Friday Favorites #56

september 29, 2017

Twinning is winning zeggen ze online. Het is hotter dan ooit om dezelfde kleding(-stukken) te dragen als je kids. Een berg merken springen daar geweldig op in en dat bracht me op een leuk lijstje 'Mom Sweaters'. Want twinnen met je kids is natuurlijk alleen leuk als je er allebei op je opperbest uit ziet ermee.

Moms Twin Best

Deze sweater is een opvallende, maar o wat vind ik hem gaaf! Een gebreide trui van een zwarte basis met daarin handjes tot hartjes en daarin het woord 'you'. Het teken dat ik wel eens sein naar Dani bijvoorbeeld. Een stoere trui om te zien met een lieve touch. Zeker met het koude weer dat komt (en gaat, en komt en gaat en komt en gaat...) staat zo'n sweater super. Skinny jeans eronder, veterlaarsjes eronder en je bent klaar om de deur uit te gaan. I love it!
Beau Loves
Deze sweater is via Elle et Moi niet meer te krijgen, wel de Girls Mom variant en de Team Mom versie. En die zijn natuurlijk ook super leuk! Maar als jongens mama is dit natuurlijk wel meer mijn ding. En de kids variant zegt trouwens Mom's Boy. Super grappig. En vanwege zijn mooie snit ook zeker prima te dragen als sweater voor jezelf en niet alleen maar om te twinnen.
Elle et Moi via Don't Grow Up
Ik ben helemaal fan van de prachtige kwaliteit van Daphne Vos. Haar kleding maakt ze met zoveel liefde, daar moet je wel wat van in je kast hebben. Eerst was het namelijk alleen voor de kids, maar nu heeft ze ook een paar sweaters voor de moeders. De andere zijn wat gewaagder wellicht dan deze, maar de prachtige eenvoud van deze mooie handgemaakte sweater is zo mooi dat hij eigenlijk niet in de kast mag ontbreken.
Daphne Vos
Sinds kort kun je bij Zoofs ook terecht voor een mom versie! De eigenaresse maakt tegenwoordig toffe dames jurkjes met de Miss print erop. Hij is te krijgen in meerdere kleuren en niet alleen leuk als je hem samen met je dochter draagt, maar ook gewoon zo. En zoals je ziet, aan styling heb je niet veel nodig. Stoere veterlaarzen eronder en gaan met die banaan.. uh.. jurk. Maar mooi is hij wel.
Zoofs
Bij Ice Cream Bandits wisten ze het vorig jaar al en ook dit jaar gaan ze er gewoon mee door. De mom sweater is een hit! Deze lange sweater kan ook als jurk gedragen worden en is verkrijgbaar in drie frisse kleuren. Ik zou natuurlijk voor de zwarte gaan. Wie mijn kledingkast kent, weet ook direct waarom. En voor Dani zijn ze ook super leuk, dus twinnen is zo geregeld met deze mooie sweaters.
Ice Cream Bandits
Mensen, deze sweaters zijn in de sale! Als dat al niet genoeg reden is om te gaan kijken of het wat voor je is, dan weet ik het ook niet meer. En zeg nou zelf: een heerlijke sweater met een quote die alle dagen van toepassing kan zijn, wie wil dat niet? Of je haar nu eens echt goed zit, je stront chagrijnig wakker bent geworden of dat je nu om alles de slappe lach krijgt: deze sweater zegt het allemaal.
House of Ninoh
Ook Tough Cookie Store denkt aan de moeders onder haar klanten. Een drietal sweaters is er uit voort gekomen met een prachtige baggy fit. Hij oogt zo mega comfortabel dat je er het liefst heel de dag in op de bank gaat hangen. Met chocolade enzo.
Tough Cookie Store
Wat is jouw favoriete twinning set?

You Might Also Like

0 reacties