Friday Favorites #50 - Crazy Cat Lady

augustus 18, 2017

Als ik zo online kijk, kijk naar wat mensen posten, wat hip blijkt te zijn qua spullen, prints en meer, dan denk ik dat ik best kan zeggen dat katten hip zijn. En dat vind ik ook niet zo gek, want het zijn hartstikke leuke beesten. Ik ben als meisje natuurlijk met een kat opgegroeid, dus wellicht ben ik wat bevooroordeeld, maar met Siep in huis is er altijd wel wat te beleven. Stiekem ben ik ook wel een beetje een crazy cat lady, zoals ze dat zo mooi noemen. En dat leek me een leuk thema voor deze Friday Favorites.

Deze tas staat al een tijdje in mijn favorietenlijstje van Etsy. Wat een leukerd is het toch! Hij wordt in Nederland met de hand gemaakt, in Haarlem wel te verstaan. Hij wordt gemaakt met liefde (duh) en is van 100% biologisch katoen. Ik zag zelfs dat hij er ook als t-shirt is. De dame hierachter heeft humor en maakt toffe items. En zo'n shopper kun je altijd gebruiken toch?

Shopper van InnerGrandmaCrafts via Etsy 

Armed Angels heeft ook een t-shirt voor de Crazy Cat Ladies onder ons! Een duurzaam t-shirt met een kattenprint voorop. En niet zomaar een print, nee, een mega schattige kattenprint. Het enige wat hem niet perfect maakt, is dat hij niet zwart is... Of misschien moet ik gewoon een keer wat gaan doen aan mijn garderobe? Even denken... nee. Nee, ik ga niks doen aan mijn garderobe. Ik mis hem gewoon echt in het zwart.
T-shirt Armed Angels via Wehkamp 

Wat ik dan wel in het zwart vond (en wat van mij dan ook wel weer in het wit mag bestaan) is deze toffe kattenmand. Is hij niet mega gaaf om te zien? Al denk ik dat onze Siep er vast niet in gaat liggen, want zo is ze nu eenmaal. Alles wat voor haar is, gebruikt ze liever niet. Waarom zou ze ook? Die gekke onderdanen van haar snappen er niks van. Al vindt deze onderdaan zo'n mand wel echt een eyecatcher voor in huis.
Kattenmand via Dierenvilla

Soms wil je wel eens een wissellijst in huis hangen en dan af en aan verwisselen wat er in gaat toch? Ik wel eigenlijk. Al doe ik dat veel te weinig (net als mijn lightbox, die dringend aan een nieuwe tekst toe is). En toch, als ik dan zo'n poster zie dan weet ik meteen dat dit zo'n poster is die er wel in zou mogen. Echt iets voor bij ons thuis. Een rustige poster met veel wit en een zwarte print erop. En katten, want katten mogen altijd.
Poster van RiteeClothing via Etsy

Deze zag ik onlangs voorbij komen op Instagram. Het merk gaat maar tot 104 en de shirts van Wooden Button (waar ze op drukken) vind ik niet zo groot vallen, dus voor ons valt het af. Maar als jouw kindje nou wel in een maat t/m 98 zit, dan heb je vast genoeg keuze! En dan is zo'n shirt natuurlijk echt mega gaaf. De naam kun je zelf opgeven, dus dat maakt hem dan weer wel bijzonder. Ook leuk als kraamcadeau. Ze hebben meerdere varianten van dieren, ook lange mouwen en zelfs shoppers voor de shoppende dames onder ons.
Naamt-shirt Poes van Bebi Amsterdam

Zelf ben ik echt al jaren klant bij All Over Piercings. De laatste jaren is het wat rustiger geworden, ik heb niet veel nodig en raak een tikje kieskeurig merk ik. Toch kijk ik nog altijd graag in hun collectie en zag ik dat hun nieuwe eigen collectie uit is. Beam! Handmade gelaserde plugs met toffe prints. En dan natuurlijk ook een kat, want waar is een toffe collectie zonder kat? Hij is er in meerdere kleuren, al zou ik zelf gewoon voor een zwarte variant gaan. Ze zijn van hout, wat ideaal draagt en goed is voor je oortjes, zowel 's zomers als 's winters.
Plugs van All Over Piercings
Linklove

  • Krolse Tijden, Kittige Tijden zijn de blogs van Maris rondom de zwangerschap en bevalling van haar huispoes Couscous. Ik linkje naar de laatste, waarin ook de eerdere zijn benoemd. 
  • Eerder blogde ik al eens over de leukste kattenmanden, dus wil je nog meer inspiratie: kijk dan hier
  • Professor Stingray van Kaylah. Deze amerikaanse blogster heeft een eeuwig vrolijke blog met de mooiste foto's en ik volg haar echt al jaren. 
  • Zo maak je je eigen krabpaal!
  • Flora in the Garden maakt her en der ook foto's van katten, praat er over en bakt er zelfs potjes en broches mee (haar blog heeft een winkel, go check it out!). 

You Might Also Like

0 reacties