Weekly #51

augustus 14, 2017

Voor de komende week staat er weer een strakker schema op de planning, want zoals je hebt gemerkt heb ik afgelopen weekend vergeten te bloggen. Er stond een idee klaar voor de Shop Saturday, maar eer ik thuis was van m'n werk was, was ik zo moe dat ik er niet meer aan toe kwam. De zaterdag vloog voorbij en dus ook voor de zondag stond er niks. Voor vandaag staat er gewoon weer een Weekly klaar en voor de rest van de week heb ik ook flink doorgewerkt. Genoeg te lezen binnenkort weer! Voor nu neem ik je mee naar afgelopen week.

Maandag
De maandag ochtend genoot ik nog even met Dani na van het weekend. Even nog wat leuks kletsen, nog wat wandelen en hem klaarmaken voor het kinderdagverblijf. Nadat ik hem wegbracht, bracht ik nog vlug een bezoekje aan mijn ouders. Ik had voor mijn moeder wat zakjes gemaakt voor haar stoma, zodat ze er weer even en vooral ook kleurrijk tegen kan. Eerder beschreef ik al eens op de blog hoe je ze kan maken (je leest dat hier) en ik maakte er weer een aantal die ik haar ging brengen. We kletsten nog kort, waarna ik vertrok naar mijn werk voor een avonddienst.


Dinsdag
De dinsdag was een rommelige dag. We hadden afgesproken met Ioni om op kraamvisite te gaan bij Nicole om bij kleine Milo te gaan kijken. Dani ging mee en nadat hij ein-de-lijk een beetje in zijn doen raakte, ging hij heerlijk spelen met Fay zoals vanouds. De tijd vloog voorbij en onderweg naar huis deden we vlug wat boodschappen voor de woensdag en hadden we afgesproken met Wieke, wat uiteindelijk niet doorging en naar een later tijdstip verplaatst werd deze week. Tijd dus om nog even te koken (met champignons, jum!) en samen even lekker op de bank te hangen. Dani tegen me aan en kroelen maar.

Woensdag
Tijd voor een dagje werken was het weer. Dani wilde in de ochtend dat ik hem niet weg bracht, maar alleen Martin. Dat leek hem wel wat. Ik zou hem ophalen en dat gaat altijd zonder Martin. Hij had het in zijn hoofd al helemaal uitgedokterd. Afijn, na het werk hadden we gegeten en had ik nog vlug een blog klaar gezet voor de donderdag. Die over onze wandeling in de duinen hier vlakbij. De blog lees je hier. De avond zelf zat het huis vol bezoek, vanwege onze trouwdag! Vier jaar getrouwd en alweer zo'n 6 jaar samen. De tijd vliegt voorbij en met onze ouders stonden we er, met een bak koffie, even bij stil.

Donderdag
Een flinke dag werken stond weer voor de deur. Dani had zich wederom bedacht dat ik hem niet weg bracht. Ook niet stiekem nog aan komen rijden om dan toch mee te gaan, nee, hij wilde echt samen met zijn vader. Prima! Ophalen moest ik natuurlijk wel en dat mocht Martin dan weer niet van hem (al zou het kunnen zeg maar). Erna haalden we de laatste boodschappen voor de week. Deze week was dat niet veel, enkel wat basis verse producten. Het gaat echt een week worden van alle restjes op maken en zorgen dat de vriezers weer leeg raken. Eens in de paar maanden is dat flink nodig, ik ben namelijk zo iemand die kookt voor een weeshuis en dan weer een berg overhoudt. Zonde om het weg te gooien, beter eten we braaf alles op. En dat hebben we voor nu weer ingepland.

Vrijdag
Deze ochtend zou Wieke dan wel langskomen en ik had Dani er ook wel op voorbereid. Meneer had alleen echt géén zin. Uiteindelijk kreeg ik hem zo ver, mits ze niet kwam kijken. Of ze er wat aan heeft is de vraag, maar ach, we hebben het geprobeerd toch? De foto hieronder is een van die foto's. Wat er mogelijk mee gaat gebeuren (of niet) vertel ik nog wel een keer.
Dani had wel enorme zin om te gaan logeren bij mijn schoonouders en stond al buiten te roepen dat hij wilde gaan, nog voor ik zijn tas had ingepakt. Eenmaal daar aten we nog een boterham en vertrok ik richting mijn werk. Eindelijk eens een avond die niet tot mega laat duurde, maar gewoon netjes klaar zoals het eigenlijk hoort. Wat een genot! Eenmaal thuis kroop ik toch wel vlug mijn bed in, ik bleek toch meer moe dan gedacht.

Zaterdag
Voor je twijfelt of ik echt moe was, om half 11 schrok ik dus wakker. Echt moe dus. Afijn, tijd om me aan te kleden en Dani te gaan halen. Hij bleek wel al moe en samen met hem vertrokken we richting Utrecht. Even tijd voor hem om te dutten en we reden door naar de Ikea, waar we met de family pas een gratis kop koffie kunnen halen en hij daar bij het restaurant even kon spelen. Eenmaal daar hoorde ik dat mijn zus thuis was en ik vertelde hem dat. 'O, dan kan ik daar dus logeren'. Grapjas, hij weet het wel steeds te bedenken. Eenmaal daar vroeg hij het weer en kreeg hij het voor elkaar. Wat een feest voor de kleine man! Wij bleven er nog de avond voor een spelletje en eenmaal thuis lagen we toch redelijk op tijd weer in bed om daarna weer goed uit te slapen.

Zondag
Na het uitslapen deze ochtend dook ik vlug de douche in. Even opfrissen, aankleden en op naar mijn ouders. Mijn moeder is deze maandag (wanneer je dit leest: nu dus) jarig en dat gingen we vieren op de zaterdag. Even alleen met het gezin. Mijn zus, haar vriend én Dani waren er ook en we kletsten er de hele middag en avond af, tot het tijd was om te gaan. Ondanks dat Dani heel wat uren in de middag op bed had gelegen, was hij overduidelijk weer enorm moe. Op naar huis en naar bed dus. Wij namen het huishouden nog wat onderhanden (de was, de vaatwasser, wat opruimen) en belandden beide op de bank en achter de laptop.

De bossen bloemen zijn trouwens van de trouwdag. Er staat er nóg een in huis zelfs! Hoe zag jullie week er eigenlijk uit? Nog wat tips voor de vrije dagen om als gezin nog even te genieten?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Van harte met je moeder! En ik vond het super fijn om je weer gezien te hebben. En Ioni ook natuurlijk.. Volgende keer in de Efteling afspreken? Haha.. zonder Ioni dit keer dan 😂

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat gaat met Ioni wat lastig worden, maar de kids zullen het vast heerlijk vinden in de Efteling!

      Verwijderen