Weekly #52

augustus 21, 2017

De week vloog voorbij en dus is het vandaag alweer tijd voor een weekoverzicht. Nieuwsgierig hoe mijn week eruit zag? Lees dan vooral lekker verder. Want ondanks dat hij voorbij vloog, viel er genoeg te beleven.

Maandag
Deze ochtend rommelden Dani en ik wat aan in huis, kroelen, tv kijken, beetje was wegwerken. De ochtend vloog voorbij en zo was het voor hem alweer tijd om naar de opvang te gaan. Deze slinger ontvingen we trouwens van MadebyMies (in het linkje lees je er meer over) en die wilde hij wel eens even showen. Nadat ik hem weg had gebracht vertrok ik naar mijn werk. En zo vliegt de dag voorbij en is het voor je het weet alweer bedtijd.


Dinsdag
Vandaag had ik afgesproken met een tante van Martin. We zouden een dagje de stad in gaan om te lunchen en te shoppen. Uiteindelijk kwam ik thuis met alleen een riem, een volle buik en herinneringen aan een gezellige dag. De plek waar we hadden geluncht heb ik nog besproken op de blog, als zijnde een echte hotspot. Zeker de moeite waard om er eens te gaan kijken! Dani heeft heerlijk gespeeld bij mijn schoonouders deze dag. Op de weg terug van het shoppen dropte ik nog langs een kennis, waar ik nog even gezellig heb zitten kletsen. Eenmaal thuis en Dani opgehaald was Martin ook op tijd thuis en besloten we voor een laatste uurtje de Efteling in te duiken. De Efteling is deze dagen tot 20.00 uur open en dat betekende voor ons net genoeg tijd om er eens een stop te maken. Dani vond het geweldig, ondanks dat hij maar één attractie had gedaan. Zo had hij wel weer in lange tijd Aquanura kunnen zien.

Woensdag
Vanochtend vertrok ik alweer op tijd van huis. We brachten Dani naar de opvang, waarna ik weer onderweg ging naar mijn werk. De dag vloog voorbij en voor ik het wist zat ik alweer in de auto terug naar huis. Nadat we hadden gegeten gingen we vlug voor nog wat boodschappen naar de winkel. En met vlug bedoel ik ook echt binnen een kwartier alles hebben wat we nodig hadden en uiteindelijk langer bij de automaat gestaan (zo'n bus hebben ze daar, Dani scoorde weer eens een gratis muntje) dan dat we in de winkel waren. De bofkont!

Donderdag
Vanochtend brachten we Dani alweer op tijd naar de opvang. Daarna ging ik weer op weg naar mijn werk en eenmaal thuis besloot ik dat het echt zo'n dag was dat ik zin had in een heerlijk stuk chocola (en eigenlijk gewoon een lekkere bak friet, maar dat hadden we niet hoor). Later op de avond brachten we nog vlug wat spullen naar mijn ouders en vertrokken weer naar huis. Ook voor Dani was de dag flink op en ging hij naar bed. Ik ben ook vroeg gegaan. Soms heb je van die dagen dat je echt even moet bijtanken.

Vrijdag
Deze ochtend sliep ik uit, kwam Dani me ieder half uur een knuffel brengen en bij de derde keer besloot ik dat het wel mooi was geweest. Hij hing nog heerlijk op de bank om tv te kijken, waar ik hem nog wat extra's te eten gaf (ondanks dat hij wel had ontbeten, had meneer nog wel honger zei hij). Daarna wilde ik gaan douchen, wilde hij gezellig mee en na het aankleden kroop hij weer lekker op de bank. Een heerlijke ochtend bijtanken voor ons beiden. Af en aan kwam ik er bij zitten, kroelden we wat en uiteindelijk kookte ik nog vlug mijn avondeten, waar ik je komende week nog wel over vertel. Daarna bracht ik hem weg, zodat ik kon gaan werken. De avond vloog voorbij en eenmaal thuis lag Martin al op een oor en kroop ook ik snel in bed. Wat een week, wat een drukte. Tijd om eens flink bij te tanken.

Zaterdag
Dani haalde ik in de ochtend op van mijn schoonouders, waar hij had gelogeerd. Ik moest nog een cadeau halen voor mijn schoonbroer die vandaag zijn verjaardag hield. Bij een lokaal zaakje, Proeff, waar ze allerlei leuke etenswaar verkopen heb ik een pakketje laten samenstellen. Super leuk! Onderweg naar mijn zwager reden we nog langs Martin zijn werk, waar Dani heel kort even een kroel kwam brengen aan hem. Eenmaal bij mijn zwager en zus thuis heeft Dani heerlijk gespeeld, ondanks dat hij wel erg aanwezig was (lees: hysterisch druk). Eenmaal later weer thuis besloten we nog te gaan voor een kort bezoekje aan de Efteling, waar hij vriendjes tegen kwam en hij nog even kon spelen (en vooral niet luisteren). Op tijd lag hij weer thuis in bed en konden wij genieten van een gezellige avond.

Zondag
Ik had afgesproken met een vriendin om een dagje weg te gaan. We gingen samen op weg naar de Zwarte Markt in Beverwijk! Onderweg nog een pitstop bij de Starbucks (met amandelmelk, jum) en zo door naar Beverwijk. We zijn er al vaker geweest en ondanks dat we het erg gezellig hadden, viel het toch wel tegen. Veel kraampjes stonden leeg, soms wel bijna de hele hal was leeg. Veel was van hetzelfde, terwijl we de vorige keer veel meer verschillende dingen hadden gezien. De buit was dan ook enkel wat eten voor mij en voor Eline ook niet heel veel meer. Gelukkig was het wel super gezellig.
En zo vloog de week voorbij. Of zoals Eline zei 'bijna eng, hoe snel we oud worden zo'. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties