MadebyMies

augustus 16, 2017

Een paar weken terug won ik op instagram een naamslinger voor Dani. Deze werd gemaakt door MadebyMies. Deze lag afgelopen weekend in de bus! Dani was in zijn nopjes en dus werd het tijd om hem te showen hier. Even for the record: ik win haast nooit iets en was dan ook zeer bijzonder verrast dat we zo'n toffe slinger mochten winnen.

Wie is...
MadebyMies? De dame achter dit bedrijf is Michelle en vanuit een uit de hand gelopen hobby (ze is dol op swappen!) en een berg vragen is zij gestart met het maken van items op aanvraag. Ze bestickert een boel producten, zoals deze toffe slingers. Maar ook koffertjes, notitieboekjes, stoeltjes en nog veel meer! Je kunt ook losse stickers bestellen om zelf de leukste items te pimpen (check bijvoorbeeld die leuke voorraadpotjes eens met de oogjes). Ook kun je bij haar een boel bijzondere houten items vinden, zoals houten veren slingers, gepersonaliseerde popjes en kaarthouders. Zelfs voor de nieuwste instagram hype kun je bij haar terecht: leuke items voor het poppenhuis. Maar ook voor andere ideeën staat Michelle open. Op zoek naar een leuk kraamcadeau of verjaardagscadeau? Bij Michelle kun je iets super leuks laten maken en wij mochten genieten van zo'n toffe slinger voor Dani.
De naamslinger
Voor Dani wonnen we een naamslinger! Ik mocht kiezen wat erop zou komen te staan en voor Dani koos ik iets uit wat hij zelf heel leuk vindt. Die week nog stond hij vol trots op het kinderdagverblijf te vertellen over zijn Star Wars t-shirt en daar heeft hij het vaker over, dus was dat een logische keuze, naast zijn naam erop. Eenmaal dat hij binnen was, was Dani volledig in zijn nopjes. Een mooie verpakking viel door de bus en hij mocht hem open maken. En toen... 'Mama, daar staat mijn naam op! En Star Wars!'. Direct goedgekeurd dus. Ik wilde hem nog wel even op de foto vastleggen en Dani zou wel eens gaan helpen. Daarna wees hij een plekje aan in zijn kamer waar hij hem wilde hebben en zo geschiedde. Nu zijn we dus de trotse eigenaar van een mooie naamslinger.
De naamslinger is trouwens mooi afgewerkt, het betreft een slinger van stevige zwarte vlaggen, netjes afgewerkt, aan een sterk koord geregen. De letters en afbeeldingen zijn erop geplakt met nette stickers en dit geeft een moderne afwerking. Een prachtig product!

You Might Also Like

0 reacties