Outfit of the day

augustus 29, 2017

Gisteren liep ik nog even al mijn foto's na. Meer omdat mijn dropbox vol liep en ik alles dan weer netjes in mappen weg werk en naar de NAS verplaats. En alles wat opgeslagen is wat ik niet wil bewaren, dat gaat weg. Zo vond ik opeens een aantal foto's van mezelf (schaars als ze zijn) met outfits die ik aan had. Waar ik graag outfits laat zien van Dani, doe ik dat eigenlijk nooit van mezelf. Dus vandaag eens tijd om te zien wat ik aan outfits maak uit mijn kleding kast.

Om je alvast in de stemming te krijgen: mijn main color in mijn kledingkast is zwart. Ik heb daarnaast nog 2 blauwe jeans en dan is het wel weer op. Niet heel spannend dus, maar toch valt er genoeg te combineren met zwart, zwart en zwart.

De eerste foto is volgens mij al een tijdje geleden. Het is hier een donkergrijze (bijna zwarte) broek met ritjes aan de zakken en daarop een sweater die ik al een tijd niet meer gedragen heb. Fijne sneakers eronder en klaar is kees zeg maar. Ik hou wel van basics, zoals je mogelijk al wel ziet. Dit zit heerlijk en is ideaal om mee te werken of dagjes weg te gaan met het gezien, aangezien we graag de deur uit gaan naar dingen als de Efteling, de bossen of gewoon ergens anders wandelen. Lekker comfortabel is dan wel een must en deze schoenen voelen aan als pantoffels.

Even showen, maar ik kocht een hoed. Ik pas overal en nergens, al jaren eigenlijk, hoeden. Ze staan me eigenlijk altijd wel als ik eerlijk moet zijn. Maar eigenlijk kocht ik er nooit een. Tot nu dan. Dat hij in de aanbieding was hielp ook wel mee hoor, maar ik kocht dus een hoed. Genoeg reden om die te showen toch?

De derde outfit van de eerste rij liet mij meteen weten waarom ik echt al jaren geen panty's meer droeg. Ik versleet er 2 die dag en ik gok dat als ik eerder had gewisseld (het was echt dramatisch versleten), dat het er nog meer zouden zijn geweest. Het staat best leuk, maar gatver wat gaan die dingen toch snel kapot. Ik kreeg wel een tip van mijn zus dat die van de Hema beter zouden zijn, dus dat wordt nog eens proberen. Die top met strepen is trouwens wel een van mijn favorieten, hij heeft een mooie lengte qua mouw en een lagere ruglijn. Net weer wat anders dan gewoon.

Met deze outfit ging ik uit eten. Ik draag nooit hakken normaal, maar voor deze gelegenheid een keertje wel. Mijn favoriete jeans droeg ik, samen met een basic top. Spannender hoef ik het niet te maken toch? Ik hou hier wel van, lekker basic en toch heel mooi!

Deze outfit was een soort van inspiratie op iets wat ik gezien heb op pinterest. De gestreepte top (daar is hij weer!) met een zwarte jeans (met rechte pijpen) en witte gympen eronder. Alles lag al in mijn kast en ik twijfelde in eerste instantie of het wel kon, de top in de broek. Maar ik vergeet nog vaak genoeg dat ik niet meer mijn oude figuur heb en dat dit dus best wel moet kunnen (en anders kijken ze maar weg toch?). Maar uiteindelijk vind ik de outfit zeer geslaagd en draag ik hem best vaak zo.

Deze jeans heeft een soort laagje erover, waardoor hij een tikje glimt. Niet echt nepleer, maar ook niet gewoon een jeans. De top erop heeft een croptop lengte en is lekker los. Ik vind de combinatie van deze twee echt geweldig en zeker met warm weer draag ik dit graag.
Trouwens, afgelopen week probeerde ik meermaals mijn eigen haar in te vlechten. Een fiasco als je het mij vraagt, maar aan de voorkant zat het best leuk. Fijne tips zodat het makkelijker (en mooier) gaat zijn welkom hoor.

Wat zijn jouw favoriete outfits?

You Might Also Like

0 reacties