • Foto 252: Zo enorm koud dat ik mijn fluffy avocadosokken uit de kast trok. Het lijkt echt heel snel koud te worden en ik kan er nog niet zo aan wennen. Komt vast wel weer. 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties