Weekly #53

augustus 28, 2017

Tijd om weer terug te blikken op afgelopen week. Ook deze week vloog weer voorbij en dus was het weer tijd om een weekoverzicht uit te werken. Lees je mee?

Maandag
In de ochtend leek het me heerlijk om eens even lekker te gaan wandelen. Omdat ik in de middag moest gaan werken, zorgde ik van te voren voor een lekkere bak eten. Het werd de Thai Green Curry die ik eerder deze week beschreef op de blog. Een uitgebreide bak met heerlijke ingrediënten zoals je ziet. Pas na half 12 was ik thuis van het werk en zwaar toe aan mijn nachtrust.


Dinsdag
We hadden afgesproken met vrienden om naar de Efteling te gaan, maar bij wakker worden hadden hun kids toch bedacht dat ze liever naar Pukkemuk wilden gaan. Die van ons had daar weinig behoefte aan en zat daarom daar constant te mokken. Hij wilde toch naar de Efteling. Daar was het weer zeuren dat de rest er niet bij was en aan het einde van de dag was ik dan ook dolblij dat hij in bed lag en er eindelijk weer wat rust in huis was.

Woensdag
Vandaag was het weer op tijd werken en was het een drukke dag. De planning na het werk was ook al best druk en deze dag vloog dan ook enorm voorbij. Bij thuiskomst was het direct aan de slag om te koken voor een aantal man, zorgen dat iedereen meteen aan kon schuiven, want erna zou de kapster komen om ons weer van een frisse coupe te voorzien. Dat is gelukt en uiteindelijk is iedereen weer vertrokken met vers geknipt haar.

Donderdag
Ook vandaag begon ik weer op tijd aan mijn dienst en vloog de dag voorbij. Thuis zorgde ik vlug voor een bak eten en bracht daarna Dani weg. Onverwachts had ik de vrijdag een vroege dienst en omdat het anders wel heel vroeg werd de ochtend erop, bracht ik hem die avond al weg. Erna was het tijd voor rust en vroeg naar bed. Even vlug bijtanken voor nog een drukke dag voor de boeg.

Vrijdag
Vandaag was het dan weer een vroege dienst. Op de afdeling waar ik beland ben staan we met een klein team en om de drukte op te vangen zou ik dus de vroege dienst draaien. Eenmaal dat de dag erop zat ging ik meteen richting mijn schoonouders om Dani weer op te pikken. Hij had al gegeten. Vanuit huis wandelden we te voet nog even door het centrum en daarna kon hij mooi naar bed. Tijd om even zelf uitgestrekt op de bank te hangen. Voor het eerst sinds tijden keek ik even tv, een oude Bridget Jones film. Best lekker, even tijd voor mezelf.

Zaterdag
Omdat Martin de zaterdag moest werken, had ik een dag vol weinig planning met Dani. De boodschappen moesten nog gedaan worden en dus ging ik die als eerste doen, nadat ik Dani onder de douche had gezet. Daarna vertrokken we naar het Lido. Niet dat we er heel lang zijn geweest, wat meneer had zijn bokkepruik weer eens op, maar dat terzijde natuurlijk. In de avond kwamen vrienden langs voor een gezellige avond. Ze aten mee en daarna hadden we een vrolijke spellenavond. We besloten meteen een gezamenlijke planning te maken voor de zondag.

Zondag
Vandaag was het de planning om met zijn allen naar de Efteling te gaan. De kids konden onderling steggelen over waar ze heen wilden en uiteindelijk na een lange dag Efteling besloten we de dag af te ronden bij een friettent met een klimrek, zodat de kids niet speciaal aan tafel moesten blijven zitten terwijl we aan het wachten waren. Die hebben er nog even lekker gespeeld en daarna vertrokken we weer richting huis.

En zo was onze week alweer voorbij gevlogen. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties