Weekly #49

juli 31, 2017

Op dit moment nestel ik me op een stoel aan tafel. Dani heb ik net mee naar bed gebracht en een verhaal voor gelezen. De dag vloog voorbij, net als de hele week eigenlijk wel. Geen idee hoe dat komt, maar de tijd gaat harder dan ooit te voren. Het is in ieder geval tijd om weer terug te blikken op afgelopen week. Eer je dit leest is het alweer maandag ochtend en ben ik waarschijnlijk al weer druk in de weer met het huishouden, het eten en Dani en heb ik in mijn achterhoofd al ideeën voor nieuwe blog onderwerpen voor komende week. Maar zo ver is het nog niet, eerst ga ik met je terug kijken naar hoe mijn week eruit zag.

Maandag
De hele ochtend rommelde ik wat aan. Dani kroop al op tijd naast me in bed en wilde nog wat aandacht. Super schattig toch? Ik had de dag ervoor nog wat foto's gemaakt van de heren, zoals deze hieronder. Ondertussen blogde ik alvast wat vooruit en kroop daarbij in de fotoalbums van Martin. Die las je trouwens pas op woensdag. En zo vloog de ochtend voorbij en bracht ik daarna Dani naar de opvang, zodat ik daarna kon gaan werken.


Dinsdag
Dinsdagen zijn voor uitslapen. Lekker even samen kroelen in bed. Daarna pakten we onze spullen bij elkaar, want ik zou naar mijn moeder gaan. Weet je, zo'n vrije dag vliegt ook altijd voorbij. We bezochten nog een tuincentrum en eer we terug waren kon Dani ook nog even stoeien met mijn vader. Daarna vertrokken we richting huis, maakten we nog een korte pitstop bij de supermarkt voor het eten voor de avond, plus nog wat tandpasta voor Martin. Pas de donderdag vertelde ik op de blog over het lekkere eten wat ik maakte.

Woensdag
Ken je die dagen? Dat je een dag vrij bent geweest en er dan vroeg uit moet om te gaan werken, maar liever wil blijven liggen. Zo'n dag heb ik meestal op woensdag. Siep doet er dan ook graag een schepje bovenop om even te laten zien hoe ik er ook bij had kunnen liggen. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist was ik thuis, zorgde ik voor het eten en omdat het zulk lekker weer was beloofde ik Dani na het eten een ijsje bij de ijscoboer. Die trouwens een schandalige 25% duurder is geworden! Niet om lullig te doen, maar ik vind het echt veel hoor. Ik zal vast zo'n krenterige Nederlander zijn, maar zo gaat de lol er snel vanaf.

Donderdag
Zie je! Op donderdag vertelde ik over de lekkere shoarma die ik maakte. Plantaardige shoarma dus hè, zonder dierlijke producten. De rest van de dag verliep trouwens vrij standaard. Ik bracht Dani al vroeg naar de opvang, ging werken en kroop daarna thuis op de bank. Even geen zin om iets te doen, even geen puf, moe, een pijnlijke mond en wat koortsig ook nog. Niet dat er zoveel leuks op tv is op het moment, of nou ja, ik merk weer goed waarom ik eigenlijk nooit tv kijk. Ik mis er niks aan haha.

Vrijdag
Vandaag was ik al vroeg op en ook Dani was al op tijd klaar om te gaan. Ik had namelijk een afspraak bij de huisarts. Sinds woensdag had (heb) ik enorme last van mijn tong en delen van mijn mond, maar waar het aan lag was onduidelijk. De donderdag had ik er zelfs wat koorts bij en dus belde Martin voor mij alvast de huisarts. Die zag niks en wist het verder ook niet. Het kwam nou eenmaal wel eens voor. Binnen een paar uur na die afspraak zwol ook mijn onderlip op en viel bij mij opeens wel echt het kwartje. Allergische reactie. De woensdag was ik begonnen aan een nieuwe zak muesli, deze keer van een andere supermarkt. Ondanks dat er geen gekke dingen op de ingrediëntenlijst stonden, bedacht ik me dat van hetzelfde merk er ook een tropische variant was en ik vrees dat er een mini spoortje in mijn muesli heeft gezeten. En laat ik daar nou eens dik allergisch voor zijn. Voor de nieuwsgierigen: ja, ik heb er (op het moment van typen) nog steeds last van, al begint het wel iets minder te worden. Om de tijd te doden voor ik ging werken, ging ik met Dani en mijn moeder even de stad in. Ze had een leuk vest gezien bij een ANWB, maar die was er niet in haar maat. Dus besloten we naar een andere ANWB te gaan, in de hoop dat hij daar was. Dat was hij niet, maar ze vond wel een tof vest bij een andere winkel. We lunchten nog even in de stad en reden daarna alweer terug naar huis. Dani zou daar blijven en ik ging op weg naar het werk. Eenmaal thuis was het na middernacht en tijd voor weekend!

Zaterdag
Martin moest vandaag werken en ik had een dagje lekker met Dani. We rommelden rustig wat aan samen, de Shop Saturday met de jeans van hieronder kwam online, en in de middag vroeg Dani of hij niet naar Pukkemuk mocht. En natuurlijk, dat mocht hij wel. Ik kroop daar op een stoel om te luieren en Dani ging heerlijk spelen. Hij probeerde nieuwe dingen en ik vroeg me echt af waar mijn kleine zoontje is gebleven. Ik lijk soms eerder zo'n overbodig stuk blok aan z'n been die af en aan voor politie agente moet spelen. Hij kan het allemaal zelf wel zegt hij dan. 's Avonds plofte ik op de bank, Martin keek darten en ik keek via Netflix naar 'Me Before You'. Wat een leuke film! Echt zo'n zoetsappige tranentrekker, maar echt heel leuk.

Zondag
Volgens de kalender is het zomer, maar het weer voelt er niet naar. Toch had ik zwaar de behoefte om een korte broek aan te doen vandaag en trok er maar een panty onderaan. Ik weet meteen weer waarom ik bijna nooit panty's droeg. Ik heb er in een dag twee gesloopt!
Afijn, terug naar de orde van de dag. We gingen op tijd de deur uit, iedereen was eigenlijk al wel vroeg wakker. We kwamen langs een tuincentrum dat al om 11 uur open was, terwijl de rest pas om 12 uur open was. Dani vond nog een plek om te spelen en eer we daar klaar waren, was het tijd voor een verjaardag die we hadden. Na die verjaardag stelde Martin voor om (alweer ja) naar Pukkemuk te gaan en dus belandden we weer daar. Dani liet er zijn stunten aan Martin zien en daarna vertrokken we naar huis en was het alweer bedtijd voor de kleine man.
En weet je, zo vliegt zo'n week sneller voorbij dan je lief is. Als het aan mij lag, had ik vast nog veel meer gedaan, maar daar was geen tijd voor. Komende week weer een nieuwe poging dan maar. Hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

0 reacties