Shop Saturday #43 - No Colours

augustus 26, 2017

No Colours is terug. En hoe! Met een nieuwe collectie zijn ze opnieuw terug in beeld om je monochrome harten te veroveren. Nadat de eerste collectie met veel lof is ontvangen, is er nu een nieuwe winter collectie die net zoveel lof verdient als de eerste. Monochrome kleuren, met een tikje roze, speelse prints en een tijdloze look staan centraal. Een minimalistisch merk voor kleine kids, handmade en milieubewust.

De vorige collectie van Laura van Bakel, de eigenaresse van dit merk, heeft helaas niet de kans gekregen om goed gezien te worden. Problemen met de productie speelden een grote rol. Erg jammer, want ook dat was een zeer bijzondere collectie die groots had kunnen zijn. Gelukkig liet ze haar hoofd niet hangen en kwam gewoon weer terug met een nieuwe winter collectie. Tijd om die dus aan je te laten zien, met mijn 6 favoriete items uit hun collectie!


  1. Sweater Snow White
  2. T-shirt Waterfall
  3. T-shirt Eyes
  4. Harem Dots
  5. Harem Beige Fantasy
  6. Sweater Stripe
Deze winter collectie bestaat uit een aantal harembroeken, sweaters, t-shirts, rompers, slabbetjes en speenkoorden. Omdat ik natuurlijk kijk naar wat Dani zou kunnen dragen, vallen rompers, speenkoorden en slabben af, maar neem vooral wel een kijkje, want ze zijn erg leuk (desnoods als kraamcadeau!). 

Qua sweaters hebben ze 4 verschillende prints, die je ook bij de harems terugziet. Toch denk ik als ik naar Dani kijk, dat mijn twee meest favorieten deze twee zijn. De Snow White (nr 1) en de Stripes (nr 6). Beiden stoer en tijdloos, echt iets waar ik wel van hou voor Dani. Sowieso heeft hij wel sweaters met prints, maar kiest hij zelf ook graag wel voor wat neutralere items. En streepjes doen het altijd goed bij hem. Stoere jeans eronder en gaan met die banaan. Of wellicht ben je zelf meer van de broekjes met prints? Die kunnen er namelijk ook altijd onder. Super stoer!
Over broekjes met prints gesproken, de broekjes zijn er in dezelfde prints als de sweaters. Ondanks dat Dani geen tricot broekjes meer draagt, vind ik deze wel erg gaaf en zeker de moeite waard om toch even te laten zien. De stippen (nr 4) oogt heerlijk comfortabel, de boordjes steken stoer af en het koord bij het middel maakt het voor het oog helemaal compleet. De subtiele stippen maakt het een broek die zowel voor meiden als jongens leuk is, die niet alleen stoer is, maar ook bij een lief setje erg goed voor de dag kan komen. Een musthave voor in je kledingkast dus. En die andere, de Fantasy (nr 5), dat is er een die gezien móet worden. Daar moet dus echt zo'n basic trui op. Of t-shirt (die hebben ze ook, met een mooie opdruk), want zo'n broek moet shinen! En de ruit is helemaal hot deze winter, dus ook jouw kids kunnen helemaal fashionable, maar toch stoer voor de dag komen met zo'n toffe monochrome broek. 

En qua t-shirts zijn er een aantal in de shop, verschillende prints op verschillende kleuren (grijs, wit, roze en zwart!). Net waar jij het meeste voor zou willen gaan. Voor Dani ga ik nogal vlug voor een zwart of grijs shirt. Wit toch wel wat minder om eerlijk te zijn (en roze natuurlijk al helemaal niet). De Waterfalls (nr 2) vind ik echt mega stoer en dat zou Dani ook zeker wel aantrekken. De oogjes (nr 3) zijn, zoals ik eerder al eens vertelde, helemaal hot dit moment! In het grijs vind ik die mega stoer en helemaal tot zijn recht komen. 

Waar zou jij voor gaan? 

You Might Also Like

0 reacties