Dani and Mom: 1 jaar!

augustus 15, 2017

Hiep hiep hoera! Dani and Mom bestaat 1 jaar. En voor je denkt dat ik dat ga vieren met een berg gekke fratsen: nope, hier niet. Ondanks dat ik er even bij stil sta vandaag dat ik toch alweer een jaar aan het bloggen ben, leek het me niet echt tof om er van alles rondom te gaan doen. Het is druk thuis, we wennen nog altijd enorm aan het feit dat ik niet meer thuis werk en heel wat dagen de deur uit ben, plus proberen we ook nog wat te genieten van het idee dat het zomervakantie is, zonder de vakantie dan. Maar om het nog een klein beetje levendig te houden dat ik toch al wel een jaar lang aan het blaten ben online, hier mijn blogje over het eerste jaar Dani and Mom.

Dani and Mom
What's in a name toch? Dani en ik waren samen altijd thuis, ik werkte thuis en Dani was altijd bij mij. Heel soms was hij bij iemand logeren of uit spelen, maar waar ik was, was hij. En zo belandde ik eerder al bij de naam, die ik gebruikte op Instagram. Omdat ik het gevoel had nog wel wat met mijn vrije tijd te willen voor mezelf (want wat is me-time nou eigenlijk als moeder?) begon ik met bloggen. En dat doe ik nu dus al een jaar lang bijna dagelijks.

Wat gebeurde er dat jaar? 
Om je even wat (hoogte)punten te geven wat er afgelopen jaar hier op de blog allemaal gebeurde:

 • Mijn eerste blog: een recept van bananenbrood. Nog niet vegan, wel vega. Een maand later postte ik hem wel een vegan recept ervan. 
 • Je kon mijn afvalverhaal volgen. Ik viel het afgelopen ruime jaar zo'n 35 kilo af. En nadat er veel vragen over kwamen, vertelde ik in een blog hoe ik mij had voorbereid op mijn nieuwe levensstijl
 • Verder kwamen er persoonlijke verhalen voorbij, zoals dat ik in de overgang ben, ik vegan werd (meer dan enkel een eetkeuze) en liet ik steeds meer mijn duurzame wensen doorschemeren. Een beter leven begint bij je zelf toch? 
 • De hoofd onderwerpen waar ik over schrijf waren: (kids)fashion, DIY's, recepten, online windowshoppen en persoonlijke verhalen. 
 • Ik deed nog wat projectjes en samenwerkingen, zoals het Project 365 waar ik nu nog mee bezig ben en de 30 day challenge
Wat kun je nog verwachten komend jaar?
 • Birthday prepping voor Dani's vierde verjaardag natuurlijk! Afgelopen jaar vond ik dat al tof en ook dit jaar ga ik er weer graag mee aan de slag. Niks leukers dan je daarmee op de hoogte te houden op de blog. Ik heb al plannen rondom de outfit, de taart, de foto's en de versiering die ik natuurlijk zelf ga maken allemaal. 
 • Nog meer DIY's. Ondanks dat ik er wat weinig tijd voor had, wil ik ook daar wel weer mee aan de slag. En ik hoop natuurlijk ook genoeg ideeën op te doen waar jullie ook wat aan hebben. Ondanks dat ik natuurlijk prima kan laten zien hoe ik kleding voor Dani naai en bedruk, heb je daar niet zoveel aan als dat ik natuurlijk dingen ga bedenken die voor iedereen te doen zijn. 
 • Recepten! Sinds ik geen dierlijke producten meer eet, ben ik creatiever geworden in de keuken en probeer een boel uit en verzin ook een berg eigen recepten. Niks leukers dan die natuurlijk te delen met jullie. 
 • Meer dingen voor duurzaamheid, hopelijk wat nieuwe hotspots en vooral veel verhalen over wat ik mee maak en wat ik gewoon graag wil delen. Ik heb inmiddels een hele lijst vergaard met dingen die ik nog wil vertellen, throwbacks die ik wil geven en nog veel meer. 
 • Alles wat je eigenlijk al wel kent. De standaard rubrieken als de Shop Saturday, Weekly, Friday Favorites en de voortgang van het Project 365. 
 • Vast nog een berg meer, maar omdat ik niet vooruit kan kijken ga ik dat dus ook niet verder voorspellen. Wie weet lees je hier over een jaar een 'hoera 2 jaar' en wie weet bestaat de blog niet meer. Ik heb al vaker blogs weggegooid en dus ook dat zou me niet verbazen. Voor nu weet ik het niet en ga ik er nog wel vanuit dat je me over een jaar nog steeds kan volgen. Zie ik je dan nog steeds? 
Last but not least...
Omdat het dan toch een een jarig bestaan is natuurlijk een vraag aan jullie: 
Wat zou jij nou graag nog zien hier op de blog, waar kan je geen genoeg van krijgen, wat wilde je me altijd al eens vragen of wat lijkt jou echt iets waar ik nog eens over zou moeten schrijven? Let me know!

You Might Also Like

0 reacties