Project 365: 199-216

augustus 08, 2017

Inmiddels ben ik al ruim de 200 foto's voorbij van het Project 365. Alle dagen een foto maken om zo na een jaar terug te kunnen kijken op ons jaar, op ons leven. Een mooi thema toch? Ondanks dat het natuurlijk een tof thema is, zijn er nog meer thema's te bedenken voor zo'n challenge. Zo zag ik mensen een jaar lang een selfie maken, steeds bloemen erop zetten, outfits, eten... Je kunt het zo gek niet bedenken. Een aantal jaar terug deed ik deze challenge ook, er kwam een vrolijke reeks uit. Een rommelige reeks ook wel. In de terugblikpost (linkje hier beneden ergens) laat ik die nog eens zien. Dit jaar wilde ik starten op 1 januari en wilde ik er een extra challenge aan geven. Niet alleen ons leven als thema, maar ook nog eens een monochrome basis, zodat alle foto's straks mooi bij elkaar passen.

Alle foto's vind je hier terug: Project 365

In deze 18 foto's is duidelijk dat Dani weer de hoofdrol heeft gespeeld in de foto's. Daarnaast komt ook Siep veel aan bod en zie je onze keuken voorbij komen. Ik ben nog steeds mega blij namelijk met de aanpassing die we deden.

Foto 199 t/m 204
 • Foto 199: Dit is dus de keuken nu. De koelkast, die veel licht tegen hield, hebben we in de kelderkast gezet en de magnetron in een van deze meubels. De andere stond in mijn atelier en diende als inpak tafel. Nu staat hij in de keuken en geeft ons extra werkruimte. Het biedt super veel licht en ruimte. 
 • Foto 200: Onze kroelpoes ook, als ze maar aandacht krijgt, dan is het goed hè.
 • Foto 201: Zei ik het niet? Aandacht. Hier krulde ze op bed trouwens tegen me aan. 
 • Foto 202: Ondanks dat ik bijna altijd dezelfde oorbellen draag, heb ik ook wel eens andere in. Zoals deze pareltjes met ingegraveerde boompjes. Ze zijn handgemaakt en van het merk Quetzalli. Voor mij staan ze voor de prachtige natuur die we in ere moeten houden. 
 • Foto 203: Toch nog maar een blik in onze keuken. Ondanks dat ik nog wat dingen aan zou willen passen, ben ik er echt mega blij mee. En dat voor een keuken die er al stond toen we het huis kochten. Ik ben nog niet zeker of de monstera daar blijft staan, maar voor nu staat hij er wel goed. 
 • Foto 204: Deze blije gup is naar de Tilburgse Kermis geweest en scoorde daar nog een heerlijke jeans! Mooi is hij hè? 

Foto 205 t/m 210
 • Foto 205: Deze wilde ik persé in de reeks hebben. Mijn twee mannen samen op de foto. 
 • Foto 206: Dani sprong voor de muur en riep 'Mama, maak nou eens een foto van mij'. Hij blijft het leuk vinden, al die foto's. 
 • Foto 207: Het boegbeeld voor die dagen dat ik geen zin heb om uit bed te komen: Siep die dan maar in mijn plaats gaat liggen en laat zien hoe ik er ook bij kon liggen. 
 • Foto 208: Ik bouwde een vegan broodje shoarma. Hier lees je hoe. 
 • Foto 209: Een blik in de wandkast van Dani. Zo'n open, stalen boekenrek waar wat leuke dingetjes op staan. En vooral ook veel dingen die beginnen met de D van Dani. 
 • Foto 210: Als ik nu kijk zie ik pas hoeveel deze foto lijkt op die van 6 dagen ervoor. Hij had toch echt een ander shirt aan haha. Onze malloot wilde nog een keer lol hebben voor de muur en deed blijkbaar bijna hetzelfde. 

Foto 211 t/m 216
 • Foto 211: Het is echt geen zomers weer! En net nu ik ervoor had gezorgd dat ik in ieder geval wat zomerse korte broeken in de kast had om het weer door te komen. Dan maar een panty eronder toch? Nou... dat doen we nooit meer. Ik maakte er 2 die dag kapot, de ene nog erger dan de ander. Ik leek zo uit mijn jeugd te zijn weggelopen, zulke enorme ladders zaten er in. Dat doen we dus ook niet meer. 
 • Foto 212: Deze dame ligt heel graag dicht bij ons en wanneer ik dus achter de laptop kruip, komt ze zo naast me liggen op tafel. 
 • Foto 213: Dani luisterde hier aandachtig naar de uitleg over dat ik een verrassing voor hem had. We gingen naar Kids Wonderland. Niet echt voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt, maar dat terzijde. 
 • Foto 214: Na een dag werken lui op de bank ploffen doe je zo. Wel braaf met de schoenen op de kussens en niet op de bank zelf, want die laatste kun je niet uit wassen. 
 • Foto 215: Dani bracht ik al vroeg weg naar de opvang, er stond weer een lange werkdag voor de boeg. 
 • Foto 216: Ik had voor mezelf gekookt voor op het werk. En eerlijk is eerlijk, ik had er daarna heel de dag zo'n zin in dat ik, eer ik dan eindelijk pauze had, zoveel had gegeten dat ik er de rest van de dag last van had. Maar damn, wat was het weer lekker! Basmati rijst in kokosmelk gekookt, een berg groente gewokt erbij, champignons erdoor, tempeh gestoomd en gekruid en saté saus. Gruwelijk lekker! 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties