Friday Favorites #48

augustus 04, 2017

Mensen, het is zomer. Althans, volgens de kalender dan. Want wat is het koud! Bah zeg, wat is het koud allemaal. Al die regen en wind maakt het er niet prettiger op. En dus voor ik het wist bestond mijn Friday Favorites uit warmere, herfst/winter-achtige items. Er zijn ook zoveel leuke dingen voor de kids te vinden, dat ik volgens mij nog jaren kan vullen aan Friday Favorites hierover.

Deze trui ziet er echt heerlijk comfortabel en warm uit. Echt iets voor Dani ook. Lekker stoer, fijn model en een capuchon bij guur weer. De ruw afgewerkte randjes vind ik zelf helemaal geweldig en de wassing hierbij is ook echt tof om te zien. Altijd een geslaagde sweater voor in de kast!

Hoodie - Mini Kid

Jeans hebben ze nooit genoeg. Zeker jongens van een 'zekere' leeftijd (lees: bijna 4) vallen nogal makkelijk hun broeken kapot. En al die leuke tricot broekjes die je overal ziet, tja... leuk, maar die zijn natuurlijk dan dagelijks kapot. Er gaat niks boven heerlijke jeans! Deze van I Dig Denim zijn comfortabel, maar ook geschikt voor de smalle ventjes zoals Dani. En grijze jeans mogen echt altijd als je het mij vraagt.
I Dig Denim jeans via Toddlers & Tees

Vestjes zijn echt ideaal. Dani heeft er een boel in zijn kast hangen en ze worden veelvuldig gedragen. Handig als zomers jasje, dat extra laagje wanneer je twijfelt over het weer (hij kan zo weer uit) en je maakt met een vest in een handomdraai een sweater bij wijze van. Een multifunctioneel kledingstuk als je het mij vraagt en wellicht ben ik er daarom dan ook zo dol op. Dani vindt vestjes ook altijd fijner zitten dan jasjes, al is het ook afhankelijk van het weer. Ze bieden bewegingsvrijheid voor zowel bij het spelen als bij het luilakken. En die print! Echt zo gaaf.
Baseball Jacket - Little Indians

Hoe kouder het wordt, hoe hoger de sokken. En die hoge sokken, die mogen van mij wel hoor. Niks alleen voor meisjes, ook voor jongens vind ik ze super leuk. Afgelopen winter droeg Dani ze vaak afgezakt over een jeans, met eronder een stel Doccies. Super stoer en toch een tikje vrolijker en speelser. Maar ook gewoon voor onder de jeans zijn ze heerlijk. Net wat meer warmte, zeker wanneer het waait trekt de kou niet zo ver onder de broek en blijven de beentjes veel warmer. En met zo'n toffe print staan ze er altijd fashionable op. Ik ben echt fan van de sokken van Tiny Cottons, ze blijven super lang mooi en zien er altijd top uit.
Tiny Cottons sokken via Lola & Olivia

Oké, ik zei net wel dat vestjes geweldig zijn, maar dit jasje is ook wel echt pure liefde hoor. Ik vind hem zeker ook gaan voor jongens. Lekker stoer model met een tijdloos streepje. Net een soort regenjasje of parka. Ik hou hier wel van, al gok ik dat Martin het helemaal niks zou vinden voor Dani. Mannen hè, soms toch maar een gekke smaak.
Striped Jacket - Mini Basics

Bij Aai Aai hebben ze heerlijke mutsjes en sjaals voor de kids (en mama's!). Deze muts en sjaal zijn van de twinning-set, op kids formaat. Heerlijk materiaal en alles wordt met de hand gemaakt. Super stoer en heerlijk voor het koude weer. Daar ga je de herfst/winter wel mee door komen. En als je als vader/moeder dit nou ook geweldig vindt, het is niet voor niets een twinning-set, hij is er ook in volwassenmaat.
Twinning muts - Aai Aai

Koud weer, regen.... Het is maar gek weer de afgelopen dagen. Reden genoeg voor Dani om zijn kaplaarzen aan te trekken en buiten te dokkelen in de plassen. Maar eigenlijk zijn stoere kaplaarzen dan nog leuker. Wat dacht je van deze? Mooi niet te hoog (dat draagt veel fijner) en helemaal stylisch voor bij de rest van de outfit. Dani vindt de smiley helemaal geweldig, zo noemt hij het rondje met de stipjes op de zijkant.
Boxbo regenlaars via Little Legends

Zo, weer genoeg 'geklaagd' over het koude weer. Heb jij nog 'zomerse' tips?

You Might Also Like

1 reacties