Friday Favorites #53

september 08, 2017

Je zal vast denken 'wat een ver van m'n bed show zeg', maar over 2 maandjes is het alweer zo ver. Dan wordt Dani alweer 4 jaar! Dani leeft er al een tijdje naar toe, heeft al van alles op zijn wensenlijstje staan en ik ben al begonnen met het inslaan van ideeën via Pinterest. En zo kwam ik ook uit op dit vrolijke lijstje voor de Friday Favorites. Want er is niks leukers dan de mooiste party props te vinden. Ik zoek de leukste voor je uit en zo kun jij ook meegenieten van alle leuke dingen om het feestje voor jouw kid (of jezelf) nóg feestelijker te maken.

Party on!

De taart (en feest) versiering van Meri Meri maken ieder feestje geweldig! Nu ik op Pinterest al wat ideeën opdeed voor de komende verjaardag van Dani leek een taart met boompjes en dieren erop me echt heel leuk. Bijvoorbeeld deze taartversiering, maar ook onderstaande afbeelding had ik al gepind. Een echte stoere jongenstaart die daarna ook gewoon nog prima te eten is (zonder bergen dingen die too much zijn om te eten). Even de prikkers eruit en klaar om te eten. En toen ik ging zoeken of dit ook te vinden was, vond ik het bij de Wehkamp al vlug. Ze hebben er ook cake versiering (met vormpjes en al) van, slingers, ballonnen, posters, bekers, borden, servetten... Zo zou je een feestje volledig in een sfeer kunnen maken. Ook voor de stoere meiden is er trouwens genoeg te vinden van Meri Meri. Ik weet wel dat ik helemaal weg ben van deze set en Dani dus zeer mogelijk een bosthema taart gaat krijgen. Dat weet hij alleen zelf nog niet natuurlijk.
Let's Explore thema via Wehkamp

En omdat hij niet alleen jarig is (say what?!), maar ook ik, word het met genoeg mensen gevierd en worden er meerdere taarten gemaakt. Althans, ik ga een berg m'n best doen in de keuken. En om alle taarten direct maar feestelijk te maken, is zo'n handgemaakte topper zoals deze ook wel erg gaaf! Trouwens, bij La Fête hebben ze echt super gave handmade items voor de verjaardagen. Feestmutsen, slingers, toppers, diademen, maskers en confetti. Het is écht de moeite waard om eens bij hen te gaan kijken.
Caketopper van La Fete

Eerder schreef ik ook al eens over de leuke kleertjes van Cribstar. Ze zijn ook nog eens prettig geprijsd en dat scheelt ook hoor. Het model met de lange achterkant staat lekker stoer trouwens en draagt super mooi bij Dani. En wat zag mijn oog? Jawel! Een heus verjaardagst-shirt. Ze zijn er t/m 5 jaar, ook als slabsjaal, in 3 kleuren (zwart, grijs of wit) én met lange mouwen te krijgen. En dat voor maar €13,-! Feestelijker kan niet toch? Al maak ik dit jaar weer gewoon Dani's t-shirt zelf natuurlijk, maar als ik dat niet zou doen, zou ik echt voor zo'n cool shirt zijn gegaan.
T-shirt van Cribstar

Ken je het mooie merk Bisou De Lou nog? Ze maakt de mooiste dingen, wij hebben er al een vlieger en een dromenvanger van in huis hangen. Maar ook voor verjaardagen kun je bij haar terecht. En wel voor zo'n mooie slinger als deze. Ze worden gemaakt van bijzondere en luxe ogende stoffen en in warme, feestelijke kleuren, zonder extreem bombastisch te zijn (je kent ze wel, de té vrolijke lelijke slingers die je normaal overal ziet). Ik vind hem geweldig. Zo is het echt tijd voor een feestje.
Slinger van Bisou De Lou

Bij Jetjes en Jobjes vind je alles wat je ook maar denkt nodig te hebben voor een verjaardag. Deze leuke ballonnen bijvoorbeeld, die vond ik in hun webshop. Maar of je er nu gaat voor ballonnen, slingers, servetten, bordjes, bekers, taartplateaus, versieringen, kaarsjes of wat dan ook, ze hebben het allemaal! En de service is natuurlijk helemaal top, dat kan ik je uit ervaring vertellen. Je kan er zoeken op kleur, op thema of op type feest. En zoek je nog wat inspiratie, bekijk dan eens de blog van Jetjes en Jobjes. Daar staan zoveel tips in, genoeg om je eens lekker te laten inspireren voor jouw ultieme feestje.
Ballonnen via Jetjes en Jobjes

Deze slingers van Sloppop Yeah zijn echt super! Lekker vrolijk, maar toch net wat anders. Het enige jammere wat ik op zich vind, is dat in alle soorten wel roze zit. We hebben een jongen en wat mij betreft mag er ook een slinger zijn zonder roze erin. Ze maakt ze van te voren en je kan bestellen wat op dat moment op voorraad is. Maar mooi zijn ze zeker wel. En het voordeel: na het feest even uitwassen en je kan ze zo hergebruiken. Of je woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer mee versieren.
Slinger van Sloppop Yeah

Niks leukers dan een taart vol kaarsjes. Aansteken, zingen en dan blazen maar! Hoe meer hoe beter toch? Dat dacht ik wel tenminste. En toen zag ik opeens bij The Cherry On Top deze gave gemarmerde kaarsjes. Een marmerprint doet het wat mij betreft altijd goed, maar als ze dan ook nog op kaarsjes zitten dan wordt dat alleen maar nog beter. Deze kaarsjes zijn mint gekleurd en zijn daarom geschikt voor zowel jongens als meiden als je met mij vraagt. En of ze nu mee gaan in een bosthema taart (waar ze wat mij betreft goed op kunnen), een dripcake, of misschien wel een eenhoorntaart, ze misstaan nooit!
Mint marble canldes via The Cherry On Top
Heb jij al zin om nu een feestje te gaan vieren?

You Might Also Like

0 reacties